אבא שלי ודוד שלי שני עצלנים, אפילו למשחק הם לא הולכים, אז לנתב"ג? לצערי, אני לא אוכל להגיע. אבל אני אנסה להגיע לאימון הראשון שלו, אני פשוט חייב. עכשיו ירדה לי אבן מהלב, אני יודע שהוא בטוח יהיה חלק מהקבוצה בעונה הבאה, אולי אפילו בעונה הזאת. ואני מקווה שאלכס אוסמואה הוא עילוי אמיתי, כי חוץ ממנו אין יותר חלוצים שאפשר להביא באותן העלויות ושהם יהיו טובים יותר ממרטין פרדיסו. אם בשנה הבאה מצבת הזרים שלנו תהיה: לואיס מארין, מזואה אנסומבו, איברהים ע'בדול ראזאק, אלן מסודי וחלוץ טוב (בתקווה שזה יהיה אלכס אוסמואה) - אנחנו נהיה קבוצה מצויינת, שתוכל לאיים על תואר כלשהו.
חחח אמרתי את זה בצחוק . לא רשמו את זה עדיין פה אבל האתר הרשמי של מכבי נתניה עלה לאוויר בכתובת http://www.fcmn.co.il/team.html מומלץ לכל אחד , במיוחד המוזיאון שבו יש תמונות משנות ה40 , דרך שנות ה70 וה80 המוצלחות ועד שנות ה2000 .
אבירם,אתה יודע שאתה בכל זאת צריך לקחת את האפשרות שרזאק לא יהיה אותו רזאק כי הוא אחרי פציעה בכלל לא קלה והרבה שחקנים אחרי פציעות ארוכות חוזרים הרבה פחות טובים. אני מקווה בשביל הכדורגל הטוב בליגה שלנו שרזאק יחזור לעצמו כי נהנתי לראות אותו ואת מסודי משחקים ביחד.
אתה הבאת להם קישור לסגל השחקנים, הנה הקישור לדף הראשי. נכון שהטכניקה שלו היא מושלמת בקנה מידה של ליגת העל, אבל כשחקן הוא יותר נשען כל חכמת המשחק שלו מאשר על הטכניקה. כל עוד הראש לא נפגע, אני מאמין שהוא יביא מעצמו לפחות 80% ממה שהוא היה מביא איתו לפני זה. זה רק בתור בתחלה, אחרי זה אני מקווה שהוא יחזור להיות אותו שחקן שהוא היה לפני זה.
הוא יתגבר על הפציעה הזאת כמו כל האחרים שהתגברו על הפציעה הזאת , לוקמן , בן לוז , ויש עוד רבים . אלכס אוסאמואה יגיע בסופו של דבר רק ביום שלישי , כי יש לו משחק בנבחרת האולימפית נגד חוף השנהב.
מתי יהיה המשחק שבו יבחנו את אלכס אוסמואה? אם הכניסה תהיה בחינם ואני אהיה בבית, יש מצב שאני לוקח את עצמי, את המדים ואת החוגר ובא לראות את המשחק.
לא נראה לי שייבחנו אותו בשלישי כי הוא רק נוחת בשלישי . אולי יבחנו אותו רק באימונים . בכל מקרה ראזאק סוף סוף נחת בארץ , הפועל ב"ש מתעניינת בלהשאיל אותו עד סוף העונה . צריכים לבדוק באיזה כושר הוא נמצא .
אני ממש בעד הרעיון שהם ישאילו אותו. ככה הוא יצבור דקות משחק ויחזור לכושר משחק. מה גם שאני בטוח שהוא יהנה לשחק תחת הדרכתו של גילי לנדאו. אם מכבי נתניה רוצה בעונה הבאה להגיע רחוק, היא חייבת את איברהים ע'בדול ראזאק בכושר טוב מתחילת העונה ועד לסיומה.
אני בטוח שמפברואר הוא כבר יוכל לשחק . אני בטוח שהוא כבר התחיל להתאמן , חבל לפספס אותו . אני מקווה שעטר יבדוק אותו ואת הכושר שלו . חוץ מזה ראזאק יתנגד להשאלה הוא אמר כבר שהוא רוצה לשחק רק בנתניה
הקטע הוא שמכבי נתניה לא יכולה לחכות לו, אנחנו חייבים חלוץ באופן מיידי. הסיכוי היחידי שיחכו לאיברהים ע'בדול ראזאק, הוא שיוותרו על מריוס בונדאה, אבל אני לא רואה את זה קורה. אוף, אם רק היה אפשר לוותר על אוקוצ'ה ומריוס בונדאה מעכשיו, הכל היה מסתדר.
אחרי משחק שני בליגה בהדרכתו של ראובן עטר, אני חושב שאי אפשר להגיד שלא רואים על שינוי חיובי שחל בקבוצה. הקבוצה משחקת הרבה יותר פתוח, מגיעה להרבה יותר הזדמנויות הבקעה ולא מורידה את הראש, גם כאשר היא נמצאת בנחיתות מספרית. אני לא אתחיל לחלק מחמאות לראובן עטר כבר מהשלב הזה, אבל מילה טובה בהחלט מגיעה לו. בכל מקרה, בשבוע הבא מכבי נתניה משחקת מול מועדון ספורט אשדוד. אם לא מנצחים את המשחק הזה, אז לא עשינו כלום בזה שהשגנו נקודה מבית"ר ירושלים. ולי ששכח, מאז ההפסד הקודם של מכבי נתניה למועדון ספורט אשדוד, אפשר להגיד שהקבוצה לא התאוששה.
לא יותר מאשר בית"ר ירושלים חזקה ב'טדי' ובכל זאת יכולנו לנצח את בית"ר ירושלים, אם רק היה לנו חלוץ קצת יותר איכותי מאוקוצ'ה. אם מכבי נתניה באמת רוצה להתברג בצמרת הגבוהה השנה, הנצחון במחזור הבא מתבקש ולא משנה מול מי המשחק והיכן הוא מתקיים. אלכס אוסמואה, החלוץ הגנאי הצעיר שצפוי לנחות ביום שלישי כדי לנסות ולהרשים את ראובן עטר, הצטיין במדי נבחרת גאנה במשחק מול נבחרת חוף השנהב וגרם לפנדל שהביא לנצחון נבחרתו. דלה ימפולסקי, שלא הצליח להסביר מדוע נעדר מהאימון ביום שישי, הושעה לבינתיים מאימוני הקבוצה הבוגרת ומאימוני קבוצת הנוער של מכבי נתניה.