כמה עדכונים מהערב : - אבי סטרול חתם רשמית ל4 שנים , הוא ילך לועדה למעמד השחקן , סטרול : "אני מאוד שמח הכל מאחורי, עברו עליי הרבה רגעים קשים עד החתימה, והיום אני יכול להתרכז אך ורק בכדורגל. אני שמח להשתייך למועדון מפואר כמו מכבי נתניה. בחרתי בנתניה ולא בסטיוואה בוקרשט בגלל שהתחייבתי לאייל ועבורי מילה שווה יותר מכסף. אני שלם ושמח עם ההחלטה שלי, כי מכבי נתניה זה מקום שרציתי להיות בו ואני מגיע אליו באהבה מצפה לקבלת הפנים של האוהדים החמים של הקבוצה. אני מרגיש ומאמין שעם הצוות המקצועי של המועדון אני יכול לחזור ולשחזר את היכולת האמיתית שלי ולהיות בלם מוביל בישראל". - אחרי שהמו"מ בין אסולין לבני יהודה לא צלח , נתניה הולכת על אסולין , לפי ספורט 5 : נתניה אישרה הערב כי היא נמצאת במו"מ מתקדם עם ליאור אסולין. המנג'ר איל ברקוביץ' אמר בנושא: "זה השחקן שישלים לנו את הפאזל". - אתר הקופסא : היום נפגש נשיא מכבי נתניה, דניאל יאמר, עם שגריר ישראל בגרמניה שלמה שטיין לארוחת צהריים. מסתבר שהשגריר הוא אוהד של מכבי נתניה, יאמר: "הוא הזכיר את העבר המפואר של המועדון, ושאל אותי על המטרות והרעיונות שלי לגבי המועדון. אמרתי לו שאני מעוניין לתת את כל מה שאני יכול למען המועדון ושיש לנו עוד עבודה רבה במחלקת נוער, ועל כך שאין לנו עדיין מגרש ובית לנוער, ולכל המטרות החשובות האלה כבר התחלנו לטפל. הוא אמר שמכבי נתניה אמיצה והגענו להחלטה נכונה בכך שבאנו לגרמניה ולא ביטלנו את הגעתנו למרות המצב המתוח בארץ". - כשתשוב נתניה מהמחנה אימונים היא תזמין 30 ילדים מיישובי הצפון למשך שבוע שלם שיהיו אורחי הכבוד של המועדון וגם יוזמנו למשחק הראשון בליגה מול מכבי חיפה . - משחק האימון ביום חמישי מול מכבי פרנקפורט בוטל , במקומו נתניה תשחק מול קבוצת חובבים אחרת העונה לשם וולדורף
לפי דעתי באמת נתניה צריכהלשחק מול קבוצות חובבים ומול קבוצות מהליגות הנמוכות בשביל לצבור בטחון, גם ברגע שהם מפסידים אפילו שזה משחק אימון השחקנים די מאוכזבים וזה לא עוזר בתחום החברתי. למה המשחק בוטל מישהו יודע אולי? יש לי הרגשה שבגלל זה אפילו שהסיכויים נמוכים.
אני מקווה שיהיה לנתניה טוב...לא ממש האמנתי שייתנו עונה טובה...אבל דווקא לפי המשחק אם אומרים שהם נראים טוב ותקפו אני שמח לשמוע... הבעיה היא ששחקן כמו אסולין אולי שחקן טוב אבל יש מצב שהוא יעשה בעיות לאלי גוטמן וזה יעשה את נתניה לקבוצה מתוקשרת ולא יהיה לה שקט והתקשורת כל הזמן תהיה סביבה וזה לא יהיה טוב..
אישתו של יו"ר המועדון נהרגה בתאונת דרכים . ראיתי כמה גולים של מילאן פבלוביץ' , נראה שנתניה עשתה אחלה של עיסקה מזכיר במדוייק את פיטו .
שטראובר דודי פדלון - אבי סטרול - גולן חרמון/בלם זר - אורי אוזן מזואה אנסומבו------------רביד גזל/זויטי אדריאן פיטו -------------- מילאן פאבלוביץ' איתי שכטר ליאור אסולין/אופיר חיים
הרכב סביר . וכמו שאני חושב כבר הרבה זמן,3 השחקנים הכי טובים שנתניה רכשה בקיץ הזה הם שטראובר,אנסומבו ופיטו. כל השאר בינוניים ומטה.
עונה אחת מתוך אחד חחחח זו היתה העונה היחידה שלו...... ותאמין לי שבקבוצה כמו נתניה הוא יכול להשתלב מעולה עם קשרים כמו פיטו והשהע שמרשים...ככה הוא יקבל הרבה כדורים והסיכויים שלו להבקיע דיי גבוהים...בכלל במשחק שהם ניצחו 2-0 את רעננה הוא גם כבש...אפילו שהם לא מאריות הכדורגל..
שחקנים טובים אני אמרתי שלא טובים שמעת ממני את זה? לא. אני פשוט אמרתי לא ברמה של השחקנים אותם מכבי נתניה שיחררה אלן מסודי עבדול ראזק קינן בלם מצוין פרץ בנתניה ועכשיו הוא הולך להיקבר בחיפה אתה מבין? בעמדות האלה לא התחזקתם סטרול עם כל הכבוד משחק כמו שחקן בן 37 אחרי 3 פציעות קשות הוא לא אותו מגן בלם שהנהיג את מכבי רק לפני שנתיים בליגת האלופות ובליגה.
סטרול יוכיח לכולם שהוא יותר טוב ממה שהיה! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
נתניה לא שיחררה את כל השחקנים , קינן וראזאק שהם באמת שני שחקנים ברמה לא שוחררו , קינן חזר לחיפה וראזאק נפצע . גם את מסודי אשר אלון מכר מה דניאל יאמר אשם בכך , אבל אני מאמין שפיטו יהיה טוב בדיוק כמוהו. שטראובר טוב יותר מפרץ .
מסודי לא הצליח בסכנין כי היה לו מאמן הגנתי שנתן לו כל הזמן הוראות טקטיות ולא נתן לו את החופשיות שעטר נתן לו. אותו דבר יכול לקרות עם פיטו וגוטמן. לדעתי שטראובר ואנסומבו הם המניה הבטוחה של נתניה השנה ,פיטו בסימן שאלה.