אני רואה שהפורום,כמו נתניה רכש לעצמו מוסא סנוגו,יאללה עכשיו תביאו את עטר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
טאינאן וולקר, קשר ברזילאי המשחק בקבוצת סנץ הסלובקית, יגיע למבחנים במכבי נתניה ובמידה וירשים, ישחק במדי היהלומים בעונה הבאה. כרטיס השחקן שלו כבר שייך למכבי נתניה, שכן דניאל יאמר רוכש עבורה לא מעט שחקנים, על מנת שהיא תוכל להרויח מכך בטווח הרחוק.
עד כמה שזכור לי, זה באמת היה הוא, אבל אני לא מחשיב את המבחנים ההם. אצל אלי גוטמן, קשה לשחקני התקפה להביא את היכולת שלהם לידי ביטוי. למרות זאת, גם אז ראיתי ממנו כדורגל לא רע בכלל. דבר אחד בטוח: מכבי נתניה לא יכולה להפסיד מהעניין.
כך ניצן שירזי,מאמן בני יהודה אמר לאתר ספרוט 5 שירזי פרגן ליריבה שלו בשבת, שמאז הגעתו של ראובן עטר צברה 10 נק' מ-12 אפשריות: "נתניה היא אחת הקבוצות המסוכנות ביותר בליגה. למעשה, היא ובית"ר הקבוצות הכי טובות בליגה. יהיה לנו קשה מאוד". כף מאוד לקבל מחמאות כאלו :aaa021:
טאינאן שיחק בעבר באינטרנסיונל מברזיל ושייך לסגל ברזיל הצעירה... http://www.mesquitaonline.com.br/adm/mich/taianam%20michelangelo2.Xxx השחקן שבאמצע
תיקו 1-1 מול בני יהודה אחרי שיפוט שעוררייתי של וקסברגר כרגיל . כמה חבל , הגיע לנו לקחת את 3 הנקודות וגם רובן עם החילוף של ז'אנו בבונדאה גמר את ההתקפה שלנו ושילמנו על זה.
אז בסדר, השופט הרס אותנו, אבל ההרכב מלכתחילה היה נועד לכשלון. אני מתחילת השבוע לא מתלהב מרעיון שאיתי שכטר יחזור ישר לתמונת ההרכב ואתמול הבנתי שצדקתי - הרכב מנצח לא מחליפים. אין לי ספק שאם זה היה אותו הרכב ששיחק לפני שבוע, היינו סוגרים את הסיפור כבר במחצית הראשונה. כשלראובן עטר הגיעו המחמאות, נתתי לו אותם, אבל על התוצאה הזאת (שהיא לא טובה לנו כל כך) הוא חתום יותר מכל אחד אחר. ואם עד היום היו לי התלבטויות, אז עכשיו אני בטוח. העונה נמשוך איתו, אבל בעונה הבאה אני מצפה שישחררו את אוקוצ'ה. הוא לא יודע גם לרוץ וגם לשמור על הכדור קרוב לרגל וזה כל פעם תוקע את ההתקפה שלנו מחדש. מוסא סאנוגו היה לא רע בדקות ששיחק. יש לי תחושה שהוא ואיברהים ע'בדול ראזאק יהיו סיפור אהבה. כמה פעמים במשחק הוא ניסה לעשות תנועה לעומק (כי בניגוד גמור לאוקוצ'ה, שמתי לב שהוא כל הזמן שם לב מתי הוא בנבדל ומתי לא) ולא היה מי שימסור לו את הכדור שיעמיד אותו לבד מול שוער.
