מכבי נתניה: סגנית האלופה מתחילה לבצע רכש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏10/7/06.

1. ReL Member

בינתיים אין שום החתמות משמעותיות , נצטרך לחכות. אני יהיה שמח אם יביאו ישראלי ברמה כדוגמת אסולין/הולצמן/עומר גולן עוד כישרון צעיר כמו עומרי קנדה , יחיאל צגאי , עוד 2-3 זרים חדשים.

2. גוב האריות! Member

טוב ככה לדעתי נתניה שנה הבאה תלך חזק על שלושת המקומות הראשונים הם משתדרגים משנה לשנה,
    ושנה הבאה לדעתי הם יאבקו על המקומות האלו 1-3 תיזכרו , לנתניה יש קהל ענק שמגיע לו הרבה תצוגות נפלאות נחכה עד לשנה הבאה וניראה מה יהיה!

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים אנחנו רחוקים מאוד מלהיות מועמדים למקומות 1-3, כיוון שראובן עטר פשוט לא זז עם הרכש. אני לא מבקש החתמות על גבי החתמות בסיטונאות כפי שאייל ברקוביץ' עשה בשנה שעברה, אבל הבקשה שלי היא שהדברים יזוזו.

ראובן עטר ידע להגיד בתחילת העונה "עם תקציב של 20 מליון שקל, הייתי מרכיב קבוצה לאליפות". אז הנה, הוא קיבל תקציב גדול יותר והוא לא עושה איתו כלום. כנראה שהוא רק אחד מיני רבים שיודע להגיד שאם היה לו ככה וככה, אז הוא היה משיג ככה וככה.

מזואה אנסומבו כבר 99% מחוץ לקבוצה ואת מי אני שומע שרוצים להביא במקומו? עידן מליחי ויש גישושים לגבי אימורו לוקמן. אני אפילו לא שומע שיש התעניינות לגבי רמאליו או חאבייר אנדרסון, שדי ברור שמכבי חיפה תשמח לוותר עליו.

בעונה האחרונה היו לנו בעיות חמורות בהתקפה. חוץ מאיתי שכטר, לא היה לנו שום שחקן יצירתי. ראובן עטר יכול להחזיר את איברהים ראזאק, אבל הוא בוחר שלא לעשות כך. בסדר, אבל למה לא ראובן עובד? הוא כבר הצהיר בפני האוהדים של מכבי נתניה שהוא רוצה לשחק במכבי נתניה ושהוא עשה טעות שהוא לא הצטרץ אלינו כבר בתחילת השנה, אז למה בדיוק מחכים שם?

המקור היחידי שלי לשאיבת אופטימיות, הוא הרצון לצרף את עומרי קנדה. אבל כנראה שלמרות זאת, אורי אוזן ישאר כמגן הימיני הראשון של הקבוצה. כמו שכבר אמרו בפורום הקופסא, זה לא אשמתו שהוא גרוע, זה אשמתם של לואיס מארין, אבי סטרול ודדי בן דיין שהיו כל כך טובים, שהם הצליחו להסתיר את הנחיתות של אורי אוזן.

ראובן עטר בינתיים נראה כאובד עצות ונראה שאין יד מכוונת שתדע להתערב. קובי בלדב הוא ממש לא האיש לעשות את זה.
    יש לי סבלנות, אני לא חזיר ואני לא מבקש שתיבנה פה קבוצה לאליפות. אני רק רוצה שיביאו שחקנים שבגללם יהיה שווה להגיע למגרשים, שישחקו פתוח ומהנה ויאבקו בצמרת. מריוס בונדאה למיניהם לא עושים לי את זה.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לכל יתר הדברים שאמרת אני מסכים בהחלט, אך כאן הייתי חייב להגיב.
    לאורך רוב העונה אמרת לא פעם כי אנסומבו לדעתך הוא קשר אחורי מצויין, גרזן של ממש, אבל מה שמפריע לך הוא שהוא לא עוזר להתקפות, לא בונה אותן. בתור אחד שראה לא מעט את אנדרסון העונה, אני יכול להגיד לך בוודאות שהוא האחרון שתרצה לראות בקבוצה שלך. אם אנסומבו גרזן שלא תומך בהתקפות, אז אנדרסון אפילו "גרזן" הוא לא. הוא הרבה יותר מתאים לדעתי בתור בלם, אך אין ספק שגם בתור קשר אחורי הוא הרבה פחות אגרסיבי, ומבצע את הפעולות ההגניות שהוא אמור לבצע בצורה הרבה פחות טובה מאנסומבו.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיין מפריע לי שמזואה אנסומבו בכלל לא תמוך בהתקפה, אבל די למדתי לקבל את זה. בטח שאני רואה מי עומד להחליף אותו. וחאבייר אנדרסון עדיף מבחינתי על עידן מליחי ואימורו לוקמן. אני עוד מזועזע מכך שאלה השמות שהצוות המקצועי מתלבט לגביהם.

