אוקי, אז אם ז'אנו היה מסוגל לסיים 90 דק' הוא היה פותח על חשבון אוזן, אבל הוא לא, זה לא הופך אותו לאפס שאפילו לא סופרים אותו בסגל כמו שעשית. בסופו של דבר לנתניה יש שני מגנים ימניים מה8 הטובים בארץ לפחות, היא לא צריכה את סבן. להפועל לעומת זאת יש את חליבה שמתחילת העונה מראה יכולת גרועה עוד יותר מאוזן (ניחוש, לא ראית את אוזן משחק, אני לא מאמין שהוא עוד יותר גרוע מחליבה), ושום מגן ימני מחליף (או שבונדר נחשב). היא צריכה את סבן הרבה יותר ממה שנתניה צריכה.
זה היה ידוע שאוזן יהיה כישלון , הוא מגן ימני חלש שמשאיר הרבה חורים אחריו . דווקא את חליבה אני זוכר לטובה מוזר לי שהוא לא מצליח בהפועל . הלוואי שיחתימו את סבן , נתניה היא הבית שלו והוא לא שוכח אותנו . אבל זה תלוי ביאמר אם הוא רוצה להמשיך להזרים כספים .
אף אחד מהם הוא לא מגן ימיני רע, אבל אורי אוזן לא מתאים לרמות הגבוהות, כיוון שזה לא התפקיד המקורי שלו ואבישי ז'אנו ישחק רק עד סוף העונה הזאת. אנחנו צריכים לדאוג לנו לעונות הבאות.
אם ז'אנו היה פורש עכשיו ההתחמה של סבן היתה מובנת לי מאוד, אין לי בעיה שאוזן ישב על הספסל, אבל כל עוד יש שני מגנים ימניים טובים בנתניה, שזה העמדה המקורית שלהם, לא ברור לי למה להחתים את סבן... בשביל העתיד? והמחיר זה לייבש את אוזן וז'אנו רוב הזמן (בדרך כלל לא מכניסים בחילוף מגן ימני)?
אבישי ז'אנו עומד לפרוש בסיום העונה הזאת והאפשרות שהוא ישחק לו תלויות רק באורי אוזן. עכדיו, לדוגמא, הוא שיחק בשני משחקים ובשניהם הוא תפקד כקשר אחורי. אורי אוזן גם כן יכול לתפקד כבלם (ואגב, זהו תפקידו המקורי) על שניהם אי אפשר לבנות לטווח הארוך, אחד בגלל הגיל ואחד בגלל היכולת. לכן קלימי סבן זאת האפשרות שהכי עדיפה בעייני, מה גם שהוא שחקן בית של מכבי נתניה, ככה שהוא לא יתנגד לחזור הבייתה.
אוזן בלם ענק,מאיזשהי סיבה לא מובנת הוא לא עומד על שלו ומשחק כל הזמן בתור מגן ימני וככה דופק לעצמו את הקריירה.
למה אתה חושב? הוא כנראה עדיף על המגן הימני המחליף של נתניה (אני מודה, אין לי מושג מיזה) ואיתו כמגן ימני ההגנה של נתניה כנראה מוציאה מעצמה את המיטב כי מרין וסטרול לא יכולים לתפקד כמגנים כמו שאמרתי
אבישי ז'אנו. אתה בטוח מכיר אותו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx וכן, אורי אוזן טוב למכבי נתניה כמגן ימיני יותר מאשר כבלם, כיוון שארבעת הבלמים של מכבי נתניה (לואיס מארין, אבי סטרול, גולן חרמון ואסף בן מוחא) לא יודעים לתפקד כמגינים ואורי אוזן דווקא כן. הבעיה היא שהוא לא מתעלה לרמה גבוהה בעמדה הזאת. מה שהתחיל כאלתור מבחינתו הסתיים בתפקיד חדש בקריירה. אני אשמח מאוד אם הוא יחזור להיות בלם. בינתיים אני מתחיל לחשוב שהכל הייתה המצאה של התקשורת בכל הנוגע לקלימי סבן. לא שמעתי שום דבר חדש מאז.
אם הכלבה המהתחלה לא היה מביא את סטרול,מרין ועוד...ובמקום היה מביא איזה מגן ימני נורמאלי הוא היה מקבל את אוזן האמיתי. עכשיו לגוטמן אין ברירה ממש לשים אותו מגן ימני,2 בלמים טובים כבר יש לו ומגן ימני אין לו[זאנו תותח אבל יכול כבר זקן והוא יכול יותר לעזור בתור מחליף כנראה].
לואיס מרין הוא ההחתמה הכי טובה שלנו העונה ובכלל בשנים האחרונות , מי זה בכלל אוזן מולו . הרבה זמן לא היה בלם כמו מרין בליגה שלנו , הוא מזכיר את מגאמדוב בשנים הטובות שלו ואפילו יותר . עד היום אני יכול לספור אולי טעות אחת שלו , אבל מה לעשות שהוא משחק עם שחקנים כמו סטרול ואוזן. לדעתי צריך להוריד את סטרול שהוא פשוט חלש להחריד , הביטחון שלו ברצפה לספסל . ולעלות את גולן חרמון או אוזן בתור בלמים .