קובי חסן שחקן שעקבתי אחריו לא מעט פעמים במשחקי הליגה השניה ששידרו בערוץ 11 . הוא אחלה שחקן ויכול לתרום לנתניה.
אני לא יודע מה הם מצפים מעצמם אבל אם הם יסיימו 4-6 זה יהיה בסדר לדעתי. מי שישמע איזה קבוצה הם כבר בנו שמקום 6 יהיה כשלון בשבילם כבר בעונה ראשונה שהם רצים ביחד?
ממש חבל שעטר התפטר\פוטר...נהניתי לראות את המשחק היפה של נתניה.. בלי עבדול ראזאק ובלי אלן מסודי קשה לי לראות את נתניה משחקת יפה כמו בעונה הזו..לא הבנתי למה ראזאק אבל שוחרר...כי הוא נפצע? :\ אז קיצר ברקוביץ' אמר שהוא ירצה כדורגל התקפי אבל לפי השחקנים ששוחררו והשחקנים שבאו אני לא רואה את זה קורה...[וגם לפי העובדה שגוטמן הגיע]
500 מנויים נמכרו עד כה , מדובר במספר יפה ועלייה של מאות אחוזים לעומת העונה שעברה . מחר יתקיים מפגש אוהדים בקניון השרון עם השחקנים , ביום ראשון בשעה 18:00 תצא הקבוצה למחנה האימונים בגרמניה .
מה אתה לא מכיר את טל בנין ? כרגיל כל תחילת עונת מלפפונים הוא נעלם , לא שומעים ממנו כלום ופתאום בהפתעה הוא חותם באיזושהי קבוצה . רביד גזל יעיל יותר מבנין , צעיר יותר , ויכול לשחק במגוון תפקידים , כמובן אם חיפה תשחרר אותו
למרות שבנין מבוגר האיכויות שלו רק יכולים להוסיף לנתניה לקישור שלה ולעזור לאנסומבו. ובאמת כל עונת מלפפונים הוא מתחבא . שמעתי שהכח מתעניינים בו,אם הם יקחו אותו בנוסף לגמאן זה יהיה חיזוק מצויין להכח.
מסכים אם אתם זוכרים כשבנין הגיע לבית"ר ממזמן כשהיא דיי דשדשה הוא הצליח להרים אותה והמשחק שלה היה דווקא אחלה.. ובכלל יש לו יכולות כמו בעיטות חופשיות ובכלל בעיטות חזקות ממרחק...גם הנסיון וראיית המשחק שלו יכולים לתרום לכל קבוצה ובמיוחד לקבוצה חדשה כמו הכח...רק קצת חבל שכמו אצל רוב האנשים המבוגרים הוא קצת חלש בקטע הפיזי....
כיום הוא מתאים לקבוצות תחתית , לא לצמרת , הפציעות ואיבודי הכדור עושים את שלהם . ניר ברקוביץ התעמת עם אמיר טגה וקילל אותו , גוטמן הריץ אותו מסביב למגרש - כבר מתחילה השכונה אה? ולחשוב שויתרו על קובי חסן בשביל האפס הזה . נתניה מנסה לסגור עם חיפה את הסכום להשאלת רביד גזל כדי שיוכל להצטרף למחנה אימונים בשבוע הבא .
נתניה צריכה להיות בשישייה הראשונה , מה שאומר צמרת , רק לביתר ומכבי חיפה יש סגל טוב יותר מאיתנו , זה לא משנה איך נגמור את העונה בתחתית או בצמרת , נתניה לפי ההשקעה שלה היא קבוצת צמרת , והיא לא יכולה להחזיק שחקן בן 36 שבא בכלל לנתניה רק בגלל רובן עטר , אז ברור שהוא לא ירצה להמשיך פה . רביד גזל ואנסומבו זה קישור אחורי טוב מאוד , בין הטובים אחרי חיפה וביתר . ואני מופתע ? אני לא מופתע , אבל זאת עוד הוכחה למה המינוי של אלי גוטמן הוא כמו כפפה ליד , הוא המאמן היחידי שיכול להוציא מנתניה משהו , קבוצה שבנויה מחדש צריך להחזיק אותה קצר לא כמו קלינגר עם הגלאקיטקוס , ובטח שלא כמו טון קאנן .
המפקד גוטמן העיף את זויטי מהאימון בגלל שהעיר לאוקוצ'ה על תיקול חריף http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=78772&bz=1 זביטי שהיה קרוב לשחקנים העיר לאוקצ'ה בשאלה: "מדוע אתה מתקל בכזו חריפות?", גוטמן שהיה קרוב לזביטי התנפל עליו בצעקות ובין היתר אמר לו: "מי אתה בכלל, מה אתה מעיר פה? אני המאמן ואתה לא תעיר פה לאף אחד". זביטי ההמום השיב למאמן: "לא אמרתי כלום, בסך הכל רציתי למנוע פציעה של ויהר". גוטמן השיב: "אתה תשתוק ולא תעיר פה לאף אחד. כמה אליפויות כבר לקחת שיש לך זכות לדבר? תעזוב את האימון, תעוף מפה ולך הביתה". זביטי עוד ניסה לומר משהו אולם גוטמן השתיק אותו והוסיף: "תעוף מפה ושתדע לך שאני יכול להעיף אותך ממכבי נתניה. אני מציע לך להיזהר ממני". זביטי הפגוע השיב לגוטמן: "אתה לא יכול להעיף אותי ממכבי נתניה" ועזב לחדר ההלבשה נו באמת גוטמן , זויטי הבן אדם ההגון ביותר בקבוצה למה לעזאזל להתנכל אליו ? זויטי כיום השחקן האהוב ביותר בנתניה ולא כדאי לגוטמן להסתכסך על ההתחלה עם הקהל
מה יש לגוטמן?! ממש מופתע לשמוע את זה..אגב אם כבר אוקוצ'ה ממש חבל שיאמר מביא שחקנים שלו וסותם את מכסת הזרים..