מכבי נתניה 07/08: לותר מתיאוס נחת בישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏6/7/07.

1. ReL Member

מכבי נתניה מסיימת את המשחק הרשמי הראשון שלה העונה בתיקו 0-0 נגד מ.ס אשדוד , במחזור הראשון בגביע הטוטו.

איזו התקפה חלשה ואנמית יש לנו , אוקוצ'ה עוד לא כבש גול אחד ב6-7 משחקים ששיחק. עד מתי אוקוצ'ה 05?

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיואו, זאת אחת היציאות הגדולות בתולדות הפורום. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

אני לא כל כך מודאג מן המשחק הזה. רק לפי ההרכב, ידעתי שלא נצליח לעשות משהו מיוחד. אגב, למרות זאת, הבנתי שהגענו להמון מצבים, במיוחד במחצית הראשונה ורק חוסר מזל מנע מאיתנו לרדת מנצחים.
    מה שבאמת מעניין אותי, זה לדעת איך הייתה ההגנה ואיך משתלב קלימי סבן. השנה אני חושב שלמכבי נתניה תהיה את ההגנה הטובה בליגה. כאילו, גם בשנה שעברה הייתה לנו את ההגנה הטובה בליגה, אבל הכוונה שלי היא שהשנה אנחנו נהיה הקבוצה שתספוג את כמות השערים הנמוכה ביותר.

3. ReL Member

בתקציר שראיתי בספורט 5 הגענו לכמה מצבים טובים , איזו החמצות מדהימות.

4. ReL Member

הלילה ינחתו 3 זרים , הקשר האחורי אנגלוביץ' מסנץ , ושני החלוצים הצרפתים , צ'אפוי וג'ורג' בה.
    2 האחרונים ייבחנו במשחק גביע הטוטו הקרוב מול מכבי חיפה.

מאוריסיו סוליס התחיל להתאמן באחי נצרת מהלאומית.

אין חדש בגזרת חיים - צגאי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/8/07
  5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי נתניה, ככל הנראה, תוכל לאזרח את החלוץ הצרפתי הנבחן בשורותיה, סיריל צ'אפוי, זאת מאחר והוא נשוי לישראליה. כרגע, החלוץ נבחן בקבוצה יחד עם חלוץ נוסף בשם ג'ורג' בה ומתחרה על מקום בקבוצה, אך ככל הנראה, עקב עניין האזרחות, דרכם של שינהם תיסלל לקבוצה.

http://www.fcmn.co.il/files/1/118651446735946390.Xxx
    סיריל צ'אפוי, סטאניסלאב אנגלוביץ', ג'ורג' בה. בסופו של דבר נראה את שלושתם?

בינתיים, ישנם שמועות שהקשר האחורי, סטאניסלאב אנגלוביץ', הוא בכלל לא קשר, אלא מגן ימיני. מאמנה של סנץ ומי שהיה מועמד להיות מאמנה של קבוצת היהלומים אשתקד, ג'וסף ואלוביץ', אישר את הידיעה כי מדובר במגן ימיני, או לכל היותר בקשר ימיני, אך לא בקשר אחורי.

http://www.fcmn.co.il/files/1/118651660323413240.Xxx
    סטאניסלאב אנגלוביץ'. שמועות לגבי תפקודו במגרש.

הקשר הקוסטה ריקני, מאוריסיו סוליס, אשר נופה מהקבוצה לפני כשבועיים, סיכם עם מכבי נתניה על הסכם פיצוי של 40 אלף דולר.

כמו בכל שנה, המשטרה עושה למכבי נתניה בעיות עם המגרש. מאחר והליקויים תוקנו, הקבוצה תורשה לשחק גם עונת המשחקים הקרובה.

http://www.kufsa.co.il/pictures/year/06-07/day32/IMG_2631.Xxx
    אוהדי מכבי נתניה. יש להם רק עוד עונה אחת להנות מ'הקופסא'.

6. Don Joan Roman Member

*ישראלית.
    ובנינו אתם לא הכי נהנים מהשימוש בקופסא, ואם כן, אתם כנראה לא ממש יודעים איך ההרגשה להיות באיצטדיון טוב אמיתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/8/07
  7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניתן לאמר גם "ישראליה", כפי שאומרים "תימניה" ולא "תימנית". תימניה - מוצא. תימנית - שפה.

אוהדי מכבי נתניה נורא נהנים מהקופסא, בעיקר משום שזה האצטדיון היחידי שבו יש את הניחוח של הכדורגל של פעם. באצטדיון הזה קרו כל הניסים והנפלאות שהיום אני רק יכול לשמוע או לקרוא עליהם. הרי הייתה לנו אפשרות בעונה הזו לשחק באצטדיון אחר ועדיין דרשנו שיעשו הכל כדי להישאר בקופסא.
    עוד יהיה לנו מספיק זמן להנות מהמגרש החדש. אגב, צריכים להתחיל לבחור לו שם. "המכרה", בגלל היותינו יהלומים, נשמע יפה ומקורי.

8. Don Joan Roman Member

זה לא נראה לי אותו הדבר, אבל שיהיה, סה"כ אני לא מורה ללשון.

