מכבי נתניה: סגנית האלופה מתחילה לבצע רכש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏10/7/06.

1. vivalaunited Member

זה לא שהוא מעדיף להיות בחיפה, יש בתפקיד שלו את סואן אנדרסון ודירסאו, יש לו סיכוי קצת לשחק אבל חיפה לא משחררים שחקנים לפני המוקדמות של ליגת האלופות והם כבר הבהירו את זה.

2. ReL Member

הבעיה הגדולה שלנו עכשיו היא לא החלוץ והקישור האחורי , אלא הקישור הקדמי . יש לנו פאקינג קשר אחד התקפי !! אדריאן פיטו ! זה לא הגיוני המצב הזה בכל קבוצה חייבים להיות לפחות 3 קשרים התקפיים טובים ואנחנו יש לנו את פיטו וברקוביץ' . גוטמן חייב להזדרז ולמצוא קשר זר , אני הייתי מחזיר את פאבלוצ'יץ' .

3. dsvetoy Member

אריאל ברקוביץ' יותר אחורי אבל לא הייתי מחשיב אותו שחקן כדורגל
    לא לדאוג יביאו כל מה שצריך

4. matanc Member

זיתוני לא יוחתם כשחקן במכבי נתניה אולי כמחלק מגבות...

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם מודאג מכך שאין במכבי נתניה קשר התקפי יעיל חוץ מאדריאן פיטו. אני מקווה מאוד שאלי גוטמן ימצא משהו טוב ומהר, כי כבר אין הרבה זמן ואסור שהוא יהיה שאנן.
    ליאור אסולין ורביד גזל ממשיכים להיות בסימן שאלה ואני ממש לא אוהב את זה, בסוף כבר יהיה מאוחר מדי.
    דרך אגב, למכבי נתניה יש קשר התקפי מאוד כשרוני בשם דלה ימפולסקי, מישהו מבין אוהדי מכבי נתניה (פשוט קשה לי להאמין שיש מישהו שהוא לא אוהד מכבי נתניה שעוקב אחריו) יודע אם הוא בסוף עובר לקבוצה של דניאל יאמר בסולבקיה, סנץ?

6. ReL Member

לא נראה לי שהוא עובר לסנץ , הוא הרשים במיוחד במחנה אימונים , הוא כנראה יישאר פה וטוב שככה.

7. אנתוני שגיא Member

בן דיין קרווווווווובבב לנתניה

8. נדב מיכאלי Member

נתניה החליפו הרכב שלם מהעונה שעברה,החליפו הכל כולל מאמנים והנהלה.
    אני בדיעה של שלמה שרף שנתניה יכלה להצליח גם אם היא היתה נשארת צנועה כמו בשנים האחרונות ובונה את עצמה לאט לאט.

9. ReL Member

נדב זה חוכמה גדולה להגיד את זה אבל שלמה שוכח שהקבוצה הייתה מפורקת לגמרי ורק 4 שחקנים היו חתומים ! מה רצית בדיוק שיעשו? את מי זרקו בכלל? אבי פרץ , פפי קימוטו היו היחידים ששוחררו לא יותר מזה . ראזאק מסודי קינן בנין את כולם רצו בנתניה , אבל אחד נפצע 2 עברו לקבוצה אחרת ובנין לא רצה לחתום על החוזה . אז מה רצית שיעשו ? יש פה ושם כמה שחקנים מיותרים אבל היה חייב לעשות את המהפיכה הזאת בסגל .

ספורט 5 : דדי בן דיין סיכם ל3 עונות בהן ירוויח לא פחות מ250 אלף דולר (!!) , החתימה תלויה במחיר שנתניה תשלם לקבוצה האמריקאית של בן דיין . הקופסא לא אושרה למשחק נגד חיפה .

אני לא מבין מה קורה פה , מצד אחד אין 125 אלף דולר לפאבלוצ'יץ' ואז פתאום מחתימים את בן דיין ב250 אלף דולר? וזה עוד בלי הסכום שצריך לשלם לקבוצה שלו . מצד שני טוב שהחתימו אותו , יותר טוב מפדלון וגם הוא יכול לשחק כקשר קדמי .

הקופסא לא אושרה? עוד פעם המשטרה עם השטויות שלהם ? אם שנה שעברה היו משחקים מה כבר השתנה השנה ? ברור שיאשרו את המגרש עד למשחק , אוהבים לתפוס כותרות .

10. dsvetoy Member

אריאל לא הבנת זה 250 אלף ל3 שנים
    הוא ירויח 83,000 דולר לעונה

11. ReL Member

הם בהתחלה רשמו 250 לעונה אחרי זה תיקנו , בכל מקרה זה עוד לא גמור בכלל .

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/8/06
  12. אנתוני שגיא Member

פיש ההגנה של נתניה חזקה הקפטן של קוסטה ריקה בן דיין סטרול ועוד

13. ReL Member

בן דיין סגור וחתום בנתניה תמורת 90 אלף דולר לעונה . עכשיו הצרות מתחילות עם הבלם מקוסטה ריקה , הקבוצה לא רוצה לשחרר אותו נקווה שנגיע איתם להסדר בקרוב .
    יאללה נשאר קשר התקפי וחלוץ , ואולי גם גזל למה בטח יחתימו את זיתוני במקומו .

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

דדי בן דיין זו תוספת כח משמעותית להגנה של מכבי נתניה, הוא אחד המגנים שאני יותר מעריך ולדעתי הוא ראוי לקבל הזדמנות בנבחרת.
    אני מקווה מאוד שהעניים עם הבלם של נבחרת קוסטה ריקה יסתדרו, כי איתו ועם דדי בן דיין למכבי נתניה תהיה את אחת מההגנות הטובות בליגה.

15. נדב מיכאלי Member

דדי בן דיין שחקן לא יציב ,יכול לתת משחק אחד ענק ואחר כך לתת משחק שיגרום לאנשים לשאול את עצמם מה הוא קשור לכדורגל.