מכבי נתניה: סגנית האלופה מתחילה לבצע רכש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏10/7/06.

1. ReL Member

לא ראיתי אותו מספיק ובזמן המועט שקיבל הוא גם לא עשה הרבה , הגיע הזמן שייתנו לו הזדמנויות או שישאילו אותו ללאומית. באמת נימאס לדבר על הפוטנציאל שלו , לדעתי יש לו מקום בהרכב של נתניה זה בדיוק מה שחסר לקבוצה קשר התקפי במקום אופיר חיים כדי לשחק 4-4-2 .

ובקשר לקשר של הכותב עם אמו , הוא היה חבר שלה.

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

השנה הייתה כוונה כזאת להשאיל אותו לסנץ שבסלובקיה, אבל אז אלי גוטמן אמר שלדעתו הוא לא צריך להתחשל ושהוא מספיק טוב לליגת העל כמו שהוא עכשיו. כמובן שדיבורים לחוד ומציאות לחוד, כיוון שדלה ימפולסקי לא ראה דשא.

מאז המשחק חוץ מול הפועל כפר סבא אני חושב על זה, אבל שוב, לא נראה לי שאלי גוטמן יעשה את זה, כיוון שהוא מאוד מקובע.

3. ReL Member

מכבי נתניה חוזרת לצמרת אחרי ניצחון חשוב על פתח תקווה . הניצחון הזה למרות משחק חלש הוכיח לי אישית שנתניה תרוץ השנה בצמרת .

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנצחון הזה הוכיח לי שמכבי נתניה יכולה לרוץ בצמרת, כיוון שמשחקים מגעילים כאלה לפעמים צריך לדעת לגנוב ואת זה היום עשינו כמו גדולים. מהלך נורא יפהפה של איתי שכטר, אבל חבל שזהו מהלכו היחידי החיובי במשחק.

אורי אוזן שיחק היום כבלם ואבי סטרול שיחק כמגן שמאלי. עד מתי?

5. ReL Member

אהבתי שגוטמן הכניס היום את זביטי למרות האדום שחטף מול הרצליה , כל הכבוד לו הוא מתחיל ללמוד . רק שיעזוב את שכטר בשקט , יעבור לשחק ב4-4-2 ואין לי טענות .

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

איתי שכטר לא היה כזה טוב היום, היה לו מהלך אחד יפה ולמזלו ולמזל כולם הוא הצליח להבקיע.
    ישראל זוויטי היה נראה היום חלוד מאוד, אלי גוטמן צריך לתת לו יותר דקות.
    ודבר אחרון, אלי גוטמן מאמן ממש הגנתי. כשהוא הגיע למכבי נתניהף חשבתי שנראה כדורגל שמתבסס על החזקת כדור, אבל הכדורגל שלנו סתם מבוסס על מזל גדול ואחוז גבוה של ניצול מצבים. אנחנו הקבוצה שמאיימת הכי מעט על השער.

7. ReL Member

אני לא חושב שהוא זה שאשם שהקבוצה לא מאיימת הרבה על השער, הם פשוט לא בועטים לשער ובמיוחד בונדאה. כל פעם בונדאה מגיע למצב נוח ולא בועט מעדיף להסיט את הכדור לאגף אין זה משגע אותי שיבעט כבר !!

ועוד דבר , אופיר חיים לא צריך להיות בהרכב הוא לא תורם כלום פשוט כלום . צריך להביא קשר ישראלי , הייתי אומר רפאלוב , או לשחרר את טוטואנה ולהביא קשר זר , ולהוריד את אופיר חיים לספסל . ככה יהיה אפשר לשחק 4-4-2

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא כן חושב שזו אשמתו של אלי גוטמן, כיוון שהוא משחק הגנתי מדי. אני מוכן לקבל את זה במשחק חוץ מול מכבי פתח תקווה, אבל זה היה גם מול מכבי תל אביב וגם מול מועדון ספורט אשדוד. אנחנו שולחים מעט מדי שחקנים לרחבה, וגם הם נורא עייפים מרוב כל העבודה ההגנתית שאלי גוטמן מאלץ אותם לעשות.

ולא צריך להביא את ליאור רפאלוב, כי אז לא עשינו כלום בהבאה של שי בירוק. שהוא משחק, הוא טוב. הוא פשוט לא משחק, כי אלי גוטמן רוצה להצדיק את הבאתו של זרו בונדאה. ואני קיויתי שהפוליטיקה הזאת לא תהיה קיימת במכבי נתניה.

9. flash Member

צפוי שעם שתי מאמנים שמרנים כמו גוטמן ולוזון לא יהיה יותר משער אחד...

10. ReL Member

מה בדיוק בירוק עשה פה מאז שהוא פה ? כלום ושום דבר . אולי נגיחה מסכנה נגד הרצליה בגביע הטוטו , זהו.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי אם הוא ישחק קצת יותר מ-20 דקות, תהיה לו את האפשרות להצליח לעשות דברים. אם אני מסתכל על מה שאופיר חיים עשה היום ב-90 דקות, אז אני לא מוצא כלום. כמו שנותנים לאיתי שכטר את הבטחון ולפעמים הוא מחזיר לנו בענק על המגרש, שיתנו גם לשי בירוק, כדי שיהיה אפשר לראות מה יש לו להציע.

12. ReL Member

לבירוק נתנו מספיק הזדמנויות והוא נכשל בכולם . הוא שחקן שצריך ביטחון כדי להציג את היכולת שלו אותו סיפור כמו טגה. אני בטוח שחסר לנו קשר התקפי , רק בירוק על הספסל לא נותן לנו מספיק עומק , חייבים עוד קשר אחד.

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא קיבל מספיק הזדמנויות. להיכנס ב-3:0 מול מכבי חיפה זו לא הזדמנות, להיכנס ב-3:1 מול בית"ר ירושלים זו לא הזדמנות. שהוא היה צריך להביא שינוי, כמו נגד הפועל פתח תקווה ומועדון ספורט אשדוד, הוא דווקא הביא אותו.
    אני מדבר על זה שאני רוצה שהוא יפתח בהרכב, שיתרגל לקבוצה ויקבל בטחון. ואם הוא צריך לקבל הרבה דקות משחק כדי לקבל בטחון ולהראות מה הוא יודע, אז למי מחכים? זאת הרי עונת בנייה וככה בונים.

14. ReL Member

מול מכבי ת"א הוא לא פתח בהרכב? בגביע הטוטו הוא לא פתח בהרכב ב2 משחקים? ויודע מה גם אם בירוק היה טוב אנחנו עדיין צריכים קשר ישראלי נוסף בסגל. מה נעשה אם בירוק או בונדאה ייפצעו? חס וחלילה אם שניהם ייפצעו? זה מגוחך שיש רק 2 קשרים תוקפים בסגל , אולי באמת כדאי לעלות את דלה ימפולסקי וגמרנו.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מול מכבי תל אביב הוא תופקד כקשר אחורי, זה לא הוגן לשפוט אותו על פי המשחק ההוא. וגם בו הוא לא היה גרוע, למרות שלא היה מבריק.
    ובזה שצריך להביא עוד קשר תוקף, אני מסכים איתך, אני חושב שצריך להביא אפילו שני קשרים תוקפים, שתהיה תחרות אמיתית. אבל שוב, מדובר באלי גוטמן, אין תחרות, יש פוליטיקה.