גוסו-גוסו קשור בחוזה ואשדוד לא רוצים לשחרר אותו וגם הוא לא רוצה לעזוב את אשדוד. בקשר לראזק ועובד, מה הקשר בין ראובן לדדה חדד?
אם התכוונת לשאול מה הקשר בין ראובן עובד לדדה חדד, אז הוא הציע את השחקן לדניאל יאמר, אבל ראובן עטר סירב, רק כי הוא חושב שדדה חדד מנסה לעקוף את הסמכויות שלו.
ראובן עטר חייב להפסיק עם האגואיזם שלו וכמה שיותר מהר, לא יכול להיות שכאלה שחקנים שבדיוק חסרים לנו ,עולים על הפרק ומיד יורדים בגלל סכסוך כלשהו שלו עם דדה חדד, הקבוצה חייבת להתחזק בצורה הכי טובה וראויה ואסור לשום דבר למנוע זאת, בטוח שלא גורם מהסוג הזה.
ראיון מהאתר הרשמי עם הכשרון העולה בליגת העל - איתי שכטר. מי שהביא לי קריזה בתחילת העונה ולאט לאט נכנס ללב שלי, תוך כדי שהוא עושה התקדמות ענקית ממחזור למחזור. בשנה הבאה הוא יעשה המון דברים יפים בליגת העל. אני עכשיו מסתכל על ההודעות הראשונות באשכול הזה ונקרע מצחוק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
כן אני מזמן קראתי את ההודעות הראשונות באשכול הזה... בכלל כיף לקרוא את כל התגובות פה מתחילת הדיון ועד לסופו , סיפור העונה אשכרה. שכטר עוד יכול להיות האבי נימני שלנו , יכול להיות.
אני בעיקר אוהב לקרוא את כל התגובות על אבי סטרול ודדי בן דיין. ואיתי שכטר, אם ישאר אצלינו לעוד הרבה שנים, יוכל לסחוף אותנו גבוה מאוד. זה שחקן שרואים עליו מהנגיעה הראשונה שהוא נולד כדי להנהיג. ומה שאני הכי אוהב בו, זה שמול הקבוצות הגדולות הוא הכי אוהב להתעורר (זה בעצם מסמל את תחילת העונה של כל הקבוצה). כמה שבתחילת העונה הוא עלה לי על העצבים, ממשחק למשחק למדתי לאהוב אותו.
כולם שללו אותנו בתחילת העונה, וכל אותם החכמים אוכלים עכשיו את הכובע, לגבי שכטר הוא בשבילי שחקן בית לכל דבר, אכפת לו מהמועדון, הוא קשור לסמל ובעיקר לאוהדים, אנחנו נתנו לו והוא מחזיר, זה שחקן שלא ייברח לנו בגלל הצעה גבוהה ב-50 אלף דולר, ובעתיד אין ספק שהוא יהיה אחד המנהיגים שלנו על המגרש.
אז תן לי לחדש לך שהוא כן, כי הסיבה היחידה שהוא חתם בנתניה ולא במכבי ת"א זה שברקוביץ' הציע לו עוד 25 אלף דולר בחוזה, אבל זה לא צריך להפתיע אותך כי 97 אחוז מהשחקנים בליגה יעזבו את קבוצתם בשביל 50 אלף דולר יותר. בקשר ליכולות המשחק שלו: אין ספק שהוא דריבלר מצויין ושיש לו חוצפה חיובית אבל הוא עדיין צריך ללמוד כמה דברים כדי שבאמת מכבי נתניה תוכן להישען עליו לאורך זמן. מה שבטוח: בעבר לא החזקתי משכטר, השנה הוא התקדם.
עד כמה שאני זוכר, מכבי נתניה הציעה לו בדיוק את מה שהציעה לו מכבי תל אביב. הוא בחר בנו, כי ידע שהוא יקבל מקום בהרכב. הוא גם כנראה ידע למה. יש מלא שחקנים צעירים ומוכשרים בליגה שלנו, אך מעטים מאוד שלוקחים על עצמם במשחקים מכריעים או גדולים. את איתי שכטר לא מעניינת היריבה, רק תנו לו את הכדור. אני ממש לא חיבבתי אותו בתחילת העונה, אבל כושר המנהיגות שלו והכריזמה שמאפיינת אותו, כבשו גם אותי. הוא מסוג השחקנים שבעוד עונה או שתיים יוכל לסחוב קבוצה בינונית לאליפות. ואנחנו כרגע בדרך שסופה הוא לא להיות בינוניים, אלא טובים מזה. אם יש משהו שהוא צריך להשתפר בו, כפי שכולנו יודעים ואני לא מחדש, זה עניין המסירה. ברגע שהמגנים ששומרים על איתי שכטר ידעו שהם גם צריכים לסגור לו את המסירה ולא רק להפריע לו בדרך אל השער, יהיה ממש קשה לשמור עליו והוא יפוך לאחד השחקנים הטובים ביותר בליגת העל.
רואים שיש לו הרבה כדורגל והוא הראה את זה גם במגרש.. אני חושב שהוא צריך להתבגר קצת וללמוד לשחק קבוצתי ופתוח יותר.. יש לו הרבה מאד כישרון ויהיה חבל אם הוא לא יצליח לנצל אותו עד תומו.. אם הוא יעשה את מה שאמרתי לדעתי הוא יהיה בין השחקנים הטובים ביותר בליגה שלנו.. למרות שכבר עכשיו הוא שחקן מצוין ואני לא אומר שלא..אבל הוא יכול רק לעלות והוא יכול לתת הרבה יותר גאווה לנתניה והוא כשהוא ישחק בנבחרת הבוגרת של ישראל אם הוא יראה בגרות..הוא מסוגל לשחק באירופה בדרגים הכי גבוהים..
זה משפט מצחיק להגיד את זה. שללו אותכם בתחילת העונה בגלל שגוטמן אימן או אולי בגלל שברקוביץ היה היו"ר ועשה בעיות עם הבאת שחקנים ועוד בגלל הרבה דברים,החלפתם זרים,החלתפם מאמן ויו"ר,הרבה השתנה ככה שזה לא רציני להגיד משפט כזה.
מה זה משנה אם החלפנו יו"ר או מנג'ר, בלי שום קשר אמרו שנהיה בלוף, בדיחת העונה, עגלקטיקוס 2 או משהו דומה, שללו הרבה שחקנים שהגיעו- כשבסוף העונה הם נבחרים לנבחרת הליגה, אמנם אין ספק שהשינוי בעמדת המאמן עשה נפלאות, אך חומר השחקנים תמיד היה טוב, רק שגוטמן לא ידע לנצל אותו כראוי, לגבי הזרים שהגיעו באמצע העונה לא היה שום חיזוק, כי מוסא סאנוגו שהגיע לא תרם כמעט בכלום חוץ משער מקרי ובודד. לכן זה לא מצחיק לומר, כי אותם החכמולוגים ששללו אותנו על הסף באמת אוכלים את הכובע ושום דבר לא יעזור.
באיזה מקום נתניה הייתה כשגוטמן עזב?זה בדיוק המקום שניבאו בתחילת העונה שנתניה תגיע לשם. מי שדיבר בתחילת העונה על נתניה התייחס לנתניה של גוטמן והכלבה ולא נתניה של עטר ובגלל זה ניבאו לה מקום לא טוב בטבלה כנראה.
ראובן עטר הודיע שמארין, אוקוצ'ה, ובונדאה ימשיכו עוד עונה במכבי נתניה, לעומת אנסומבו שככל הנראה יעזוב את הקבוצה.