מכבי נתניה: סגנית האלופה מתחילה לבצע רכש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏10/7/06.

1. Gustavo Boccoli Member

אז עדיין בנושא טל, זה מה שוואן מפרסמים:
    http://www.one.co.il/cat/articles/article....?id=87816&bz=10

לפחות הוא לא מכחיש שהייתה שיחה. למרות שאני עדיין מאמין (רוצה להאמין) שהקבוצה האחרונה של עידן בישראל תיהיה מכבי חיפה.

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בגלל זה הוא הוציא על יניב קטן 650,000$? במקרה הזה, את צודקת, יניב קטן גם לא שווה רבע - $175,000.
    דניאל יאמר גם כן אחד האנשים הכי עשירים במדינת ישראל ובניגוד ליעקב שחר, לדניאל יאמר יש חם (אביה של ליזה יאמר) שהגב הכלכלי שלו אפילו יותר גדול מזה של יעקב שחר ודניאל יאמר יחד והוא הצהיר פעם אחת שבמידה ומכבי נתניה תתחיל להיות שם דבר באירופה, הוא מתכוון לתמוך בה, במידה ויהיה בכך צורך.
    אני עדיין חושב שדניאל יאמר לא מוערך מספיק בקרב אוהדי הכדורגל הישראלי. אולי כי הוא לא מדבר יותר מדי, אולי כי בסתר ליבו הוא חושב בכמה מידות מעל לאדם הישראלי הממוצע ואולי כי הוא לא הבעלים של אחת מארבע הגדולות. מבחינתי, מדובר בשילוב של הכסף של ארקדי גיידאמאק והניהול של יעקב שחר (שאף פעם לא החשבתי ליותר מדי מקצועי, אבל זה זורם טוב במשפט, אז ניחא).

נערך לאחרונה ב: ‏13/2/07
  3. מיכל3 Member

בנוגע לקטן אמרתי שזה יוצא דופן. שחר ציפה מקטן להרבה יותר העונה, אבל זה ידוע שקטן לא מנהיג והוא לא מהשחקנים שיוציאו קבוצה מהקרשים. בכל אופן, אני ממש לא מזלזלת ביאמר וחושבת שנתניה בדרך הנכונה להיות בדרך קבע בצמרת הליגה שלנו. היא תעשה זאת עם או בלי עידן טל גם בזה אני בטוחה. אני מאמינה שגם אם שחר יציע סכום נמוך יותר משל יאמר, אבל יותר גבוה ממה שהוא הרוויח בעבר אצלנו, הוא עדיין יחזור לחיפה. הוא יודע כמה הקהל אוהב אותו בחיפה, היחס שהוא קיבל במועדון הירוק היה יוצא מן הכלל וגם יכול להוסיף לרזומה שלו עוד תארים, מה שעם נתניה סביר להניח שלא יקרה בטווח הקרוב, למרות שכמו שציינתי, היא בדרך הנכונה ותהיה כמה שנים טובות בצמרת הליגה שלנו.

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאחר שפעמיים שמטה יתרון, למרות שהייתה טובה מיריבתה, מכבי נתניה חוזרת לנצח מול הכח עמידר רמת גן. ראובן עטר בינתיים הביא לקבוצה 15 נקודות מתוך 21 אפשריות, כשרק חוסר מזל מנע מהקבוצה להיות במצב של 19 מתוך 21. לפי קצב צבירת הנקודות של מכבי נתניה, זה נראה כאילו היא באמת תהיה מסוגלת להתמודד בצמרת הגבוהה של ליגת העל, השאלה היא האם היכולת הזאת תימשך.

5. Gustavo Boccoli Member

רק צמרת גבוהה, נתניה לא צריכה לחשוב על משהו אחר. גם לפני עטר זה היה משהו כזה, אבל גוטמן פשוט שיחק על הגנה וככה לא מגיעים לצמרת ממש. עטר בא, שינה כמה דברים והוא מצליח להוציא מנתניה את היכולת הראוייה לה. עם עוד קצת חיזוק שאני מאמין שיאמר יאפשר, נתניה תוכל לתקוע יתד בצמרת ליגת העל בעונות הבאות.

6. Noffar Member

משחק פשוט מצוין של נתניה.
    הרבה הזדמניות של נתניה,המשחק היה יכול להגמר בתוצאה גבוה יותר.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

סביר להניח שהחיזוק הזה יגיע בקיץ. יאמר כבר התבטא לא פעם על כך שהוא רוצה להשקיע במועדון ולגרום למועדון הזה להתמודד על האליפות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/2/07
  8. ReL Member

בדוגרי אין קבוצה בליגה שהיא טובה מאיתנו , הסגל שלנו מסוגל להתמודד על האליפות , אבל כל מה שקרה עם גוטמן ובכלל הקושי לחשוב על אליפות ונתניה באותו משפט , זה מה שמפריע.

