מכבי נתניה: סגנית האלופה מתחילה לבצע רכש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏10/7/06.

1. dsvetoy Member

הלוואי!

הערה: ברגע שאתה מגיב על כל ההודעה שמעליך, אין שום צורך לצטט את כולה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/1/07
  2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מאושר ממני מכך שראובן עטר חזר לאמן את מכבי נתניה. אין לכם מושג קלוש כמה חיכיתי לרגע הזה.
    אלי גוטמן לא מתאים לקבוצה כמו מכבי נתניה. בעצם, הוא לא מתאים לשום קבוצה שהקהל שלה רוצה לראות שערים. הכדורגל שלו היה ליסורים קשים עבור האוהדים. לראות את אבא שלי וכל הדודים שלי מאוכזבים מדי שבוע מהכדורגל של מכבי נתניה, זה משהו שאני לא אסלח לאלי גוטמן עליו בחיים.

ראובן עטר זה המאמן שמכבי נתניה צריכה. אין לי ספק שעכשיו אלן מסודי יחזור למכבי נתניה. אם לא בעונה הזאת, אז בעונה הבאה, אבל הוא יחזור הבייתה. איברהים ע'בדול ראזאק יחזור לעניינים ויחד עם אלן מסודי, הם יצרו שוב את אותו שילוב קטלני שהשאיר את הקבוצה בעונה שעברה בליגת העל. החלוץ האורוגוואי והקשר הקוסטה ריקני נשמעים לי כמו שינוי מרענן, אפשר בקלות לוותר על מריוס בונדאה, בנוסף לג'ף טוטואנה. גם את אוקוצ'ה אפשר לשחרר. פרט ללואיס מארין ולמזואה אנסומבו, אין לנו אף זר שראוי להישאר במכבי נתניה.

דניאל יאמר הוא בעלים מצוין. מקרה הפיטורים של אלי גוטמן לא מעיד על שכונתיות, הוא מעיד על אהבה. האהבה שדניאל יאמר רוכש לקהל של מכבי נתניה, אותה אהבה שהוא מקבל בחזרה בלי הפסקה. הוא הבין לליבנו, האוהדים, שסבלנו לראות את הכדורגל שאלי גוטמן מציע לנו.

3. ReL Member

לא יודע מה אוקוצ'ה האפס הזה עושה עושה בקבוצה , זה פשוט לא הגיוני שהוא עוד משחק בהרכב.

סוף סוף ניצחון על כפר סבא 1-0 מגול של בונדאה , ומזל טוב לבונדאה על הגול הראשון שלו בישראל . כמה שאתם יורדים עליו במספרים , שער ו4 בישולים , הוא לא מאכזב והוא גם שחקן טוב .

אנחנו צריכים בדחיפות חלוץ וקשר , לא יעזור להביא רק חלוץ

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כבר מלא זמן אומר שאוקוצ'ה צריך לעזוב את הקבוצה, למרות כל הפוטנציאל שיש בו ורואים עליו שיש לו הרבה כדורגל. גם על מריוס בונדאה הייתי מוותר, אבל יכול להיות שראובן עטר יצליח להוציא ממנו דברים שעוד לא ראיתי בעידן אלי גוטמן.

הבעיה של מכבי נתניה היא מצבת הזרים. בהנחה שלואיס מארין ומזואה אנסומבו בטוח נשארים בקבוצה, כי אין להם חלופות, מכבי נתניה נשארת למעשה רק עם 3 משבצות פנויות, שאמורות להכיל, איכשהו, את: מריוס בונדאה, אוקוצ'ה, מרטין פרדיסו, כריסטיאן בולאנוס, אלן מסודי ואיברהים ע'בדול ראזאק. כמה שזה נשמע הזוי, בחלון ההעברות הקרוב, יכול מאוד להיות שזו תהיה תמונת המצב במכבי נתניה, שיצטרכו לבחור מבין כל אלה 3 שימשיכו עד לסיום העונה. היחידי שאולי אפשר להוציא מהרשימה, הוא אלן מסודי, אבל גם בלעדיו הרשימה הזאת ארוכה ומבלבלת.

מברוק לראובן עטר על נצחון הבכורה במכבי נתניה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

5. לא מצאתי כינוי Member

כל עוד יאמר הבעלים הוא יהיה בהרכב גם עוד 5 שנים.
    דרך אגב, למה אתמול סטרול לא שיחק? זה בגלל שעטר העדיף את חרמון או בגלל שסטרול מורחק/פצוע?

6. Noffar Member

סטרול חולה ולכן לא שיחק.

7. ofer-7 Member

שמע, אוקוצ'ה בכל זאת בתחילת עונה עשה כמה דברים יפים, אני חושב שאפשר לשלב אותו במערך ההתקפי.
    בכל מקרה, לטעמי נתניה צריכה עוד קשר וחלוץ גם, אבל תלוי מי. ז"א רק שחקנים שאתה בטוח שהם יוכלו לתרום, שאתה יודע שהם מתאימים לקבוצה-ושיש להם כדורגל. לא להמר על זרים שלא בטוח שהם מתאימים.

הניצחון על כפ"ס אולי הביא את הנקודות, אבל לא ראינו כדורגל גדול, ובכל זאת אני חושב שנתניה קבוצה דיי בינונית, לא קשור למי שעומד על הקוים. אולי עטר ישנה את ההרכב, ישים שחקנים יותר רעבים, אולי גם שחקנים מקומיים, לחמנים מאשר זרים חלשים או רכש ישראל דל שלא פוגע.

בוא נבחן את נתניה עוד שניים שלושה משחקים, ואז נראה מה השינויים שעושה עטר בהדרגה.

8. Noffar Member

אני לא חושבת שמכבי נתניה צריכה גם קשר.
    הקישור של נתניה יהיה מצוין אם רק ישתפו את ריף מסיקה+דלה ימפולסקי מהנוער ומתחשבים בזה שעונה הבאה עבדול ראזאק חוזר.
    חלוץ צריך להביא ולשחרר בסיום העונה את אוקוצה.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עבדול ראזאק לא חתום בקבוצה כבר? הוא לא אמור לשחק מינואר?

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה תלוי בעיקר בקצב ההחלמה שלו. עד כמה שידוע לי, דניאל יאמר לא רוצה לוותר עליו ועכשיו, כשראובן עטר חזר למכבי נתניה, הוא בטוח לא יוותר על השחקן שהוא מגדיר כטוב ביותר בליגה.

ומכבי נתניה צריכה גם קשר וגם חלוץ, אבל זה קשה להביא מישהו בתפקיד אחד, אז זה כמעט בלתי אפשרי להביא שני שחקנים בשני התפקידים הללו. אפילו אני עוד לא יודע מה אני רוצה שיהיה במכבי נתניה, אז לראובן עטר זה בטח לא קל.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלכס אסמואה, חלוץ נבחרת גאנה הצעירה ומי שמסומן כאחד הכשרונות הכי גדולים שצמחו בכדורגל הגנאי, מועמד למכבי נתניה. כל זה, בנוסף לרודריגו (או מרטין, כל אחד אומר משהו אחר, ככה שאני לא אתפלא אם השם שלו זה אפילו לא אחד מהשניים שציינתי), כריסטיאן בולאנוס ואולי שחקנים נוספים, כשעל הפרק גם נושא חזרתם של איברהים ע'בדול ראזאק ואלן מסודי עומד על הפרק.
    לראובן עטר יש כאב ראש לא קטן והוא יצטרך לבחור תוך מספר מצומצם של ימים את הטוב ביותר בשביל מכבי נתניה. אני מקווה מאוד שהוא ידע לקחת את ההחלטה הנכונה.

גם אפשרות חזרתו של טל בנין עומדת על הפרק. עם ריבוי הזרים שצריך לצרף למכבי נתניה, יכול מאוד להיות שחושבים על האפשרות להביא אותו במקום מזואה אנסומבו.

12. Noffar Member

אני לא חושבת שיביאו את טל בנין במקום אנסומבו,בנין יותר מבוגר ולדעתי יפרוש בסוף העונה הנוכחית.
    את אנסומבו ינסו להחתים לדעתי לעוד עונה.
    אני חושבת שאם ראזאק+מסודי חוזרים צריך להפרד מאוקוצ'ה ובונדאה [בצער כמובן,שחקן מצוין] ואז יש מקום לשלושה זרים [בונדאה,אוקוצה וטוטאנה]
    ולבחור אחד משני החלוצים המועמדים

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד כמה שזכור לי, מזואה אנסומבו חתום במכבי נתניה ל-5 שנים. אם אני זוכר נכון, הוא חתם שבוע לפני או אחרי שאוקוצ'ה ואיברהים ע'בדול ראזאק חתמו. כמובן שאם יש כאן אוהדי מכבי נתניה שיודעים משהו אחר, שיתקנו אותי.

ואני חושב שמה שהצעת זה הדבר הכי נכון לעשות, אבל בכל זאת, זה נורא קשה. עכשיו, כשיש כסף גדול, אפשר להביא כשרונות ממש גדולים. לכי תדעי אם הכריסטיאן בולאנוס הזה לא יהיה באמת הדבר הבא בכדורגל הקוסטה ריקני, או שהאלכס אוסמואה הזה לא באמת יהיה הדבר הבא בכדורגל הגנאי? אין ספק שלראובן עטר יש בחירה ממש קשה. מדובר בשחקנים שכבר יש לו, מועמדים, ספק מועמדים וכאלה שאולי יחזרו מפציעות, כאשר יש רק 3 משבצות פנויות לשחקנים זרים וגם זה, רק בהנחה שמוותרים בצורה סופית על מריוס בונדאה ואוקוצ'ה, בנוסף לג'ף טוטואנה. כאב ראש ענק הולך להיות לראובן עטר והוא יהיה חייב למצוא לנו את השחקנים הכי טובים והכי ראויים.

14. ReL Member

לגבי בולאנוס זה גוטמן רצה אותו ועכשיו כשעטר בא זה כנראה יורד מהפרק , עטר אמר שהוא לא מכיר אותו . בכל מקרה אני חושב שהמאבק יהיה בין פרדיסו לחלוץ הגנאי .

אנסומבו לא חתם ל5 שנים , היה אז פרסום שנתניה בודקת אם לקנות את הכרטיס שלו ולהחתים אותו ל5 שנים . אנסומבו מאכזב אותי בינתיים , יותר מדי איבודי כדור יש לו , פחות מדי עזרה להתקפה(והוא מסוגל , כמו בגול נגד ביתר) , אבל אני מאמין בו וחוץ מזה הוא שחקן נשמה ואהוב על הקהל. בטח ובטח שלא יביאו את בנין במקומו כי זה פשוט טימטום.

עבדול ראזאק אני לא יודע מה נסגר איתו , הלוואי ויביאו אותו במקום אוקוצ'ה.

ביום שלישי יש משחק בגביע הטוטו , אני מקווה שעטר ימשיך בדרך של גוטמן וייתן לריף מסיקה לפתוח במשחק.

15. Noffar Member

אז אולי אבירם,פשוט לוותר על האופציית מסודי?
    הוא לא מראה התלהבות להגיע,אם זה ככה שישאר שם.
    ובקשר לאנסומבו אני מקווה שאתה צודק,אני חושבת שהוא חותם פה רק על לסוף העונה הנוכחית,ובמידה ואתה צודק יש לנו שלושה זרים [במידה שאוקוצה ובונדאה ישוחררו] ראזאק,מרין ואנסומבו,עוד קשרים אני לא חושבת שצריך לעונה הבאה כי יש לנו גם שחקני נוער מוכשרים +שי בירוק שמשחקים בתפקיד.
    לדעתי,צריך לשחרר את אופיר חיים ואז נשארנו במצב שרק שכטר הוא חלוץ,ולהחתים את שני השחקנים שמדברים עליהם.
    כל זה במידה והחלוצים שמדברים עליהם באמת שווים משהו.