מכבי נתניה: סגנית האלופה מתחילה לבצע רכש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏10/7/06.

1. הרצליה Member

זה אומר תמיר כהן וז'אנו בהרכב?

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אומר שכמעט בוודאות תמיר כהן בהרכב ואם אמיר טגה לא ישחק, אז יכול מאוד להיות שנראה גם את ישראל זוויטי פותח בהרכב, אם כי אבישי ז'אנו נראה כמו מועמד עם יותר סיכויים.

3. ReL Member

כמו תמיד כל השחקנים שנמצאים בספק למשחק ישחקו בסופו של דבר , טגה יפתח עם תמיר כהן . לא הייתי קורא לזה חדשות רעות מאוד , זה לא שאלי גוטמן חזר לאמן את נתניה =].

תודה לראש העירייה שלנו תהיה כבאית במשחק בשבת .

אני רק מקווה שעטר לא יעשה שטות אחת והיא להוציא את סאנוגו מההרכב הפותח בגלל ההחמצות שלו במשחק שעבר. אני כל כך מרוצה מההחתמה שלו , חלוץ עם תנועה מצויינת ושליטה בכדור כמו שחלוץ צריך להיות (בדיוק ההיפך מאוקוצ'ה) , צריכים לתת לו הרבה זמן להתאקלם , אני בונה עליו .

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/2/07
  4. ReL Member

ניצחון 1-0 משעמם על הרצליה , אבל העיקר נצמדנו לצמרת הגבוהה והבטחנו את המקום הרביעי . במחזור האחרון של הסיבוב השלישי נגד בית"ר במשחק שיכול להכריע את האליפות , מעניין . אם ביתר מפסידה מחר אנחנו כולה 6 נקודות מהם .

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא הייתי מציע לך לקפוץ אל מעל לפופיק. נתניה מאז הגעתו של עטר היא קבוצה אחרת לגמרי. הרבה אמרו שעם גוטמן נתניה לא הייתה סופגת אז שימו לב למאזן ספיגות של הקבוצה תחת הדרכתו של עטר. בשבעת המשחקים האחרונים נתניה ספגה רק 3 שערים, ממוצע של פחות משער לשני משחקים. אמיר טגה שוב מוכיח כמה שחקן טוב הוא וכמה הוא נחוץ לקבוצה. אין ספק שהוא לטעמי לפחות, אחד השחקנים החשובים ביותר במערך של עטר. הוא תמיד עושה את עבודתו בשקט ובצניעות וזה מה שכל כך מיוחד בו.
    מילה טובה גם מגיעה לזר החדש מוסא סאנוגו שממשחק למשחק רק משתפר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/2/07
  6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא התכוון שמכבי נתניה יכולה לזכות באליפות (למרות שאני חושב שכן, כי כל קבוצה יכולה השנה), אלא שמכבי נתניה יכולה להשפיע בצורה משמעותית על תואר האליפות, שכן תשחק מול המדורגת ראשונה כרגע, במחזור האחרון.
    ואני פשוט מת שהפועל תל אביב תסיים היום בתיקו או תפסיד, כדי שמכבי תל אביב תסיים את הסיבוב השני במקום השני. אם זה קורה, אנחנו בשבוע הבא מול מכבי תל אביב ואני אשמח שהקבוצה שלי תקטע להם את הרצף. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

7. Number 8 Member

בשקט בשקט מכבי נתניה של ראובן עטר מתקרבת לצמרת מבלי שנרגיש, היא כבר במקום הרביעי ובמרחק קטן מכרטיס לאירופה. מאז שראובן עטר הגיע לקבוצה, ראינו נתניה אחרת לגמרי. תוססת, התקפית, שמחה וכמובן חזק בצמרת.
    ההגנה של נתניה פשוט מעולה. לואיס מרין הוא בלם שלא ראינו בליגה שלנו הרבה שנים, אורי אוזן מציג משחקים טובים ואתמול הוא היה מצוין וגם היכולת הטובה של בן דיין, סטרול ולירן שטראובר.
    ראובן עטר אמר שהקבוצה שלו יכולה להיות במקום יותר גבוה ממה שהיא נמצאת עכשיו והוא צודק לגמרי. בקצב הזה, מכבי נתניה תגיע עוד רחוק העונה.