6. Don Joan Roman Member

רמאליו יעלה לכם יותר מ650 אלף דולר נטו לעונה, הוא קיבל הצעה מסאו פאולו שהבטיחה לו מקום בהרכב.

אולי דרך זה תלמד להעריך את השחקן הנהדר הזה שוקראים לו: מזואה אנסומבו.
    גם אם תביאו את חאבייר אנדרסון, את הנשמה, המלחמה וההקרבה שמזואה נותן בכל משחק ומשחק אתם לא תקבלו ולדעתי בכלל אנסומבו שם את אנדרסון בכיס הקטן.

7. ReL Member

אם לא יביאו זר ברמה לקישור האחורי אנחנו עוד נבכה ששיחררנו את מזואה אנסומבו. זה פשוט לא ייאמן הזלזול הזה בתרומה שלו להגנה השנה , כאילו זה כלום.

8. dsvetoy Member

לא רוצים מליחי רק אנסומבו או דירסאו..

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

נשיא חדש למכבי נתניה: עו"ד גיל לב:
    הבעלים של מכבי נתניה, דניאל יאמר, מינה היום (ב') את עו"ד גיל לב לנשיא המועדון. משמעות הדבר היא שהחל מעתה יהיה לב, מנהל מחלקת הנוער היוצא, האיש הבכיר בהנהלת מכבי נתניה ובידיו יהיו כל הסמכויות של ניהול המועדון. למרות זאת, יאמר, כבעלים, יוכל לתת תמיד את המילה האחרונה.

יאמר ימשיך להיות מעורב בניהול הקבוצה, אולם לב ינהל החל מעתה את העניינים השוטפים, כאשר מלבדו ישנו בצוות המועדון גם את נשיא הכבוד מוט'לה שפיגלר.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מזואה אנסומבו זה שחקן שאני נוער מעריך, בגלל הדברים שהופכים אותו למה שהוא. אני לא יכול להעריך אותו על דברים שהוא לא. זה שחקן שבמצב אחר בליגת העל, הייתי אומר שצריך לעשות הכל כדי להשאיר אותו, כי הוא הדבר הכי טוב שיש. אבל בית"ר ירושלים קבעה רף חדש לגמרי בכך שהביאה את דרק בואטנג ופתאום הסכום שהקבוצה צריכה לשלם על מזואה אנסומבו, הופך לדמיוני משהו.

לפי איך שבורסת השמות מתנהלת, אז כן, אני רוצה מאוד שמזואה אנסומבו ימשיך בקבוצה.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה נורא מוזר שראובן עטר פתאום מעדיף שלא להחתים את איברהים ראזאק ועכשיו הכל ברור.
    מסתבר שראובן עטר עושה חרם על כל השחקנים שדדה חדד מייצג אותם, בטענה שהוא מנסה לחתור תחתיו והוא מציע לדניאל יאמר שחקנים בסתר. דדה חדד הציע למכבי נתניה את איברהים ראזאק, ראובן עובד וז'ן ז'אק גוסו גוסו וראובן עטר לא לוקח אותם בגלל אגו ולא בגלל סיבות מקצועיות.
    שחקנים שאני כל הזמן חולם שהם ישחקו במכבי נתניה יכולים להגיע לקבוצה וראובן עטר מנפנף אותם בגלל ריב מטופש עם סוכן. מה זה השטויות האלה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/07
  12. yaniv_cool Member

אל תיעלבו אבל לא נראה לי שתוכלו לעשות משהו באופ''א. אני צופה תבוסה לאיזה קבוצה הונגרית. אין מה לעשות אתם לא בנויים למעמדים האלה

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

נורא מעניין אותי יניב איך אתה זורק כאילו הערכות מבלי שום הסבר. אם היית אומר שהם לא יצליחו לאחר שהם יסיימו לבנות את הקבוצה הייתי אומר מילא. אבל כעת, שעוד לא ברור מי יגיע ומי יעזוב, כאשר הקבוצה עדיין לא מוכנה אתה מצליח לגבש כבר את דעתך אם הם יצליחו או לא? נראה לי תמוה מאוד.

14. ReL Member

פשוט עלוב איך שנתניה מתנהלת עד כה בעונת המלפפונים , במקום לצאת תותחים ולסגור עם 4 שחקנים בכירים כבר על ההתחלה מתחילים בסחבת לוקחים הכל באיזי ובסוף יחטפו לנו את כולם.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

במקום לנצל את ההצלחה של הקבוצה ולמנף אותה, ראובן עטר משאיר אותנו בבינוניות בגלל ריב מטופש עם סוכן שחקנים. ז'אן ז'אק גוסו גוסו, ראובן עובד ואיברהים ראזאק, לא פחות ולא יותר, והאיש והתלתלים מסרב. בכל פעם שאני נזכר בזה, אני מתעצבן מחדש. במקום לעשות טיולים בארגנטינה, שיתחיל לעובד.
    אני כבר רואה איך בעונה הבאה ידביקו לנו תוית של "תופעה חולפת", שבעצם יכולנו בקלות להתברג בצמרת ורק מלחמה של אגו מנעה את זה מאיתנו.