מכבי נתניה: סגנית האלופה מתחילה לבצע רכש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏10/7/06.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא אמור להיות ברור,זאת גישה לא נכונה-תראה את ארביטמן של שנה שעברה שהיה היחיד שיכול להיכנס
    לטבלת מה הרחקה לדקה מול ארבטימן של אתמול שאחרי ההרחקה של בוקולי במקום להתחיל מכות כמו
    שהוא היה רגיל הוא בא לדירסאו,הרגיע אותו,הזיז את גורה טל מדירסאו ומנע מדירסאו לקבל צהוב מיותר או
    גרוע מזה.
    לנגוח בשחקן מול הפנים של השופט זה באמת טימטום.

נו באמת...מה עם אנסומבו?מה עם בן דיין שנותן עונה טובה והכבר הביא לכם על גבו כמה נקודות,מה עם
    שטראובר שכבר הוסכם פה שהוא שוער טוב מאוד,מה עם טגה?
    חוץ מזה ברגע שעושים מהפך שלם צריכים להתחשב בעוד עונה זרוקה שצריכים לגרום לקבוצה להתחבר.

נערך לאחרונה ב: ‏17/12/06
  2. Arsenali Member

עדיף עוד עונה זרוקה , ואחרי זה להיות קבוצה טובה - ולא להיות כל הזמן קבוצה גרועה.
    מבין חבר?

3. נדב מיכאלי Member

גוטמן קובר את עצמו בנתניה ומשחרר 2 שחקני בית של נתניה : זביטי ובן מוחא.
    עצה ליאמר מאוהד נייטרלי שמסמפט את נתניה : תעיף את גוטמן ותחזיר את עטר אם אתה רוצה גם להנות מההשקעה שלך בקבוצה .

4. dsvetoy Member

גוטמן בקרוב יילך הביתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    תמיר כהן בדרך לחתום ל-3 שנים
    הוא שחקן עם פוטנציאל גדול

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב זה לא עניין של זה,זה עניין של הסובלנות,להעיף את כל הקבוצה זה לא רציני וזה מראה על שיטה מפגרת,
    נתניה לא הרוסה מהיסוד והיא לא קבוצה שלא מתאימה לליגת העל אלא היא קבוצה שיש שם כמה בעיות,אם
    יש לך מכונית שהמראה שבורה,הגלגל מפונצ'ר והרדיו מקולקל אתה לא מחליף את כל המכונית ומשלם 100000 על חדשה אלא מתקן את הדברים הקטנים שהרסו עד עכשיו.

6. שירו'ש-מכבי נתניה;] Member

גועל נפש , הכל נמדד מבוסס ונקנה בכסף . אין נשמה, אין סמל - בתאכלס אין לנו קבוצה .
    אם זביטי הולך , אין לנו יותר מדי מה לאהוד בחרא הזה , הכל זר .. אין שומדבר ביתי ,טהור , אין שום מחוייבות ואהבה לסמל.
    יש לנו קבוצה בושה !

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד פעם אני מחזיר אותך לתחילת השנה שאמרתי שזה יקרה ושהכסף נכנס הנשמה יוצאת..
    בתחילת העונה התלהבתם מזה אבל אין מה לעשות אם אתם רוצים קבוצת צמרת לא תמיד יסתדר לכם שיהיו
    שחקנים כמו רפאלוב וכאלה.

8. dsvetoy Member

תמיר כהן סיכם בקבוצה החתימה היום!
    יש גם סיכוי שלירן כהן יסכם בימים בקרובים!

9. dsvetoy Member

זביטי לא יזוז מנתניה!!!!!!!!!!!!!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
    גוטמן הביתהה

10. dsvetoy Member

אורן זיתוני פרש מכדורגל!!!!!!!!!!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx
    עכשיו זביטי ישאר כי אמרו לגוטמן לוותר על 3 שחקנים טוטואנה זיתוני ובן מוחאאאאאאאאאאאאאאא :aaa021:

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

dsvetoy רק אם אתה יכול תשתמש בעריכה,למה יש לך 3 תגובות רצוף ועוד עם החתימה הענקית שלך
    זה האריך את הדיון ועשה את העמוד ענק.

בקשר לזויטי,אני לא יודע עד כמה זה טוב בשבילו להישאר,לפי מה שהבנתי מקריאה בדיון הזה לגוטמן יש
    משהו אישי נגדו ככה שזויטי יראה דקות רק כשבאמת גוטמן יצטרך ולא יהיו לו שום אופציות[וזה אומר
    אחרי הסבה של שחקנים לעמדה של זויטי],שזויטי יילך לקבוצה אחרת ויחזור בעונה הבאה כשעטר יאמן.

