מכבי נתניה: סגנית האלופה מתחילה לבצע רכש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏10/7/06.

1. ReL Member

אמנם זה לא לטווח הארוך אבל לעונה שתיים זה יכול להיות מצויין , תלוי ביכולת הנוכחית שלו. הניסיון שלו יוסיף לנו הרבה באירופה.

2. Don Joan Roman Member

היכולת הנוכחית שלו היא יכולת טובה, אמנם אל כמו שהיה בשיאו אבל עדיין נמצא בהכושר טוב.
    אבל אני לא חושב שכדאי לנתניה להשקיע בו את הכסף, אני בעד הבאת זר צעיר יותר, למרות שאין ספק שזה רכש טוב.

3. Amit Ben Shushan Member

להביא זר בן 34 - נראה לי בזבוז כסף עדיף להשקיע בקשר אחורי צעיר ולבנות אותו לטווח ארוך כמו שכפר סבא עשו עם ידין ומכבי עם שפונגין ושיטרית

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/6/07
  4. Don Joan Roman Member

אני במקום נתניה הייתי מבקש מבית"ר לשאול/לרכוש את אד אונסימי שמשחק בנוער הירושלמי, מדובר בקשר אחורי סטייל מזואה אנסומבו אבל עם טכניקה טובה בהרבה, בהחלט קשר אחורי עם עתיד.

5. Fabio Junior Member

כקשר אחורי כדאי לנתניה להשאיר את אנסומבו, קשר אחורי מעולה, שווה כל גורש שדורשים עליו.

6. Don Joan Roman Member

7. ReL Member

מיעט לשחק בפיינורד , נבחן במספר קבוצות כמו וויגן ובלקבורן אבל לא חתם , בצ'ילה הוא עשה אחלה קריירה. נצטרך לחכות ולראות איך הוא.

עכשיו נשאר להחתים את החלוץ הארגנטינאי שאני נורא מקווה שיחתום וסגרנו את מצבת הזרים. כמה חבל שאוקוצ'ה נשאר כי ככה זה די ברור שהוא יהיה בעיקר על הספסל אלא אם כן עטר יפתח עם 3 חלוצים או שיעשה שוב פעם טעות ויוריד את שכטר לקישור.

8. Achilles Member

רוצים עליו מיליון דולר ככה שאני מבין את החלטתה של נתניה לוותר עליה. אבל הוא בהחלט אחד הקשרים האחורים שהיו פה בתקופה האחרונה.

ד"א אני בטוח שאם שומי רצה אותו אז הוא חתיכת שחקן למרות ששנה שעברה הוא נפל עם יוליץ'.

נערך לאחרונה ב: ‏27/6/07
  9. ReL Member

מכבי נתניה תפתח את אימוניה במגרש האימונים של מלון דן קיסריה. בשבת הבאה משחק אימון נגד בני יהודה בקופסא.

10. itzik123 Member

מכבי נתניה חייבת להתחזק בעמדת הקישור פחות בחלוצים לשחק עם שלושה חלוצים דווקא מאוד מעניין בשביל הקהל אבל נראה לי שבארץ שלנו אחרי שני הפסדים כל המערכת בלחץ ואני לא חושב שהרבה מאמנים יקחו סיכון
    למרות שראובן הוכיח שהוא דוגל במשחק אטרקטיבי ומעניין לא פחות מהתוצאות

בכלל לנתניה לדעתי יהיה מאוד קשה לשחזר את המיקום של העונה הנוכחית וזאת בעיקר עקב כך שעונה קודמת חיפה והפועל ממש לא היו בכיוון

11. GiladShf Member

מסכים איתך.
    מכבי נתניה חייבת להתחזק לדעתי בשני קשרים התקפיים (הייתי משחרר את אוקוצ'ה ומחתים קשר אחד זר ועוד ישראלי אחד - למרות שאני לא רואה אף ישראלי טוב פנוי שעשוי להתאים לדרישות של עטר).
    אני מאמין שבעזרת חיזוק של שלושה שחקנים קשר וחלוץ זרים איכותיים ועוד קשר התקפי ישראלי לסגל הרחב נתניה תוכל להיאבק שוב על מקום בגביע אופ"א.
    לנתניה יש מחלקת נוער מצויינת עם הרבה כשרונות שצריך רק להחתים שניים שלושה שחקנים איכותיים שיעבו את הסגל ויפתרו את בעית העונה שעברה - הקישור ההתקפי !

12. dsvetoy Member

חלוצים יש אופיר חיים אוקוצ'ה שכטר וימפולסקי קשר עושה משחק חשוב יותר חייבים להחתים את טאינאן אם הוא כזה טוב...

13. מור!!! Member

חצי מהחלוצמים שאמרת לא בשלי עדיין או שלא עושים כלום
    אוקוצ'ה זה לא שחקן כדורגל בכלל,אופיר חיים חייב להוריד כמה קילוגרמים וימפולסקי עדיין לא חלוץ שיכול להוביל אותנו להישגים

14. ReL Member

מכבי נתניה נמצאת במו"מ מתקדם עם החלוץ הארגנטינאי קלאודיו גארה מקבוצת הורקאן שעלתה לליגה הראשונה העונה.

תומר , אתה מכיר אותו?

15. itzik123 Member

מישהו יכול להסביר לי למה שיחררו את אנסומבו ?

ממש לא מבין האם יש לו מחליף ראוי לדעתי אחד השחקנים שאחראים

על הצלחת מכבי נתניה העונה