היום משחק הגמר בנוער,בין אשדוד למכבי נתניה. מאחלים הרבה בהצלחה לדור העתיד של נתניה ואולי של הכדורגל הישראלי. :].
**חדשות** הפועל תל אביב הציע רשמית הצעה לאבי סטרול, 250 אלף דולר ל4 שנים. אבי סטרול העדיף לא להגיב, סוכנו רונן קצב אמר "עוד לא קיבלנו עוד הצעה מהפועל תל אביב, אם נקבל נגיב" מצד נתניה אומרים השחקן לא ישוחרר הוא בעל חוזה בנתניה לעונה הבאה. **דעה** http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx טוב יש לי דעה מאוד חריפה במקרה לדעתי כבר נמאס, מכל השתויות של התלאביביות, הם צריכים להפסיק לפנות לשחקני נתניה שתחת חוזה, כבר נמאס. אני רוצה לפנות במיוחד למכבי תל אביב זאת בושה לפני כמה שנים הם אפילו לא חשבו להכליל אותם בסגל, אחרי שהשחקנים החליטו לעזוב, והצליחו בנתניה פתאום הם התעוררו. די נמאס מה הם חושבים לעצמם שיש להם זכות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx אני חושב שצריך להפגין :aaaprot: או לעשות משהו בנידון, שיאמר יבהיר לשחקנים שלכל מי שיש חוזה לא יעזוב את נתניה חוץ מאירופה, עם הם לא שחקנים חשובים או יש פה משהו שיכול גם לעזור לנתניה, שיפנו קודם כל לבעלי נתניה, ואז יפרסמו בתקשורת את השתויות האלה. ואחרון חביב פניה למאמני הליגה הישראלית, תפסיקו לנסות לגנוב מאיתנו שחקנים שנתניה לקחה אותם מן הקרשים, והפכו אותם לשחקנים הטובים ביותר, מקרה תמיר כהן שמכרו בזול ונכנסו לצרות בחלק האחורי לא יקרו.
לילה בו ירצו בנתניה לשכוח, הפסד מבייש ומביח באותה צורה, מועדון ספורט אשדוד שיחקה היום נגד מכבי נתניה בנוער בגמר הגביע של הנוער בשעה 7:30 בערב. משחק נוער רגיל משחק חד צדדי עד השער של אשדוד שאימם את כולם, במיוחד אותנו את נתניה, מאותו רגע כל השליטה הייתה ללא ספק של אשדוד שניי שערים של עידן שדה ושער של לביא גמר את הסיפור ומ.ס. אשדוד לנוער מחזיכת הגביע **טור אישי** טוב לפי דעתי לא היה מגיע בכלל לנתניה לזכות, אחרי משחק חלש ואפשר להגיד גם עלוב של הצהובים, אי אפשר להגיד שלא היה פה כישרון כי כשרון דווקא כן היה אבל האגו שלט בנתניה, השחקנים הצהובים לא הפסיקו עם השטויות, דריבלים לא נחוצים, ניסיון כושל לעבור כמה שחקנים, מסירות לא מדוייקות, ודילוג על משחק המרכז ובקיצור נתניה הייתה אל הפנים האגו של הנתניתים השפיע ובגדול כולם יודעים שלנתניתיים יש אגו ענק, אני יודע טב נאוד כי גם אני ילי נתניה, שלא תבינו לא נכון החוצפה והיכולת פשוט לא יאומנת, אבל השחקנים לא משחקים משחק קבוצתי, מה קרה למשחק המסירות החכם, כל המשחק היה משחק אישי של השחקנים שללא ספק היו מוכשרים. אצל אשדוד אפשר להיות מרוצה, משחק אלגנטי של מסירות מהירות וחכמות, בלי דריבלים לא נחוצים, משחק חכם במרכז, שחקנים מוכשרים בקיצור כדורגל אירופאי, תהבה לעיינים, פשוט כיף שלא נגמר לא סתם הם ממוקמים שמקום השלישי של הנוער. לסיכום משחק מצויין וממוצע של שני הקבוצותאפשר להגיד שלשני הקבוצות יכולים להיות רגועים יש להם מחלקות נוער מהטובות ביותר בארץ. שלא תבינו אותי לא נכון, במשחק אחד אי אפשר להגיד שנתניה לא קבוצה או אשדוד הקבוצה הטובה ביותר, הסבר הגיוני הוא פשוט שאשדוד באו אם נחישות ומוראל רב שגרם לניצחון הזה. **שחקנים בולטים** נתניה: חן עזרע,אלון וייסברגר (חלוץ) ועומר פרטץ אשדוד:שקל, עידן שדה
ככה זה שמועדון מתנהג בצורה מגעילה,נתניה העונה לא הציע לאף שחקן להיצטרף אלייה כשיש לו חוזה,אפילו דגו שעוד פחות משבוע מסיים את החוזה עם הפועל לא קיבל הצעה מנתניה,הכל שמועות והערכות
אם בקבוצה הבוגרת התברכנו בהגנה משובחת, בקבוצת הנוער החוליה האחורית חלשה ביותר. לא הגיע לנו לזכות בגביע המדינה וזה היה פשע אם היינו זוכים. בהתחלה עוד עשינו קולות של קבוצה שיכולה לזכות, אבל אז בני לם החליט לשנות את המיקום של חן עזרא ועומר פרץ, מה שהעלים את שניהם לגמרי מהמשחק, מעט אחרי שהמשחק התחיל. לא ברור לי למה בני לם התעקש על כך אחרי שראה שזה לא מניב פירות. מי שהפיל את העסק, היה ריף מסיקה. לפחות על פי ההתרשמות שלי, בני לם נתן לו את המפתחות. מול בית"ר ירושלים, שהיא יריבה חזקה יותר, הוא היה טוב וזה גרם למכבי נתניה להראות צבעונית ותוססת. מול מועדון ספורט אשדוד, שהיא דווקא יריבה חזקה פחות, הוא נעלם לגמרי ומשום כך לא נראינו כמו קבוצת כדורגל. כמו שאומרים, לטוב ולרע. יש לנו שחקני התקפה מצויינים בנוער, אך הבעיה היא שאי אפשר להגיד את אותו הדבר על השחקנים בהגנה. מלבד לעשהאל בן שבת, לא הצלחתי להתרשם מאף אחד. אגב, לא ניתן להאשים את דניאל ליפשיץ באף שער. הוא עשה את המקסימום.