12. dsvetoy Member

אח שלי אבל כל תגובה כתבתי בזמן אחר!

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

למזלי, אני סוגר שבת בבית, אז לפחות יש לי קצת זמן להגיב כאן על כל הדברים שקשורים במכבי נתניה.

הפרישה של אורן זיתוני הייתה כבר באויר מתחילת העונה. זה היה ברור שלשחקן כמוהו, שיש לו נטייה להיפצע לעיתים קרובות מאוד ובגילו והמתקדם, הוא לא יצליח לחזור לגבהים שהוא היה בהם בשיא הקריירה שלו. אני מצטער מאוד בשבילו, אבל לא יכול שלא לשמוח. מעכשיו, המשבצת של אמיר טגה בטוחה מתמיד. אלי גוטמן חשב גם כאן להכניס שיקולים אישיים, אבל הנסיבות ודניאל יאמר, לשמחתי, מונעים ממנו להמשיך בשחיתויות שלו.

אני לא מבין מה בער לאלי גוטמן לשחרר את ישראל זוויטי. שחקן שהיה כל כך טוב לפני 4 שנים בגיל 24, לא יכול להיות ששכח לשחק כדורגל בגיל 28, למרות שלא עבר שום פציעה משמעותית. אז נכון, יש 2 קשרים אחוריים טובים ממנו בקבוצה, אבל זה עדיין לא אומר שצריך לשחרר אותו, כי הוא היה ראוי להישאר בספסל של מכבי נתניה. ובכל זאת, אם מכבי נתניה רוצה להיפטר ממנו לעונה הזאת, אז למה לא להשאיל את השחקן? אני לא זוכר ששינינו את החזות שלנו ושאנחנו צהובים כחולים. אפשר להשאיל, עם אפשרות למכירה. תמיד יש סיכויים שהשחקן יעשה התקדמות במקום אחר.
    אותו הדבר לגבי אסף בן מוחא. כמה הוא כבר עולה למכבי נתניה? תשאילו אותו, תראו איך הוא מתקדם בקבוצה אחרת ורק אז תחליטו אם להחזיר אותו או למכור אותו.

אני ממש לא הבנתי מי כבר אמור להגיע לכאן, או מי כבר הגיע לכאן. שמעתי רק שמות כמו סבסטיאן רוזנטל, תמיר כהן, לירן כהן. אני גם עוד לא יודע מי אמור לעזוב, אבל ג'ף טוטואנה ומריוס בונדאה חייבים להשתחרר ממכבי נתניה. ושוב, אני אחזור על עצמי עוד הרבה פעמים, אבל זה פשוט מתבקש - להחזיר את איברהים ע'בדול ראזאק לעניינים, להחזיר למכבי נתניה את קלימי סבן ואסי וסיהון (במידה ויתברר שהוא לא מכר משחקים), להביא למכבי נתניה את ראובן עובד ואם אפשר להביא חלוץ ישראלי, אז מה טוב.

אני מאוד מקווה לראות את אלי גוטמן מחוץ למכבי נתניה וכמה שיותר מהר. הוא בכלל לא טקטיקן גדול כמו שעושים אותו. עד היום לא ראיתי ממנו שום שינוי מהספסל שבאמת יכולתי להתפעל ממנו. מילא זה, כי גם רוני לוי לא יודע ממש להביא את השינוי, אבל אפילו להכין את הקבוצה למשחק בצורה טובה הוא לא יודע. התוצאות האחרונות שלנו הן בזיוניות ואסור לדניאל יאמר לעבור על זה לסדר היום. לקחת רק 4 נקודות מתוך 9 אפשריות, כאשר מדובר בשלושת הקבוצות החלשות בליגה (אני מדבר על הכמה מחזורים האחרונים), שמתוכם בשני משחקים אנחנו המארחים, זה פשוט גרוע. ושוב, אני קורא להנהלה להחזיר עטרה ליושנה.

14. dsvetoy Member

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

גוטמן חייב להתחיל לרסן את התגובות שלו.
    כל יום אנחנו רואים באינטרנט על אחד אחר שהוא העיף מהאימון מסיבה זו או אחרת.
    הוא חייב להפסיק את העניין הזה.