מכבי נתניה: סגנית האלופה מתחילה לבצע רכש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏10/7/06.

1. בועז Member

צר לי לאכזב את אותם האנשים כאן שמאמינים ששכטר יהיה הסמל הבא של המועדון וכו'.
    אומנם הוא התאקלם יפה ועשה עונה לא רעה, אבל ברור לכם שאם יצליח להרשים במדי הקבוצה באירופה, הוא יעזוב לאיזושהיא קבוצה בחו"ל.
    או שירשים בליגה, אחת משאר הקבוצות המובילות,חיפה-ביתר-מכבי, כבר תניח עליו את הידיים.

2. dsvetoy Member

כמה שטויות!!!!!!
    עטר יעדיף את נתניה על פני כל קבוצה אחרת בארץ והוא אמר את זה גם באחד על אחד היום..

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

boazinio - הקהל של מכבי נתניה יודע טוב מאוד שימיו של איתי שכטר בליגת העל ספורים. אני מאמין ומקווה שבתם השירות הצבאי שלו, שאמור להסתיים בעוד כשנתיים, הוא יצא לעצמו קבוצה ראויב באירופה וישחק בה.
    במה שאני יכול להיות בטוח, זה שהוא לא יעבור לאף קבוצה גדולה בארץ. וגם אם כן (בתיאוריה בלבד), הקהל של מכבי נתניה לא ימות מזה. אם הצלחנו לשרוד את העזיבה של אלן מסודי, שהיה המלך הבלתי מעורער של הקהל, אנחנו נצליח להתגבר על הכל.

dsvetoy - הוא דיבר על איתי שכטר ואתה ייחסת את זה לראובן עטר. ראיתי את התכנית היום ואהבתי לשמוע את ההחלטיות של ה-לא של ראובן עטר, כאשר נשאל האם יחזור למכבי חיפה בעונה הקרובה, במידה ויקרא לדגל.

את זה שמזואה אנסומבו עומד לעזוב, אוהדי מכבי נתניה כבר הפנימו מזמן. חשוב מאוד שנמצא קשר אחורי טוב, שיצליח להיכנס לנעליים הגדולות שהשאיר מזואה אנסומבו.
    מלבד לואיס מארין, אני לא חושב שמריוס בונדאה ואוקוצ'ה הם כאלה מציאות, אבל הם גם לא שחקנים רעים. אם שני הזרים הנוספים יהיו ברמה סבירה עד טובה, זה צריך להספיק לנו כדי להישאר בצמרת ליגת העל ואולי להעפיל לשלב הבתים בגביע אופ"א.

עד כה, ההתנהלות של ראובן עטר בעונת המלפפונים היא די כושלת. נכון שאף קבוצה גדולה עוד לא החתימה שחקנים ישראליים משמעותיים, אבל השמות שאנחנו הולכים עליהם, לעומת אלה שהאחרות הולכות עליהם, זה משהו שצורם לי לשמוע עליו פעם אחר פעם. עומרי קנדה, ראובן עובד, שלומי ארבייטמן. זה כל מה שאני מבקש בגזרה הישראלית.

4. dsvetoy Member

חחח טעיתי חשבתי הוא דיבר על עטר...

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

6. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

קצת מוזר ומציק לי שעד שבונים איצטדיון חדש, בונים אותו עם 'רק' 12,000 מקומות. =\

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

12,000 זה רק בתור התחלה. לאחר מכן הוא צפוי להכיל 24,000 מקומות.

8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

כאילו עונה ראשונה יהיה 12,000 עונה שנייה 24,000 ?
    אם אכן 24,000 בסופו של דבר, אז סבבה חחח...

פשוט היה לי קצת מוזר שעד שבונים איצטדיון, בונים אותו לא בסטנדרטים גדולים במיוחד.

9. ReL Member

לא צריכים 24 אלף , מספיק לי 12 אלף שיהיה איצטדיון ביתי וקרוב לדשא. אני לא רוצה לחשוב מה יהיה במשחקים עם 5 אלף 6 אלף אוהדים וזה יראה כאילו האיצטדיון ריק

חוץ מזה שבדוגרי ההגדלה ל24 אלף זה חרטה אחת גדולה , מאיפה יביאו כסף לזה? אני יהיה מסופק אם האיצטדיון יהיה מוכן בזמן ולא תהיה בעיה של עיכוב בבנייה בגלל הכסף. אל תשכחו שאת הקופסא עוד לא מכרו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/6/07
  10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא האצטדיון החדש יכול לעזור לקבוצה למנף את עצמה ולהיכנס לליגה של הגדולות באמת. הכל עניין של שיווק נכון ובנתניה כבר לא היה כזה עשרות שנים. אין שום סיבה שבעיר שמונה 200 אלף תושבים ושיש לידה המון ישובים בינוניים עד גדולים שמזוהים עם העיר והקבוצה וגם המון אוהדים מבוגרים ותיקים לא תצליח למלא יציע של 12,000 מקומות. הכל מתחיל משיווק ואני מקווה שדניאל יאמר ישנה את הגישה השיווקית במכבי נתניה.

11. ReL Member

בוא נגיד שרק מעצם המחשבה שבאים לאיצטדיון חדש ומסודר בלי לחץ בתורים , עם שירותים מסודרים , יביאו את המשפחות למשחקים. זה שיש לנו פונציאל למלא את המשחק אני יודע , אבל רק אם יהיו הצלחות או כדורגל התקפי זה באמת יקרה. אני מאמין שנגיע ל6-7 אלף לא יותר מזה.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיון סיכום עונה עם לירן שטראובר.

אם יש משפט אחד שלירן שטראובר אמר ושהוא מסכם היטב את כל העונה הזאת, הוא: "אותי לימד שורה אובארוב שאת התשובות אני צריך לתת על המגרש ורק שם".

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

רק שזה יוצא מהפה של לירן שטראובר זה לא ממש אמין.. וסתם בן לסבן.

לירן שטארובר שוער טוב, הוא גם הוכיח את זה. אבל בכל הקשור לאופי שלו הוא די חרא ורחוק מלהיות ספורטאי למופת.

נערך לאחרונה ב: ‏16/6/07
  14. Don Joan Roman Member

שטראובר הוא שוער מצויין ובן אדם טוב, הבעיה היא שהוא אוהב חיי לילה קצת יותר מדיי אבל כל עוד זה לא פוגע ביכולתו על המגרש אני אישית לא חושב שזה צריך להפריע.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא מרוצה מאוד מלירן שטראובר. ברור לי שיש שוערים טובים ממנו בליגת העל, אבל הוא שוער מצוין והוא מספיק לקבוצת צמרת בליגה שלנו והוא גם התחבר לקהל. אני לא זוכר מתי שחקן תרם אלפי שקלים מכיסו הפרטי על מנת שקהל של קבוצתו יוכל להכין תפאורה ראויה למשחק שבו הקבוצה מבטיחה לעצמה השתתפות הסטורית בגביע אופ"א.
    יש שחקני רכש שמשתלבים טוב בקבוצות והקהל שמח מכך ויש שחקנים שנותנים לך תחושה שהם היו כאן מאז ומעולם. עם לירן שטראובר קרה המקרה הראשון. אסור גם לשכוח שהוא שימש כקפטן ברוב המשחקים והיה למנהיג בקבוצה וזאת לא הייתה משימה קלה, כאשר הרכב שלם התחלף מהשנה שעברה.
    אז אולי אתה צודק במה שאתה אומר, אבל בתור אוהד מכבי נתניה, אני רק מסונוור ממה שהוא נתן לקבוצה ולא מהאופי שלו.