הסיבה שריף מסיקה היה טוב יותר מול בית"ר היא שכמו בבוגרים, גם בנוער יש יותר מוטיבציה ורצון להוכיח את עצמך נגד בית"ר ירושלים, חוץ מזה שהשחקן הכי איכותי שלנו בקבוצת הנוער: דן איידבינדר שהוא קשר מרכזי היה חסר, זה ידוע שברגע שסוגרים את איידבינדר קל הרבה יותר להתמודד מול בית"ר ירושלים, הבעיה היא שקשה מאוד לסגור אותו אז מתפללים שהוא לא ישחק.
לפי העיתון "האס" לותר מתיאוס מאמנה החדש של מכבי נתניה, מועמד להיות המאמן החדש של חטאפה הקטנה גדולה שבמדריד,כמו שאנו זוכרים טוב ומקווים לא לזכור ללותר שלנו יש סעיף שחרור לחו"ל בסך חצי מיליון דולר, בנתניה היו מאוד מופתעים מהמקרה ואף לא האמינו תחילה. לותר בתגובה:"לי לא ידוע על כך שם דבר ולא דיברתי עם אף קבוצה מספרד. אני מאמן מכבי נתניה וכבר מחכה לקראת פתיחת האימונים לעונה הבאה".(נלקח מone). מה אתם אומרים? לדעתי זו בושה אם הוא יעבור, רק הגיע, הפריח תקוות בנו אוהדי מכבי נתניה וכבר מתכוון לעזוב זו בושה, ומה זה הסעיף שחרור המזעזע הזה, מה הוא שחקן "סעיף שחרור לחול" מה השטויות? אתה בא לקבוצה לאמן אז תישאר עד הסוף, עד עכשיו הרושם של לותר לא משהו, אין החתמות, אין תוכניות לעתיד פשוט שום דבר, אני אישית מקווה שהרושם הראשוני לא נכון, ואחרי שנכיר אותו נראה מקצוען אמיתי, מקווה!!!!!!.
לותר מתיאוס התבטא פעם אחת לגבי הזרים וציין לטובה את תיירי טזאמתה ופרנסיס קיויו. המועדון דווקא עושה קולות על רצונות ולמצוא לו קבוצה. אני עוד לא החלטתי האם אני רוצה שהוא ישאר, אבל הנטייה שלי היא לראות שהוא ילך. nidaniel - התקשורת תעשה לנו את המוות עם לותר מתיאוס. אנחנו נצטרך לשמור על קור רוח ולא להיסחף אחריהם. האגדה הגרמנית מאמן מכבי נתניה. סוף פסוק.
אחרי העזיבה הצפויה של אוקוצ'ה שגם הוא לא היה כזה כוכב גדול, נתניה חייבת חלוץ זר חזק וגולר, בעל שיעור קומה שירתיע הגנות, מה שהיה חסר לה במידה מסויימת בשנתיים האחרונות.
תלוי איזה זרים מתיאוס יביא . אם הוא יביא סקורר שרק הוא עם הקשרים שלו יוכל להביא - אז לשחרר . אם יבוא סקורר מוכח כמו יבואה או מקרייב - לשחרר . אם אין חלוצים בשוק , אז להשאיר , סה"כ עם כמה שהוא כבד ,עגלה , "טאוויל ולא מועיל" , הוא הציל אותנו נגד אשדוד , כפר סבא , בני יהודה ואפילו אום אל פאחם . לפי דעתי אוקוצ'ה לא יעזוב , קבוצות רציניות כמו מאיורקה ומונאקו ישימו מהר מאוד לב שאוקוצ'ה הוא פלופ , ולבסוף הוא ישאר בנתניה כי הוא שחקן יאמר . נראה מה מתיאוס חושב עליו .