איזה מוכשר ואיזה נעליים , שחקן לוחם ולא יותר מזה . בנוער הוא היה באמת שחקן מוכשר , אבל עטר הרס אותו כשנתן לו לפתוח במשחקים חשובים שהפסדנו בהם וירדנו ליגה , הקהל ועטר הרסו אותו יחדיו , ובעונה האחרונה הוא הצליח להשתפר אבל הוא לא מראה התקפיות בכלל , הייתי משאיל אותו ללאומית , אבל למען האמת אנחנו זקוקים לו , רוב השחקנים בקבוצה הם לגיונרים ולא כולם ייתנו מלחמה 90 דקות על המגרש כמוהו .
דווקא ממשחקים שראיתי אותו חוץ מלחימה הוא רץ המון,יודע לפנות את עצמו טוב מאוד,יש לו תנועה עם ובלי כדור שהיא ברמה מאוד גבוהה ובכלל הוא שחקן שכיף לראות אותו במיוחד לאנשים כמו שגיא כהן.
אייל ברקוביץ' סיכם עם שיימן וליאור אסולין עובר לנתניה תמורת 400 אלף דולר ו200 אלף דולר יילכו לבית"ר! ישששששששששששששששששששששששששששששששששש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wlcm.Xxx
זהו עכשיו זה סגור http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...ID=8547&lang=he אבל אני לא מבין אז למה החתימו את אוקוצ'ה ל5 שנים ? יש מצב שישאילו אותו? הרי ברור ששכטר ואסולין יפתחו בהרכב , אז בשביל מה להשאיר זר על הספסל כשיש את אופיר חיים וערן לוי? נקווה שבנאדו וגזל יחתמו עוד היום יש לי הרגשה טובה ברקוביץ' אני אוהב אותך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wub.Xxx עד שתבגוד בנו ! עכשיו כל הכרטיס של נתניה? כי הבנתי שביתר קיבלו 200 אלף דולר
אם בן יוסף יעזוב ובנאדו עדיין יהיה חופשי בית"ר יכולה להציע לו הרבה יותר כסף מנתניה ומכבי תל אביב. אבל אני מקווה שבן יוסף ישאר. אם בנאדו בא לנתניה ,בנוסף לפיטו,אנסומבו שטראובר ומהיום גם אסולין יהוו את הרכש הטוב של נתניה העונה. אבל הם מוקפים בשחקנים בינוניים וזאת בעיה
אני לא חושב שבנדו מתאים לרמה של בית"ר. לנתניה הוא בהחלט מתאים. נתניה יכולה ליצור איתו ועם סטרול אחלה הגנה במרכז.
גם אני חושב ככה אבל שוב אם בן יוסף יעזוב זה יכול להכניס את בית"ר לפאניקה. חוץ מזה שבנאדו כבר היה בבית"ר במשך שנתיים בעונות 94-95,95-96 .
הוא היה שנתיים בבית"ר. בעונת 94-95 יוסי מזרחי ואמציה לבקוביץ' אימנו את בית"ר בעונת 95-96 אלי כהן אימן את בית"ר והיא סיימה מקום 3. ואגב ב-2 העונות שבהם בנאדו לא שיחק בחיפה מכבי תל אביב זכתה ב-2 אליפויות וגביע .
יו"ר הרצליה, אריאל שיימן, הסביר כי למרות העובדה שהוא מחזיק ב-50 אחוז מכרטיסו של אסולין, הרי שנתניה למעשה תהיה בעלת הכרטיס, מאחר שבית"ר ירושלים, המחזיקה ב-50 אחוז הנותרים, זכאית רק למחצית מדמי ההעברה המתקבלים תמורת אסולין, ואין לה זכויות נוספות.