מכבי נתניה: סגנית האלופה מתחילה לבצע רכש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏10/7/06.

1. Yellow Hell - מכבי נתניה Member

לפי מה שהבנתי ג'ף קנינגהאם שיחק בנבחרת ארה"ב בעבר!

הנה תמונה שלו
    http://www.mlsnet.com/imgs/bios/photos/cunningham_j.Xxx

הבקיע בעונה שעברה 16 גולים ובישל 11

גובה: 1.72 מטר (נמוך יחסית..)

סה"כ ב-MLS יש לו 90 גולים
    ו-57 בישולים

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/07
  2. Landon Donovan Member

אני לא יודע עד כמה יש לידיעה הזאת ביסוס - בארה"ב לא כתוב על פשוט כלום, לא ראיתי אף אחד מזכיר את ההעברה הזאת.
    בכל מקרה, אני לא הייתי מתלהב, קאנינגהאם אומנם היה מלך השערים בעונה שעברה ב-MLS, אבל הוא נהנה מההפקר (= שני החלוצים הטובים ב-MLS, בריאן צ'ינג וג'וש וולף היו בסגל ארה"ב למונדיאל ופספסו חודש, וכושר רע של חלוצים בולטים אחרים). הוא לא תותח על, אבל עבור קבוצת אמצע טבלה הוא יותר ממספיק. לקאנינגהאם יש 10 הופעות בנבחרת ארה"ב, כמעט כולן במשחקי ידידות. המאזן שלו ב-MLS לא מזהיר, 90 שערים בכ-230 משחקים.

3. ReL Member

אז אתה אומר בקיצור שהוא לא יהיה החתמה משמעותית? איזה מין שחקן הוא , טכני , פיזי , מהיר ?

4. Gustavo Boccoli Member

רקורד מצויין יש לשחקן הזה! נתניה בוחנת המון שחקנים, המון חלוצים, ומאז שאמרו שצריך להוציא את אוקוצ'ה הוא מתחיל להפציץ שוב. איך אומרים... בעיות טובות בנתניה.

ובקשר לשחקן הזה, הוא גם בא להיבחן או שכבר יותר רציני?

5. dsvetoy Member

הוא לא בא להיבחן הוא סיכם עם נתניה ועכשיו הקבוצה שלו רוצה 200 אלף דולר!

6. Landon Donovan Member

קאנינגהאם הוא שחקן מאוד, אמממ, מגוון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    הוא לא ממש טכני, אבל הוא די מהיר. אתם לא תראו אותו מתרומם לנגיחות או מבצע דאבל פסים למצב מול שוער, אבל יש לו קילר אינסטינקט.
    הוא יהיה החתמה טובה עבור נתניה, התכוונתי שלא לצפות ליותר מדי, הוא לא יהיה סופרסטאר או משהו כזה...

אל תהיו אופטימיים מדי, כל השחקנים ב-MLS הם בבעלות הליגה ולא הקבוצות, והנהלת הליגה לא ששה לשחרר שחקנים לליגות אחרות - המחיר יכול לקפוץ בין לילה ל-500,000 ויותר, כשהנהלת הליגה תחליט שהיא לא ממש רוצה לוותר על מלך השערים בשביל קבוצת מרכז טבלה בליגה מינורית באירופה.

7. TariboWest Member

8. Dimitar Berbatov Member

נראה אחלה חלוץ, נתניה הולכת השנה חזק מאוד. יש לו התקפה נהדרת, הגנה חזקה מאוד. רק בקישור יש לי קצת בעייה.
    נתניה יכולה לרוץ בשקט למקומות 4-6 בנתיים היא יותר טובה מהקבוצות שנמצאות במקומות האלו.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיקרון, זה כל מה שאנחנו צריכים, חלוץ שיודע להריח שעריח שערים. מכבי נתניה לא צריכה את האיגביני יעקובו הבא, אלא סתם גרסא משופרת של פפי קימוטו, כדי שיהיה מי שיביא את השערים.

10. Yellow Hell - מכבי נתניה Member

אל תשכחו שהרמה בליגה שם יותר גבוהה מכאן והוא גם מהיר וטכני .. תרשמו Jeff Cunningham ב-YouTube ותראו סיכומי מחזורים משם .. חלק מהשנה ומשנה שעברה ותראו כמה גולים יפים שלו .. הוא שחקן שמבקיע גם מזוויות קשות .. הלוואי שיחתימו אותו! הוא גם שיחק 10 משחקים בנבחרת ארה"ב ..

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/07
  11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא נשמע בדיוק כמו השחקן שאנחנו צריכים. מישהו עם נוכחות ברחבה, שידע לשחרר את איתי שכטר ואת אוקוצ'ה לכיבושים קלילים. אני לא מצפה שיגיע למכבי נתניה איזה איגביני יעקובו, אני בהחלט אסתפק בחלוץ עם תכונות של זיטו אוגבונה, כי זה בדיוק מה שמכבי נתניה צריכה.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע ישראלי, אני כבר לא עומד בקצב הזה יותר. מוסא סאנוגו כנראה כן יגיע בסופו של דבר למכבי נתניה. כל העניינים בין מכבי נתניה לקבוצתו ובין מכבי נתניה לשחקן הוסדרו. הוא ינחת בלילה שבין שלישי לרביעי, יעבור את הבדיקות הרפואיות וככל הנראה יחתום עד לסוף העונה. במידה ומכבי נתניה תהיה מרוצה ממנו, תהיה לה את האפשרות לרכוש את כרטיס השחקן שלו.

13. Dimitar Berbatov Member

14. ReL Member

נשמע חלוץ טוב , אבל כמו שאנחנו רגילים בנתניה עד שהוא לא חותם הוא לא חותם. נקווה שהוא יעבור בבקרה התקציבית ולא נשמע את התירוצים הרגילים כמו הפקס לא נשלח בזמן

15. dsvetoy Member

לפי ספורט 5 הוא ירוויח 100 אלף יורו!

ואריאל אנחנו כבר לא עם אשר אלון! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx