לא משנה מה יהיה התירוץ של יאמר על שלא הודיע לגוטמן על פיטוריו זה לא צודק, ככה לא צריכים להודיע למאמן על פיטוריו. "לוח זמנים צפוף" עאלק, היה לו זמן להחתים את עטר, להודיע לתקשורת אבל להודיע לגוטמן הוא לא יכל, בנוסף הוא יכל להודיע למנכ"ל הקבוצה, קובי בלדב והוא היה סוגר את העניין הזה, ככה ששני הצדדים היו מסיימים את זה יפה. בכל אופן, שיהיה להם בהצלחה עם עטר.
איחוליי וברכותיי הלבביים למכבי נתניה על זה שדניאל יאמר סוף סוף חשב קצת והחליט לפטר את אלי (הבונקריסט) גוטמן, מאמן שלא יודע (כנראה) לאמן ולהצליח פה בארץ ואני מאחל לכם מכל הלב שתצליחו עם ראובן עטר, מאמן שיותר מתאים לכם.
דניאל יאמר התנצל בפני אלי גוטמן : "צר לי על הדרך שהמהלך נעשה אולם החלטתי לבצע אותו. אתה מאמן מצוין שנתן את כל כולו למכבי נתניה, אבל מרגע שהחלטתי שהמהלך צריך להיעשות לא היתה דרך חזרה והייתי חייב לעשות את השינוי". גטמן אמר בתגובה: "צר לי על הדרך שהמהלך נעשה אולם החלטתי לבצע אותו. אתה מאמן מצוין שנתן את כל כולו למכבי נתניה, אבל מרגע שהחלטתי שהמהלך צריך להיעשות לא היתה דרך חזרה והייתי חייב לעשות את השינוי". צריך גם לדעת מתי להתנצל על דברים שעושים ולפחות יאמר יודע לעשות את זה.
אמיר שלח מונה לעוזר המאמן . החתמה טובה מאוד , שלח היה אחד השחקנים האהודים עלינו , וזה טוב שהוא יעשה את העבודה על ההגנה בקבוצה , עטר כבר ידאג להתקפה.
עד ההחלטה הזאת כיבדתי מאוד את דניאל יאמר עכשיו הכל השתנה החלטה שנעשתה באופן מגעיל ובאופן יותר מידי צבוע ... כי יום אחד לבוא לטלווזיה ולהגיד שגומטן ישאר ושהוא מאוד אוהב אותו ויום למחורת למנות מאמן עוד לפני שפיטר אותו זה מאוד מגעיל ... וגם מאוד עצוב איך שהתנהלות בכדורגל שלנו נראת אח"כ מתפעלים למה קבוצות לא מצליחות כי פשוט מאוד אין שקט במועדון . מלבד מכבי חיפה אין מועדון בארץ שמתנהל בצורה טובה וזה עצוב . חשבתי יאמר בסגנון שחר עכשיו אני מבין שטעיתי בגדול
ההתנהלות של יאמר מצוינת , הרי הוא התנצל בסופו של דבר שי , איך זה שגוטמן הגיב ליאמר בדיוק באותם מלים שיאמר אמר?!
למנות מאמן (עטר), לרוץ עם זה לתקשורת ורק אחר כך לספר את הדברים למאמן האחר (גוטמן) על פיטוריו זו התנהלות מצוינת? אם זה התנהלות מצוינת, אני ממש לא רוצה לדעת מה זה התנהלות מגעילה. ואגב, למרות שיתנצל, בכל זאת הוא יצא חרא מהסיפור הזה, וההתנצלות הזאת אולי, אבל רק אולי החזירה לו קצת מהכבוד האבוד. יפה שהוא התנצל, אבל דבר כזה לא צריך שיקרה מלכתחילה.
בסדר, לא קרה כלום. יאמר הוא מנהל בצורה שכונתית, אז מה קרה? כל המועדונים בארץ פרט למכבי חיפה מתתנהלים בצורה כזאת. מי שחשב שיאמר הוא ג'נטלמן אז..... הוא לא, אבל לא קרה כלום כי הוא לא שונה מאף אחד בליגה שלנו חוץ מיעקב שחר.
יאמר הוא בן אדם טוב , הוא פשוט לא יכל לסבול את מה שהוא ראה בקבוצה ואת הביזיון ביציע המרכזי . אם ראיתם שאייל ברקוביץ עשה צחוק מיאמר וגוטמן שתק לא הגן עליו . יאמר היה מותש מכל העניין וטעה שלא התקשר , אבל אל תעשו ממנו בן אדם רע .
יאמר אחלה בן אדם, אף אחד לא הופך את יאמר לרשע כי הוא אחלה בן אדם ורואים את זה עליו. אבל המרחק גדול בין להיות בן אדם טוב לבין לנהל קבוצת כדורגל כמו שצריך.
אוקיי הוא ילמד , אני מאמין שגם יעקב שחר עשה ועושה טעויות עד היום . לפי דעתי הייתה טעות להשאיר את ההנהלה מההתחלה , למשל קובי בלדב ואחרים . צריכים להביא אנשים מקצועיים לתפקידים האלו.
תראה יש דברים מינימליים, מינימליים ביותר. שחר לא מינה מאמן לפני שהמאמן הקודם יודע שהוא הולך הביתה ולפני שכל התקשורת ידעה. זה הרי אבסורד שגוטמן הוא האחרון במדינה שידע שעטר כמו חתם... זה אידיוטי. אני בספק אם אפילו שיימן וז'ינו הידועים לשימצה התנהגו אי פעם בצורה כל כך לא ראויה. ובאמת זה היה דבר מוזר וכמו שאלי כהן אמר, יאמר חצה גבולות.
כוכב נבחרת קוסטה ריקה על הכוונת שם מלא: כריסטיאן בולאנוס קבוצה: ספריסה תאריך לידה: 17/05/1984 משקל: 67 ק"ג גובה: 178 ס"מ תפקיד: קשר מספר חולצה: 7 כריסטיאן בולאנוס הוא ככל הנראה הכשרון הגדול ביותר של הכדורגל בקוסטה ריקה, בולאנוס כבר רשום במספר פנקסים של סקאוטרים מכל רחבי אירופה. רפא בניטז, מאמן ליברפול התרשם ממנו ורצה להחתים אותו בשורות המועדון האנגלי. השחקן בילה עשרה ימים באנפילד, אבל לרוע המזל לא הוחתם וחזר לקוסטה ריקה, בכל מקרה נראה כי אחרי המונדיאל בגרמניה הוא ימצא עצמו בדרך למועדון באירופה. הקשר המהיר שולט בשתי הרגליים ויכול לשחק בכנף במרכז השדה ואפילו כחלוץ אמור להיות השחקן המרכזי של הנבחרת. השחקן הכשרוני סומן כבר בגיל צעיר כשהוא שיחק במדי הנבחרת הצעירה של קוסטה ריקה עד גיל 17 באליפות העולם ב-2001, הוא היה אז רק בן 16. את הופעת הבכורה שלו במדי הקבוצה הבוגרת של ספריסה הוא עשה זמן קצר לאחר חזרתו מהאליפות ומהר מאוד הפך לשחקן הרכב קבוע. הוא הוביל את הקבוצה לזכייה באליפות הקונקאפקאף ב-2005 והיה המצטיין בגמר מול אונאם פומס ממקסיקו. ההצלחה של הצעיר לא נעלמה מעיניו של מאמן הנבחרת הלאומית שהזמין אותו לסגל ומאז ממלא חלק מרכזי בהצלחת התיקוס. http://insidecostarica.com/dailynews/2005/december/12/xota102.Xxx