סאגת ג'ף טוטואנה הגיעה לקיצה - החלוץ הקונגולזי חתם על חוזה לעונה, אבל בכל מקרה לא ישותף מול מכבי חיפה. בנתניה נעשים מאמצים כדי להשיג את שחרורו הבינלאומי של הבלם לואיס מרין מקוסטה ריקה כדי שיוכל ליטול חלק במשחק מול מכבי חיפה. בקבוצה מאמינים שעד מחר העניין יסודר ומרין יוכל לשחק אסי וסיהון קשר אחורי ויכול לשחק גם כמשגן שמאלי ובלם קדמי הוא שחקן נשמה! בקשר לערן לוי הוא ביקש סליחה ואמר שהוא מצטער ושהכל היה בגלל התלהבות יתר אני מאמין ומקווה שהוא ישאר
ערן לוי פשוט סוג של ערסוואט שאוהב לעשות רוח, זה סתם איומים של גוטמן הוא לא יעיף אותו. מבחנתי, ערן לוי עוד יהיה תגלית העונה יחד עם שכטר. לגבי וסיהון, זה גועל נפש מה שגוטמן עושה- הוא אפילו לא נתן לו הזמנות להוכיח את עצמו באיזה שהוא משחק אימון או גביע הטוטו- כלום ! מזה השטויות האלו!? וסיהון לא רואה את זיטוני, פדלון ובטח שלא את ניר ברקוביץ', אז למה לא להעיף אותם קודם? (או בכלל לא להחתים אותם מלכתחילה) למה להעיף דווקא שחקן בית? למה כל הזמן לחזור ולהוכיח שרק הכסף מדבר? למה? וסיהון הזיע בשביל הסמל וההרכב גם בלאומית, וישר שירדנו ליגה הוא ביקש לחדש חוזה, בלי לחכות ולראות אם יש עוד הצעות מליגת העל- זה לא שינה לו, הוא פשוט רצה להשאר עם נתניה באש ובמים. וסיהון נשמה! גוטמן עשית טעות חמורה!
במהלך האדיוטי הזה אלי גוטמן רכש לעצמו עכשיו הרבה שונאים. אסי וסיהון הוא שחקן לגיטימי לליגת העל, הוא יודע לשחק במגוון תפקידים ובעונה שעברה הוא היה אחד המצטיינים במכבי נתניה, למרות שהוא שיחק כמגן שמאלי וזו בכלל לא העמדה שלו. הוא שחקן בית של מכבי נתניה שנשאר איתה באש ובמים. זו פשוט בושה וחרפה. הוא יכול לשחק בכל תפקיד הגנתי מצד שמאל וגם כקשר תוקף.
אסי וסיהון שחקן שמתאים לתחתית ליגת העל!!!!!!!!! אם נתניה רוצה להגיע גבוה אז אין לו מקום בסגל! חוץ מזה שהוא נשמה אין לו הרבה כדורגל
הוא עוד צעיר, אם יאמינו בו הוא יכול להגיע רחוק. אוף, למה הביאו את אלי גוטמן עם הכדורגל השבלוני שלו ולא איזה לואיס פרננדז, אחד כזה שאוהב לקדם צעירים. ומאוד מוזר לי ששחקן שלא מספיק טוב למכבי נתניה כן מספיק טוב לנבחרת ישראל הצעירה.
לא הגיוני שניר ברקוביץ' נשאר בקבוצה ואסי וסיהון משוחרר , פשוט גועל נפש . ג'ף טוטואנה החתמה מעולה ועוד יש לנו את בירוק בקישור , רק חסר עוד קשר אחורי שהייתי מעדיף שיביאו את גזל. כמה חבל שאנסומבו לא ישחק בשבת הוא מאוד יחסר לנו , נצטרך את שטראובר מרין וסטרול ביום טוב מאוד .
איזה באסה, אז זה סופי שמזואה אנסומבו לא משחק ביום שבת? חבל, כי במשחק הקודם הוא ואמיר טגה ביטלו את צמד החאביירים של מכבי חיפה ובמשחק הזה אף אחד מהם לא הולך לשחק. אני מקווה שאורן זיתוני יתן משחק מעולה, או כל קשר אחורי אחר שאלי גוטמן יבחר לשים כקשר האחורי.
ניר ברקוביץ' שוחרר סוף סוף , הוא יפוצה במאה אלף שקל , פשוט ביזיון. מחר משחק פתיחת העונה , אין צורך להסביר כמה הוא חשוב , נקווה שהטעויות של גוטמן לא יפגעו בנו .
כל הכבוד לאלי גוטמן על המשחק של הקבוצה שלו . העמיד את השחקנים שלו כמו שצריך,לא פחד להעלות שחקני התקפה גם אחרי שכבש את השער השני והשלישי וניהל את המשחק בצורה מצויינת. כל הכבוד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
אותי באופן אישי הדהים שגוטמן הכניס את טוטואנה ובירוק אחרי שנתניה כבר הובילה 0-2 ו-0-3 ולא הכניס איזה קשר או מגן כדי לשמור על התוצאה.
ובקשר לאוקוצ'ה , סוף סוף אני מבין למה יאמר כל כך התעקש עליו . לא ראינו ממנו הרבה מדי עד היום , אבל היום הוא סוף סוף הצליח להראות את היכולת האמיתית שלו , נקווה שתהיה לו המשכיות .
מכבי נתניה הלכה השנה על העברות מעולות. לא נסתה להרשים ב'שמות' או שחקנים אירופאים. היא הלכה על ישראלים, עם שם בינוני, אבל עם כישרון גדול. לדעתי, איתי שכטר, הכדורגלן הישראלי הכי כשרוני שצומח ויגדל בשנים הקרובות. מכבי נתניה תסיים את העונה 1-4.
בשקט בשקט נתניה הביא השנה את אחד משחקני הרכש הטובים שנחתו כאן בארץ בשנים האחרונות. לא מדבר על שכטר,גם לא על בירוק ,אנסומבו או טוטואנה . אני מדבר על לואיס מרין,בלם נפלא שהיום שיתק את ההתקפה של מכבי חיפה כמעט לבדו . פעם יחידה שהוא טעה במשחק היתה בגול של חיפה בדקה 89 פרט לזה הוא נקי מטעויות. בלם נהדר ,אחלה רכישה של נתניה. אי אפשר לקחת מגוטמן את הראיה שלו לזרים,הוא הביא לארץ את חלילוביץ',מילנקו,אוליאנוב וכמובן גם רוסו . כל הכבוד על הרכישה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx אגב מה הקטע עם צביקה פיק ביציע של נתניה?רק שהוא לא יקשקש שהוא אוהד נתניה כי שנה שעברה הוא הצטלם לצד ברקוביץ' ורוסו עם מדי מכבי תל אביב. בגולים של נתניה שמחתי גם לראות את יאמר מחייך,אדם מאד חביב דניאל יאמר.
איתי שכטר - לא יודע למה, אבל הוא מזכיר לי את אבי נמני בצעירותו, במראה ובתעוזה. יכול לצאת ממנו שחקן גדול.