מכבי נתניה: סגנית האלופה מתחילה לבצע רכש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏10/7/06.

1. Don Joan Roman Member

ואני רק אוסיף: חבל שאוהדי מכיב ת"א לא העריכו את שטראובר נכון וכל הזמן רק קיללו אותו.
    אז נכון הם מצאו את קאלה שהיה שוער העונה בליגת העל אבל כמו שקאלה התברר כהצלחה הוא יכל להתברר ככישלון.

2. הפועל_22 Member

אופי חרא?
    ומאיפה אתה יודע?

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עזוב אופי, דוגמא לספורטאי הוא לא .

האמת על האופי שלו אפשר ללמוד לפי לא מעט פרובוקציות שהוא עשה על המגרש בקריירה שלו.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

איתי שכטר ישחק בנתניה עד שנת 2011 :
    חוזהו של החלוץ, איתי שכטר, במכבי נתניה הוארך היום (שלישי) בשנתיים נוספות. שכטר ישחק במכבי נתניה עד 2011 ויהיה שחקן הרכש הראשון שישחק בקבוצה חמש שנים ברציפות. החלוץ הצעיר מוערך מאוד בנתניה ע"י ההנהלה והצוות המקצועי והוא נחשב לאחד מעמודי הטווח של המועדון בשנים הקרובות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/6/07
  5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם בלי החוזה הזה, לא היה לי ספק שבארץ יש רק קבוצה אחת שהוא ירצה לשחק בה. בעיקרון, החתימה הזאת לא מבשרת יותר מדי, כיוון שאיתי שכטר ישחק כאן רק עוד שנתיים בלבד. אחרי שהוא יסיים את הצבא, הוא בטח ימצא לעצמו קבוצה ראויה באירופה. החוזה הזה נועד כדי לתת לו תחושה טובה ולהוקיר לו על פועלו למען הקבוצה ועל מנת שסעיף השחרור לחוץ לארץ יהיה גבוה ודניאל יאמר יוכל לעשות עליו רווחים.

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

7. ReL Member

החלטה מצויינת של ההנהלה להאריך את החוזה של שכטר, למרות שקשה להאמין שהוא באמת יישאר פה עד 2011. העיקר שחושבים לטווח הרחוק.

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

קפטן נבחרת הנוער של ישראל, חן עזרא, חתם היום ל-4 עונות במכבי נתניה.

מילותיו של חן עזרא לאתר הרשמי של מכבי נתניה:"אני שמח להצטרף למשפחת מכבי נתניה, אותה העדפתי על פני הצעות ממכבי ת"א ומכבי חיפה, בגלל שאני מאמין שביחד עם מועדון גדול כמו מכבי נתניה אוכל להתקדם ולהגיע להישגים".

9. Football God Member

חן עזרא שחקן טכני ברמות.בני לם אחראי להעברה הזאתי,כי הוא היה המאמן שלו בנוער של טוברוק.מזכיר במשחקו קצת את יוסי בניון.

10. LoTR Member

החתמה מצוינת שתתרום לנו יותר בטווח הארוך, ביחד עם החתמתם לטווח הארוך של אמיר טגה, איתי שכטר, נוסיף לזה את דלה ימפולסקי וריף מסיקה ואנחנו מקבלים תלכיד טוב של שחקנים איכותיים שיוכלו לקחת את הקבוצה שלנו להישגים גם בעתיד. אני גאה בהנהלה, לפחות בצעד הזה של החשיבה לטווח הארוך.

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/07
  11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

האתר הרשמי הכי טוב בארץ ממשיך לספק לנו אחלה של ראיונות והפעם זהו תורו של המלך והסמל של היהלומים, אמיר טגה.

http://www.fcmn.co.il/files/taga/118235046517144992.Xxx
    "אני רואה את עצמי בשנים הקרובות משחק רק במכבי נתניה".

ההחתמה של חן עזרא אמנם מיועדת לטווח הרחוק, אבל אני מקווה שכבר בעונה הקרובה נוכל לקבל ממנו טעימות. בכל מקרה, כשקראתי שהוא העדיף אותנו על פני מכבי חיפה ומכבי תל אביב, ממש לא התפלאתי. שחקנים צעירים רואים כיום במכבי נתניה קרש קפיצה ענקי ומסתכלים על אמיר טגה, איתי שכטר, תמיר כהן ואלמוג כהן כדוגמא טובה לכך.

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/07
  12. Don Joan Roman Member

"צעירים ישראלים", בינתיים כל הצעירים שלכם למעט איתי שכטר לו הוצעו סכומים גבוהים מגיעים מאיזור נתניה, זה דבר מצויין ד"א אבל זה לא אומר שבעונה אחת הפכתם מקבוצה שאף אחד לא רוצה להגיע אליה לקבוצה הכי חמה בשוק(ובכוונה אני לוקח 2 קצוות).

13. ReL Member

עוד החתמה מצויינת של נתניה , חן עזרא הוא כישרון ענק שכבר יותר משנתיים שמתי עליו עין בנוער. אני רק מקווה שהוא יצליח להשתלב בבוגרים ולא יהפוך לעוד כישרון מבוזבז.
    מה שאני עוד יותר שמח זה שנתניה שוב החתימה שחקן כשהקו מחשבה הוא לטווח הרחוק.

עכשיו הגיע הזמן להחתים ישראלי בכיר ו2-3 זרים. למרות שאני לא רואה איזה ישראלי בכיר נשאר להחתים.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לך מושג כמה כאלה שמגיעים מאיזור נתניה מסתובבים היום בליגת העל? אני כל הזמן רק נדהם לגלות על שמות חדשים. איך שלא הופכים את הקערה, שחקנים צעירים רואים במכבי נתניה מועדון שיכול לקדם את הקריירה שלהם. אם לככב כמו איתי שכטר ואמיר טגה, או להתייבש כמו תומר חמד ובירם כיאל, הבחירה של השחקן הצעיר היא ברורה בהחלט.

ביכולתינו להחתים רק 2 שחקנים זרים, כיוון שלואיס מארין, מריוס בונדאה ואוקוצ'ה ממשיכים בקבוצה. סביר להניח שאחד מהשחקנים הזרים יאייש את עמדת הקשר האחורי, מה שאומר שהזר השני שהקבוצה תביא יהיה או קשר או חלוץ. לפי איך שאני קורא את המפה, הוא כנראה יהיה קשר. העונה סבלנו מספיק ממחסור בקשרים. בכלל, סבלנו מחוסר יכולת של הקישור.

15. ReL Member

אלא אם כן יהיה נס ועטר יוותר על אוקוצ'ה או בונדאה