מכבי נתניה 07/08: לותר מתיאוס נחת בישראל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by ReL, Jul 6, 2007.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אבירם לא יודע מה איתך, אם בעונה שעברה נתניה הייתה מסיימת מתחת למקום ה-3 הייתי רואה בכך אכזבה מנתניה (אני מדבר כציפייה בתחילת העונה)

היה ברור שלמכבי ת"א והפועל ת"א אין יותר מדי מה לתת, ותוך כדי העונה ראינו שחיפה זאת לא חיפה אז מקום שני זה לא היה בגדר הפתעה יוצאת מן הכלל.

2. Fabio Junior Member

אם שנה שעברה טועמה היה בא לנתניה מה היית אומר? אם בשנה שעברה שוער כמו קאלה (שכבר אז די ידעו שהוא שוער טוב) היה מגיע לנתניה מה היית אומר? נתניה בשנה שעברה התחזקו, אך הציפיות מהתל-אביביות היו גבוהות בהרבה. אולי עוד הרגישו כמו שאתה הרגשת כשברקוביץ' ניהל את הקבוצה, אך מעבר לזה אני לא כ"כ בטוח. אך כל אחד ודעתו.. תזכור אז גם שציפו שחיפה תאבק חזק עם בית"ר על האליפות, כך שכמו שניתן להסיק אז, אחת מהם הייתה מסיימת במקום השני ואחת במקום הראשון..

Last edited by a moderator: Aug 10, 2007
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הציפיות ממכבי תל אביב היו גבוהות בעונה שעברה? ממש ממש לא.

4. מכבי קריית-גת לעד!!! Member

מכבי נתניה נחלשה קצת אם העזיבה של אנסומבו בגלל שבמקום אוזן החלש שעזב הגיע סבן שהוא יותר טוב ממנו ורק במקום אנסומבו יש להם בעיה.
    לגבי אירופה קשה לי להאמין שהם יעברו אבל אמן והם יפתיעו היו דברים מעולם ואני מקווה שהם יעשו את זה זה הולך להיות קשה אבל בהחלט אפשרי

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאאאתת ועווווווווד...
    ששנה שעברה בתחילת השנה כולם חשבו שמכבי תיתן עונה נוראית ובתחילת הליגה זה היה נראה
    כאילו מכבי תהיה קבוצת תחתית.

6. Fabio Junior Member

הציפיות ממכבי חיפה היו הגבוהות, (הכי גבוהות בליגה מלבד בית"ר) הציפיות מהפועל ת"א היו גבוהות, ועל אף שמכבי בנו את הסגל שלה שנה שעברה בשקט הרבה חשבו שמכבי תצליח... אני זוכר עוד כתבות כאלה שגרמו לי הרבה חששות.
    לדגומא:
    http://www.one.co.il/Cat/Articles/Article....yid=0&tableid=0

7. Fabio Junior Member

עטר: "אופיר חיים לא מושעה ממכבי נתניה"
    החלוץ לא נכלל בפוסטר הקבוצתי, מאמן הקבוצה פסל את השמועות לפיהן הוא סולק: "הוא יעבור לבאר שבע וזה צילום לכל השנה". הקבוצה תפגוש בגביע הטוטו את מכבי חיפה, המאמן יכריע לגבי הנבחנים
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3436047,00.html

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נראה לי, משום שאין לי איך להגיע. אם במקרה יהיה לי, אני כבר אודיע לך.

אם בעונה שעברה לסיים מתחת למקום 3 זאת אכזבה, אז העונה הזאת אנחנו צריכים לזחול לאליפות. הסגל שלנו אשתקד היה בינוני להחריד ורק הברקות של איתי שכטר ואוקוצ'ה לסירוגין וחילופי המאמנים הפיחו בנו רוח חיים בכל מספר מחזורים. אם כבר, אז רק לקראת הישורת האחרונה של העונה היה ניתן לצפות למשהו, כי בתחילת העונה אף אחד לא האמין שנרוץ לעונה שכזאת.