ניצחון טוב על הכח , נקווה שניקח עוד 3 נקודות מול הרצליה בשבוע הבא , משחק בכלל לא קל מול הקבוצה הכי נאחסית שיש.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

את האמת? בסתר ליבי, אני גם חושב שמכבי נתניה יכולה לגנוב את האליפות כבר העונה, אבל אסור לדבר על זה. כל פעם שהקבוצה רצתה לעשות את הקפיצת מדרגה ולהוכיח שהיא מסוגלת ללכת על הסוף, היא נפלה. כדי לרוץ לאליפות, השחקנים צריכים להיות בתפיסה הזאת ולנו יש שחקנים צעירים שעוד לא עברו לגמרי את השינוי המחשבתי ואני בספק גדול אם הם יהיו מסוגלים לעשות את זה כבר בעונה הבאה. חוץ מחוליית ההגנה והשוער, שרובם קבלני תארים ושחקנים מנוסים שיכולים ללכת עד הסוף, שאר הקבוצה או צעירה או לא מספיק מנוסה, למרות גיל מתקדם יותר.
    בדבר אחד אני מסכים, אנחנו הקבוצה הכי טובה כיום בליגת העל. ואגב, בעונה הבאה הקבוצה צריכה להצהיר על כוונות לזכייה באליפות, אבל רק אם יהיה רכש משמעותי, שאמור וצריך להיות.

10. ReL Member

אם היינו לוקחים את הנקודות מול בני יהודה והפועל הייתי אומר שאנחנו מסוגלים להתמודד על האליפות . אבל דווקא זה מה שמראה לך שהקבוצה פשוט לא מוכנה לאליפות ומאבדת נקודות ברגעים מכריעים . צריכים לעשות סוויץ' בחשיבה , זה תהליך הדרגתי . בשבילי מקום באופ"א זה בכלל בונוס השנה.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

המקום בגביע אופ"א דווקא די מפחיד אותי, כי מה שקרה למכבי פתח תקווה בשנה שעברה ולבני יהודה השנה, יכול בהחלט לקרות לנו. אגב, זה קרה גם לנו לפני 3-4 שנים, היינו בגביע אופ"א וירדנו ליגה באותה עונה. מה שכן, מתישהו הקבוצה תהיה חייבת לעבור את תבילת האש הזאת, אני רק לא יודע אם זה טוב שזה יהיה בעונה הבאה, עונה שמבחינתי, צריכה להיות עונה שבה אנחנו רצים לאליפות.

נערך לאחרונה ב: ‏18/2/07
  12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות רעות מאוד לאוהדי מכבי נתניה. ככל הנראה, מכבי נתניה פספסה את ההזדמנות לרכוש את כרטיס השחקן של מזואה אנסומבו ועכשיו המשימה תהיה קשה הרבה יותר. משום מה, האפשרות שעידן טל יגיע בעונה הבאה מתחילה להראות לי הגיונית. ממש לא מתאים לדניאל יאמר להירדם בצורה כזאת, ככה שיכול מאוד להיות שהוא יודע משהו שאנחנו עוד לא יודעים. בכל מקרה, אני מעדיף שיסדרו את העניין כמה שיותר מהר, כי על השילוב של מזואה אנסומבו ואמיר טגה, אני לא מוותר תמורת שום הון שבעולם.

והנהלת הקבוצה הביעה שביעות רצון מרמת אצטדיון 'וינטר' והיא בהחלט שוקלת לשחק בו בעונה הבאה. כזכור, בסיום העונה הנוכחית, סופו של המגרש 'הקופסא' להתפורר על ידי המכונות האכזריות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏18/2/07
  13. לא מצאתי כינוי Member

אבירם, אין לך מה לדאוג. אם נתניה תרצה את אנסומבו באמת הוא ישחק בנתניה. הסעיף בחוזה שלו זה רק על הנייר. אם הוא ירצה להמשיך בנתניה, ונתניה תרצה אותו, הוא ימשיך.

14. Gustavo Boccoli Member

כתוב גם שמכבי חיפה הביעה עניין בשחקן (כמו גם הפועל ת''א). אני מאוד הייתי רוצה לראות את מזואה אנסומבו בחיפה. הוא קשר אחורי מצויין, יודע הגנה והתקפה, אבל הבונוס הגדול שלו זה שהוא לוחם אמיתי. לא מוותר על שום כדור, רץ, משקיע ונותן את הנשמה בכל משחק. הוא גם שחקן חזק מאוד. אבל האמת, אני לא חושב שהוא יגיע לחיפה, לא יודע למה, אבל קשה לי לראות אותו שם. בכל מקרה, אני אשמח אם הוא יגיע לקבוצה.

15. ReL Member

שטויות , מה אתם מתרגשים מספינים כאלו . הרי זה ברור שאנסומבו מרוצה בנתניה וכל מה שנשאר זה לסגור את הפרטים מול הסוכן , עכשיו תודות לספין הזה זה רק יזרז את העניינים.

אבירם , אנחנו היינו לפני 4 שנים באינטרטוטו. אני יודע שמקום 4 הוא קללה אבל אנחנו כבר לא בעידן אשר אלון שאין לנו גב כלכלי , היום לקבוצה יש גב כלכלי , קבוצת נוער טובה , וסגל שחקנים טוב.

רציתי להגיד עוד מילה על טגה , הבחור פשוט לוקח את עצמו בידיים השנה ועזבו אותכם עכשיו מכל הריצות החילוצי כדור , מבחינה התקפית טגה פשוט עושה מהפך וסוף סוף מראה שיש לו יכולות התקפיות גם . הוא נתן אתמול כמה מסירות פנטסטיות והצטרפות להתקפה , פשוט נהדר . אני זוכר שבלאומית לא התלהבתי ממנו בגלל שהוא לא היה תורם כלום להתקפה ,אני שמח שהיום העניין הזה השתפר.