היה את שבחון , כמה חבל שלא פנו אליו מזמן לא יודע למה חיכו . אני מקווה שגוטמן מתכנן לנו הפתעה עם איזה קשר התקפי , גוטמן הוא אחד שעוקב אחרי זרים הרבה זמן ככה שבטח יש לו שמות .
בלם הקבוצה גולן חרמון הוקפץ בצו 8 ללבנון לשבועיים! לא משנה שיש סיכוי שלא ישחק בשבת רק שישמור על עצמו!!!!! גולן אוהבים אותך! העם עם הגולן!
סתם שטויות הוא איטי מדי בשביל לבנון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ישחררו אותו עוד היום , והוא בכלל לא הולך ללבנון
איזה 7000 , 5500 זה מה שהמשטרה מאשרת למרות שצריך להיות 6500 . בכל מקרה ביציע חוץ אפשר לשבת מקסימום 1900 אוהדים
דבר ראשון לנדב יעקובי, דדי בן דיין מאז שהוא בארצות הברית אני חושב לא ראית אותו משחק, הוא מעולה, כובש גולים ועוזר המון להתקפה, ולא פעם או פעמיים בעונה, כמעט כל משחק הוא דומיננטי ועושה את העבודה שלו. יש מצב אני מארגן לעצמי הסעה לנתניה הקטע זה אם אתם חושבים יציע חוץ יהיה מלא? אני לא רוצה להשיג לעצמי כרטיס מראש כי רק שעה שעתיים לפני אני ידע אם יהיה לי הסעה.
אני יודע אחי אבל אתה חושב כל הכרטיסים ימכרו ושווה לבוא או שאיך שיפתחו תקופות שם לא ישאר? כי כרטיס זה 28 שקל לנוער 50 למבוגר זה זול ודרך אגב כל הכבוד לנתניה על זה.
בארץ הוא כבר היה שחקן גמור. קשה בדיוק לדעת מה הרמה בליגה בארה"ב,רק שהוא יוכל לחזור לארץ נראה אם הוא באמת השתפר או נותר אותו שחקן גמור.