יאמר בכלל לא היה צריך להתעסק עם הכלבה. אם הכלבה יפוטר הוא בעצם דפק לחלוטין את גוטמן - כל הסגל כמעט נבנה ע"י הכלבה,אני בטוח שיש הרבה שחקנים שגוטמן לא היה רוצה בנתניה אבל עכשיו אין לו ברירה. חבל שיאמר בכלל נתן לכלבה להיות חלק מנתניה.
3-0 על בורגהאוזן , קבוצה שסיימה במקום ה8 בליגה השנייה בגרמניה , תוצאה מצויינת . בכלל נתניה נראית מצויין במשחקי אימון עד כה , רואים גם את ההבדל התהומי בין גוטמן לעטר , לקבוצה יש שיטה , השחקנים עומדים נכון על המגרש , וכמובן היכולת הטקטית. אני לא יודע אם נשחק יפה לעין או התקפי אבל אני מרוצה מגוטמן ומעדיף אותו על עטר , בתוספת אסולין גזל ובלם זר הקבוצה תרוץ בצמרת , ואני לא מטיל בכך ספק .
זה היה צפוי שהסיפור של ברקוביץ' יתפוצץ...אבל בשלב כול כך מוקדם? הבחור הזה פשוט... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx
שחקן בקבוצה על ניר ברקוביץ': "הוא דומה לאייל רק מהבטן למעלה, כולל הפרצוף. ברגליים זה שמיים וארץ". חחחחח תקראו על ניר ברקוביץ' : http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/454/220.html
היה צריך להתעסק או לא, זה לא משנה..יש עובדות- הוא התעסק ! ברקוביץ' הביא אחלה של שחקנים, מה זה הביא..הרי הם באו בשביל כסף, אבל עדיין- הוא זה שניהל את המ"ומ ועשה הרבה כדי שאנחנו אוהדי נתניה נוכל לראות אותם פה. למרות, שבואו לא נשכח- שחלק מהשחקים אמרו כאשר הם חתמו, שלברקו יש חלק קטן בעובדה שהם רוצים לחתום בנתניה. על כל מקרה, אני מעדיפה שהוא לא יעזוב- אבל אם כה-זה לא סוף העולם.
אייל ברקוביץ' הוא ביזיון לכדורגל הישראלי. שחקן טוב הוא היה , אפילו שחקן ענק. אבל, בתור בן אדם הוא פשוט כלימה ובושה. אדם קטן ושחצן, חושב שהוא מעל כולם. אני אישית בז לשחקני כדורגל שחושבים שהם יותר מדיי, תמיד תישאר צנוע ונעים הליכות, ככה גם תמיד יעריכו אותך. אייל, עזוב את נתניה, לך כבר מהכדורגל, גאל אותנו מהיסורים.
נתניה סיכמה עם מכבי ת"א על רכישתו של אבי סטרול ב120 אלף דולר , היום קובי בלדב העביר את כל החוזים של השחקנים בבקרה התקציבית .
זה ממש לא נכון הוא לא ביזיון לכדורגל הישראלי. זה נכון שברקוביץ' לא צנוע אבל הוא הבן האדם היחיד בכל הכדורגל הישראלי שאומר הכל בפרצוף וישרנכון שהוא חושב את עצמו יותר מדי אבל אנחנו כבר רגילים. יאמר עשה טעות גדולה בפיטר את אייל בלעדיו נתניה תראה כמו כלום מה יאמר וגוטמן מבינים בכדורגל עם גוטמן על הקווים וללא אייל נתניה הולכת לשחק כדורגל הגנתי ומשעמם!
ברקוביץ' החליף קבוצה שלמה בנתניה ,פשוט קבוצה שלמה הוא החליף. כמעט ולא נשאר זכר לקבוצה של נתניה מהעונה החולפת. הוא שחצן,הוא מדבר יותר מדי והוא רב עם כל העולם. יש לו אופי מחורבן וזה כל החיים שלו דפק אותו. אם ברקוביץ' יפוטר זה כבר איש מקצוע שלישי שמפוטר מנתניה לפני תחילת העונה (עטר,קאנן ואם ברקוביץ' יפוטר אז גם הוא).
מי שהתרגל לזה, בעיה שלו. אולי גם ירקו עליו והוא יתרגל לזה, אז זה בסדר. לא, ההתנהגות של ברקוביץ' לא בסדר. הוא אדם מגעיל ומבחיל וכל הכבוד ליאמר שהבין שהוא טעה במינוי שלו וזרק אותו לכל הרוחות. זה יעשה רק טוב למערכת.