ואם אתה אומר שאתם אוהבים כ"כ לשבת שם, למה אתם בכלל רוצים איצטדיון חדש?

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כי יש גבול עד כמה אפשר להיות באצטדיון של שנות ה-50.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי הגיע הזמן להשתדרג מבחינת האצטדיון. זה שאנחנו אוהבים את 'הקופסא', זה לא אומר שאנחנו צריכים להישאר שם עד שיחרב העולם. כל זמן שעוד לא עוברים למגרש החדש, אנחנו רוצים למצות עד תום מהאצטדיון המיתולוגי שלנו.

11. ReL Member

אולי בגלל בגלל שהוא קטן מדי? אולי בגלל שלא ניתן להתקדם בו? לארח בו משחקים באירופה ? שהרבה אוהדים לא מגיעים בגלל התנאים שבו?

אבל אני נהנה בקופסא , ואין שום איצטדיון אחר שאני מרגיש בו את מה שאני מרגיש כשאני רק דורך בשער הכניסה לקופסא.

לגבי שאפוי , כמובן שאם הוא יחתום ויתחיל בהליך אזרחות זה ייקח המון זמן , לפחות כמה חודשים טובים , ככה שבכל מקרה או הוא או גורג' בה יוחתם.

הייתי היום באימון וראיתי את שניהם , גורג' בה פשוט מפחיד גבוה וחסון , שחקן עם עוצמה ונוכחות ממה שראיתי די התלהבתי אבל צריך לראות אותו במשחק מול חיפה. גם שאפוי היה די טוב והראה כמה ניצוצות אבל שוב פעם נראה אותם במשחק מול חיפה.

ועוד מילה על תמיר כהן , עם כמה שאני שונא אותו , חייבים להודות הבן אדם נמצא פשוט בכושר נהדר , כיף לראות אותו באימונים , הוא הולך לתת עונה מהסרטים לדעתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/8/07
  12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי ההתרשמות שלך, את מי היית מצרף, בהתאם לצרכים של מכבי נתניה?

גם אני לא הכי מת עליו, אבל אני זוכר שממש התלהבתי ממנו בעונה שעברה. הוא התחבר מאוד למערכת וכבר על המשחק הראשון, התיאום שלו עם מזואה אנסומבו ואמיר טגה היה לא רע בכלל.

מכבי נתניה אולי לא עשתה השנה רכש נוצץ, אבל שחקנים כמו תמיר כהן, קלימי סבן וסבסטיאן רוזנטל נותנים לי תקוות גדולות. לדעתי, השנה אנחנו נראה את מכבי נתניה ממצה את מירב הפוטנציאל שבה. יש לי תחושה שזאת הולכת להיות עונת שיא עבור מספר לא קטן של שחקנים בקבוצה ושזה יתחבר יחד למשהו גדול.
    אין ספק שעל הנייר יש קבוצות שחזקות מאיתנו, אבל לא בטוח שכל אחת מהן תמלא את הפוטנציאל הטמון בה ומכבי נתניה מחוברת (ואין סיבה שלא תהיה כזאת, מאחר ורוב הסגל נשאר יציב למדי) יכולה לחזור על העונה שעברה.

ואגב, ראיתי שאף אחד לא נותן למכבי נתניה סיכויים בגביע אופ"א. אני טוען אחרת. מה שהביא אותנו לשם, זאת ההגנה הטובה שלנו, שמורכבת מלירן שטראובר, אבי סטרול, לואיס מארין, דדי בן דיין וקלימי סבן. כולם שחקנים שכבר שיחקו במעמדים גדולים, ככה שאני סומך עליהם לגמרי שיביאו את הנסיון שלהם למשחקים של מכבי נתניה. אז נכון, מכבי נתניה לא קבוצה מנוסה, אבל החלק החזק שבה דווקא כן ואני סבור שהוא זה שיתן את הטון במשחקים מן הסוג הזה.
    אגב, גם בשיטת המשחק, אנחנו די מתאימים לאירופה. לפחות לפי השיטה בעונה שעברה, בה היינו מומחים בלא ליזום ואז לעקוץ.

13. ReL Member

כמו שאמרתי זה ממש לא מספיק לראות אימון אחד , נראה אותם במשחק מול חיפה.

אבירם , לדעתי אתה יותר מדי אופטימי. אני לא רואה סרט שאנחנו מסיימים מעל מקום 4 העונה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/8/07
  14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובתחילת העונה שעברה ראית סרט שאנחנו מסיימים מעל מקום 4? סיימנו 2.
    יש לנו קבוצת כדורגל טובה. לא שמות גדולים, אבל שחקנים שיודעים איך משחקים כדורגל. אתה תראה שגם בעונה הזאת אנחנו נהיה משמעותיים בצמרת.

15. ReL Member

בעונה שעברה לא ידעתי למה לצפות , הביאו המון שחקנים וזה יכל ללכת לכאן או לכאן , השנה אני כבר פחות או יותר יודע למה לצפות.

תגיד אבירם , יש מצב שאתה בא למשחק מחר? אני ככל הנראה הולך