בקשר לאופיר חיים - אני ממש שמח שנפרדים ממנו בצורה כזאת. כל הכבוד. תודה, שלום ובהצלחה.

http://www.haaretz.co.il/hasite/images/printed/P060807/s.0.0608.60.1.9.Xxx

9. Forever Green Member

אבירם אם אתה בא מחר למשחק תודיע לי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

השנה הציפיות של מנתניה הן קטנות יותר כי שאר הקבוצות התחזקו הרבה יותר יחסית לנתניה. (ומקום שלישי בעונה שעברה לא הייתה אכזבה, אם 4-6 היה עושה לי הרגשה של היה אפשר יותר. תקרא נכון מה שכתבתי)

11. ReL Member

לירן תגיד , בתור אוהד ב"ש , איך יחיאל צגאי? נראה לך שיכול להצליח בליגת העל?

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יש לו יכולת, יש לו פוטנציאל, יש לו טכניקה לא רעה בכלל. הוא יכול להצליח אבל חסרה לו העקביות. בבאר שבע הוא תמיד היה בולט אבל זה ברור לכולם שליגת העל זה סיפור אחר לחלוטין מהליגה הלאומית אז ככה שאי אפשר לקחת אותו כמנייה בטוחה אבל את הפוטנציאל להצליח יש לו. הוא מאוד חלש פיזית וזה עוד חיסרון שי לו, הוא מרבה להיפצע וזה אחד שצריך לשמור עליו עם כפפות של משי.

בוא נגיד ככה, כמו הרבה מאוד שחקנים הוא שחקן של ביטחון עצמי, עם מאמן כמו ראובן עטר נראה לי שהוא יקבל את הקרדיט כי עטר אוהב שחקנים כאלה.
    בגדול- יש לו את היכולת להיות קשר טוב לליגת העל.

13. ReL Member

מכבי נתניה מפסידה 1-0 למכבי חיפה במסגרת מחזור 2 בגביע הטוטו. 5 ימים לפני המשחק באופ"א נתניה עלתה בהרכב חסר ללא מרין , שכטר , בן דיין ואוקוצ'ה.

אני לוקח מספר נקודות אור מהמשחק הזה , אנגלוביץ' הקשר האחורי נורא נורא מרשים אותי , במיוחד מבחינה התקפית. שמעו גרזן הוא לא ובטח הוא לא יתרום הגנתית כמו שאנסומבו תרם , אבל מבחינה התקפית? שמעו הוא פשוט תוספת כח אדירה לנתניה , משחק בקישור הימני וגם באמצע , סוף סוף ראיתי מנתניה מסירת עומק בין 2 שחקנים בהתקפה היפהפה שהוא הוביל כשגורג' בה בעט לקורה. שימשיך ככה.
    גורג' בה נראה די מרשים , שליטה בכדורי גובה , שליטה בכדור , נוכחות ברחבה , השכיב כמה שחקנים של חיפה והיה קרוב לשער הראשון. לא שאני מתלהב ממנו כל כך אבל צריך להחתים אותו , אין מישהו טוב יותר.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני שמח שסטניסלאב אנגלוביץ' הרשים אותך מבחינה התקפית, כי עכשיו אמיה טגה יוכל להתרכז רק במשימות הגנתיות וככה אולי יצא בסופו של דבר שרק שדרגנו את הקישור האחורי שלנו.

מה שאולי מפריע לי, זה שראובן עטר לא עלה עם ההרכב החזק ביותר למשחק מול מכבי חיפה. יותר מדי שחקני מפתח לא שיחקו וחבל, כי אין קבוצה טובה ממכבי חיפה בישראל, במידה ורוצים להתכונן למשחק אירופאי. אפשר רק לקוות שעם לואיס מארין, דדי בן דיין, איתי שכטר ואוקוצ'ה הכל יראה אחרת.

אני מבין שג'ורג' בה הותיר בך רושם יחסית חיובי. איך היה סיריל צ'אפוי?

15. ReL Member

שאפוי לא הראה שום דבר , ובמצב היחידי שלו במשחק החמיץ מ2 מטר ובעט לשמיים.
    יכול להיות שיש בו משהו אבל הוא פשוט לא הראה כלום. גורג' בה היה הרבה יותר דומיננטי.

בכל מקרה אם כבר דיברת על טגה , מאז ימי הלאומית העליזים לא ראיתי משחק כזה חלש של אמיר טגה , אני נורא מקווה שזה לא אומר כלום לגבי העונה הקרובה.

Last edited by a moderator: Aug 12, 2007