זה שהוא בנבחרת ברזיל הצעירה לא אומר לך כלום?!?!?!?!?!?!?!!?!??!?!? הם העתיד של הבוגרת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
כמה שחקני נבחרת צעירה בברזיל התחילו כהבטחה גדולה ולא עלו לבוגרים בכלל? כנ"ל בנבחרות אחרות. אמרתי לך שיוכיח את עצמו ואז נדבר .
שחקן נבחרת הצעירה של ברזיל הגדולה נבחן בישראל (שהיא לא אימפרית כדורגל) ב-3 קבוצות, זה לא אומר לך משהו? הגיוני ש"לינקולן הבא" יחפש מכל המדינות בעולם, דווקא קבוצה בישראל? גם ג'יזרמו ישראלביץ' שיחק בנבחרת הצעירה של ארגנטינה. היה לנו במכבי חיפה שחקן שהופיע 8 פעמים בנבחרת ברזיל הבוגרת, זה לא אומר כלום על האיכות שלו. יכול להיות שטאיינאן הזה שחקן טוב, אבל לדור העתיד של ברזיל אין מה לחפש בישראל.
זה באמת די מוזר שהוא בא לקבוצות מישראל , בייחוד כשהוא בא מקבוצה כמו אינטרנסיונל אלופת הגביע הדרום אמריקני הליברטוס , יש להם ים של כשרונות. בכל מקרה אני קראתי שהוא יכול לעבור בהשאלה ללא תמורה.
כההה גונזאלבס פינה היה גם בנבחרת! הוא בלם עם פוטנציאל גבוה מאוד! בקשר לטאינאן יום ראשון נגד מכבי ת"א נראה אותו אם ישחק
טאיניאן יפתח בהרכב מול מכבי ת"א , אם הוא ירשים הוא יחתום וטוטואנה ישוחרר , אם הוא לא ירשים אני מאמין שטוטואנה יוחתם . אני מאוד מקווה שמרין יעשה בכורה מוצלחת שתעלה לו תבטחון .
גוטמן מעיף את ברקביץ' ווסיהון דרך אגב איפה שיחק ברקוביץ' לפני ששיחק בנתניה שמעתי שוהא שיחק בהפועל חיפה לפני חמש שנים