נתניה ההייתה צריכה לנצח את המשחק הזה , כאשר היא הובילה 1-0 היא הייתה צריכה ללחוץ יותר ויותר כדי להגיע להיתרון כי בסופו של דבר זה היה מגיע ואז המשחק היה גמור וגם ראובן עובד לא היה יכול לעשות כלום אבל כאשר יש היתרון נזיל 1-0 ואתה לא מנצל את זה שאתה יכול להבקיע את השני אז זה בעיה שלך
איך השופט כזה מפגר ולא רואה שעובדים עליו בצהוב שני של תמיר כהן הבלם שלההם המשיך לרוץ ורק אחרי חצי שעה נפל ובפנדל לא היה כלום בכלל!!!!!!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
שיפוט שערורייתי לדעתי וקסברגר סימן X בטוטו ושלח כמה טפסי ווינר .. הוא עשה הכל כדי שבני יהודה ישוו, הקוון הרי אמר לו להרחיק את אלי ביטון, אז הוא לא יכל להגיד לא אם הוא לא ראה והקוון ראה, באדום של תמיר כהן הוא היה מת לאזן את זה, רק עיוור לא רואה שורדאן הזה עושה הצגה שם, המשיך עוד צעד ופתאום נופל, והפנדל בכלל .. גועל נפש .. איך פנדל איך?! ששכטר עושה את ההצגות האלה וגם אם זה לא הצגה אצלו ישירות הוא מקבל צהוב אבל בטורינה מקבל פנדל ו1-1. השעו את וקסברגר לשלושה שבועות .. לא עוזר לנו עדיין. :/
היה עוד משהו מעצבן:שחקן שלהם רץ בקו ופתאום נפל הקוון סימן לשחקן לקום עם היד ופתאום השופט שורק לפאול והקוון הרבה יותר קרוב!!!!!!
כל נפילה (הצגה) של שחקן של בני יהודה במצב של 1-0 לנו הפכה לפאול, השופט הימר עלינו בווינר / טוטו! הנה המכתב שנתניה שלחה להתאחדות לכדורגל (מהאתר הרשמי) 4.2.2007 לכבוד ההתאחדות לכדורגל בישראל לידי עו"ד יריב טפר בפקס: 03-6166741 יריב שלום, הנדון: משחק הכדורגל בין מכבי נתניה לבני יהודה שנערך ביום 3.2.2007 בעקבות משחק הכדורגל שבנדון אותו אירח מועדון הכדורגל בני יהודה באצטדיון בלומפילד, הננו פונים אליכם בקשר עם אירועים חריגים ביותר, הנוגעים הן לעניין התנהגות קהל אוהדי בני יהודה והן לעניין רמת השיפוט, כדלקמן: 1. מועדון הכדורגל בני יהודה בחר להושיב את נשיא מכבי נתניה ואורחיו בקרבה לקהל אוהדי בני יהודה, משיקוליו השמורים עמו. בפועל זכו נשיא המועדון ואורחיו (חלקם מגרמניה, ולא כולם יהודים) לקללות וגידופים ובהם הביטוי "נאצי". כן הושלכו לעברם חפצים, קליפות גרעינים ובוצעו לעברם יריקות. 2. אנו רואים עניין זה בחומרה רבה, קל וחומר כאשר נשיא המועדון הינו יהודי שעבר להתגורר בישראל מגרמניה ובחר לגדל בה את ילדיו, בין היתר, בשל גילויי אנטישמיות. מרבית משפחתו של מר יאמר אבדה בשואה ומר יאמר שהינו ציוני מסור תרם ותורם כספים רבים לשם הנצחת אסון יהדות אירופה בשואה. 3. מר יאמר ואורחיו (חלקם מגרמניה) נעלבו עד עמקי נשמתם מהתנהגותם הברוטאלית והפוגענית של אוהדי מועדון בני יהודה. ברור כי לו קריאות גזעניות, מעין אלו, היה מושמעות במשחק כדורגל של קבוצה ישראלית מול קבוצה בחו"ל, אמות הסיפים היו רועדות, ומן הסתם ההתאחדות לכדורגל בישראל הייתה עומדת בראש מאבק זה. 4. לכן, אנו סבורים כי נאה דורש נאה מקיים. בהתאם לכם, נבקש כי תטפלו בדחיפות בעניין זה בבחינת יראו וייראו! 5. אשר לסוגיית השיפוט, וכפי שעולה בבירור גם מצילומי הטלוויזיה, קבוצתנו קופחה באופן קיצוני מרמת השיפוט. הדוגמה הבולטת במיוחד היא פסיקת השופט שהעניקה לבני יהודה בעיטת עונשין מ 11 מטר, ללא כל הצדקה. אובדן נקודות ליגה יקרות, לא תסולא בפז וצפויה לגרום למועדון נזקים משמעותיים. לטיפולכם הדחוף נודה. בכבוד רב ובברכה, מכבי נתניה כדורגל בע"מ