8. ReL Member

אני דווקא כן התכוונתי , אם נתניה תמשיך בכושר הנוכחי שזה קשה מאוד ולא מתאים לנתניה של השנים האחרונות , זה ברור שניאבק על האליפות . קצב צבירת הנקודות של נתניה עם עטר עומד על 75 אחוזי הצלחה שזה פשוט אדיר . השאלה הגדולה היא אם הכושר הזה יימשך ולא נהפוך לאשדוד או מכבי פתח תקווה של העונה.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לנו יש דבר אחד שאין לשתי הקבוצות שציינת - מסורת. בתוך תוכי, אני מאמין שאנחנו מסוגלים לקחת אליפות עוד העונה, כיוון שאנחנו משחקים טוב, אבל אני לא חושב על זה יותר מדי ומקום באירופה בהחלט ירצה אותי.
    ואגב, שאלת ירידת המתח תלויה מאוד בהגרלה שנקבל. כולי תקווה שנקבל את הגדולות (לצערי, את בית"ר ירושלים כבר לא נקבל) כבר במחזורים הקרובים, כיוון שלמשחקים האלה השחקנים בטוח יגיעו מחוייבים. אם אחרי סדרת המשחקים האלה, השחקנים יראו שאפשר לקחת אליפות, אני בטוח שהם ירוצו עד הסוף.
    אמיר טגה (המלך) שלח מסר די ברור בראיון האחרון שלו ואמר שהוא מאמין שמכבי נתניה יכולה לקחת תואר, אחרי זה הוא הסתייג מעט וכיוון לגביע, אבל אין לי ספק שהוא כיוון לאליפות. גם הוא יודע שאנחנו הקבוצה הטובה כרגע בליגת העל.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אורי אוזן סדק את ידו הימנית ואתמול היא נחבשה. אם כבר הזכרתי אותו, אני רוצה לציין שבמחזורים האחרונים הוא משחק הרבה יותר טוב מאשר בתחילת העונה, הקהל חוזר לאט לאט לתמוך בו והלוואי שהוא יחזור להיות מה שהוא היה לפני 3-4 שנים. החלמה מהירה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

ראובן עטר הצהיר היום: "אני רוצה 6 נקודות מהתל אביביות". גם המלך (אמיר טגה) התבטא היום בקשר לסדר המשחקים מול התל אביביות ואמר שהוא רוצה שמכבי תל אביב תסיים שנייה, כדי שתגיע ל'הקופסא' והוא יוכל לנצח אותה לראשונה בחייו. אני אוהב שהשחקנים מכוונים גבוה ולא מסתפקים בבינוניות של ליגת העל. גם אם נפסיד, הגישה של לבוא לנצח שווה מבחינתי הכל.

לשמחתי, צמד המשחקים מול התל אביביות כבר בשני המחזורים הראשונים של הסיבוב השלישי, זה בדיוק מה שרציתי. למשחקים כאלה, השחקנים בטוח יבואו מחוייבים וכל זמן שהשחקנים באים מחוייבים, הם יכולים לנצח כל קבוצה ואפילו עדיפים בפני הנצחון. אם נצליח לסיים את צמד המשחקים האלה כמו שראובן עטר רוצה, השחקנים ירגישו שאפשר לעשות משהו גדול כבר העונה ויבואו מחוייבים לכל המשחקים, עד למשחק האחרון מול בית"ר ירושלים.

צעד צעד, קודם כל שהפועל תל אביב לא תנצח היום ושמכבי תל אביב תסיים שנייה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

11. Milevskiy Member

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר דיברו על זה בעבר, ישר עם המעבר שלו למכבי נתניה. דודו דהאן רק המליץ עליו, ההעברה הייתה בעזרת סוכן אחר.
    אם כבר מדברים על מוסא סאנוגו, תרשו לי רק לציין שלדעתי הוא כבר עכשיו בין 4 החלוצים הזרים הטובים ביותר שמשחקים כאן העונה ויש לו פוטנציאל לבסס את עצמו במקום הראשון בסוף העונה. אני אוהב את העבודה שהוא עושה על המגרש, את ההשקעה, את התנועה ללא כדור ואת הפעולות שמעידות עליו שהוא חלוץ (אמיתי, אחד שבאמת חושב כמו חלוץ) ענק.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אבירם נכון שהוא מהקבוצה שאתה אוהד, אך בוא ניתן לו קצת זמן. הבחור עוד לא נמצא כאן חצי שנה וכבר הוא זכה ממך לתואר? אין ספק שיש לו יכולות מצויינות, חלוץ טיפוסי, אך בואו ניתן לו קצת זמן, נראה המשכיות, ורק אחר כך נקבע ונסיק מסכנות.

צעד צעד.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, לא, לא. שום תואר, שום נעליים. הוא עוד יצטרך לעבוד קשה כדי שאני אתחיל לאהוב אותו, בינתיים אני רק מעריך אותו. פשוט לפי מה שאני רואה, הוא כרגע באמת נמנה בין החלוצים הטובים יותר שמשחקים כיום בליגת העל.

15. Gady Member

בהחלט אפשר לראות שלמוסא סאנוגו יש פוטנצייל לחלוץ ברמה מאוד גבוהה, מהירות ופיזיות שאין לשחקן הישראלי, חדות ברחבה וכו', אם הוא יתקדם לאט לאט ויעבוד קשה, אין ספק שנראה כאן חלוץ ברמה גבוהה מאוד.
    אולי מוקדם להגיד שהוא בין ה4 החלוצים הזרים הטובים בליגה, אבל רואים שיש כאן פוטנצייל גדול, יחסית לליגה שלנו כמובן.