אישית לא ראיתי אותו משחק, הוא היה בליגה השנייה העונה ועלה ליגה עם הקבוצה שלו דרך הפלייאוף. לפי מה שהבנתי הוא היה החלוץ השלישי של הקבוצה העונה, אחרי לאריביי ומילאנו, וכבש 4 שערים בקלאוסורה. הוא בן 24, בקבוצה הקודמת שלו, דפנסורס, הוא כבש 13 שערים בשנה.
לא הבנתי את הקטע הזה, דיברו על מיליון דולר בהתחלה, ועכשיו הפועל ת"א שילמה 80 אלף דולר כדי להחתים אותו ל4 עונות, הסבר בבקשה?
זה גם מה שלא מובן לכל אוהדי נתניה ועל כך המחאה של האוהדים מתחילה לצבור תאוצה. לנו כל הזמן אמרו שאנסומבו מועמד למכירה בלבד ולא השאלה ולכן המחיר מאמיר למיליון דולר. בסוף הפועל השאילה אותו ב80 אלף דולר , פשוט ביזיון. בהקשר אחר לגמרי , מחר ינעלו את הדיון הזה ורציתי להודות לכל מי שלקח בו חלק , הצלחנו לחצות את ה100 דפים שזה בהחלט הישג, העונה הצלחנו להביא כמות אוהדים נכבדה של נתניה אל הפורום , ואני מקווה שתמשיכו להגיב בדיון של העונה הבאה.
אני אסביר לכם את העניין של מזו. הקבוצה הקונגולזית שלו והפועל חיפה החליטו שהם מוכנים להשאיל את מזו תמיד לעונה אחת עם אופציה לרכישה של הקבוצה בה הוא משחק, תג המחיר שהדביקו עליו 2 המועדונים הוא חצי מליון דולר לרכישת כרטיס וביחד עם המשכורת שלו שהייתה אמורה להיות משודרגת בכ30 אחוזים ולהגיע ל180 אלף דולר בעונה זה יוצא 680 אלף דולר נטו שזה מליון ו200 אלף לערך ברוטו והסכום העיק על נתניה.
אוזן יעזוב היום את הקבוצה לאחר שהעלה את דרישותיו אחרי שכבר סוכם איתו חוזה... קלימי סבן בדרך לחזור הביתה!
אם אני לא טועה הוא הבריז לנתניה כמה פעמים וטען שהסוכן שלו החתים אותו בלי ידיעתו או משהו כזה ככה שנתניה הבינו שהוא מקרה אבוד.
אתה מדבר על אקוניה! טאינאן עטר בוחן אותו כרגע... לפני חודש הוא שיחק בטורניר עם נבחרת ברזיל עד גיל 20 בטורניר בקנדה