נתניה מחזיקה אצבעות לאדומים בדרבי, שאם לא ינצחו את מכבי - נתניה ניפרדת מהמקום השני. The Yellow Diamond - הצדק איתך. בלם כמו מארין ומגן כמו בן דיין הם צמד שהקבוצות האחרות יכולות לחלום עליהם, ואני לא אתפלא אם יבקשו אותם הרבה בקיץ. הקבוצה היחידה בליגה שיכולה גם להתפאר בצמד שחקנים הגנתיים מצוין היא מכבי ת"א, עם שפונגין ושיבחון. בנוסף, יאמר חייב לשמור על עטר. איך אמר אייל לוי במעריב? עטר מתאים לנתניה כמו נעל לסינדרלה.
הוא בטח התכוון ליובל ספונגין. לא צריך להיות יותר מדי קטנוניים. ואם כבר דיברנו על ההגנה של מכבי נתניה. נחשו מי קיבל זימון לאימוני נבחרת ישראל? אבי סטרול! :aaa021: אני לא יודע אם הוא שווה מקום בהרכב הפותח כמו דדי בן דיין, אבל הזימון מראה על כך שיש הערכה לעונה המצויינת שהוא עושה במכבי נתניה. בינתיים, יש לנו כבר 3 נציגים בסגל של נבחרת ישראל. לירן שטראובר, דדי בן דיין ואבי סטרול. האימרפיה בתהליכי חזרה.
בסגל המורחב התכוונת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx בקשר לבן דיין, לצערי, הוא לא ישחק בהרכב הנבחרת אם יואב זיו כשיר..
אני בטוח שהוא יוכיח את עצמו ויתקדם כמה שרק אפשר גם בנבחרת ישראל. הוא לא נופל משום בלם ישראלי בליגה שלנו. הוא עשה מצויינת ואני מפרגן לו על כך. דדי בן דיין חייב לפתוח בהרכב נבחרת ישראל. חלאס כבר עם האלתורים המפגרים האלה. יש אפשרות לתת למגן שמאלי מעולה לשחק, שילכו על זה. וחדשות (לא יודע אם זה טוב או רע) למכבי נתניה: אורי אוזן סיכם בקבוצה ל-3 שנים נוספות. אני מקווה שלמרות הכל, יביאו את עומרי קנדה לעמדת המגן הימיני, כי אורי אוזן משאיר הרבה חורים ורק במזל (והמהירות של אבי סטרול) אנחנו לא חוטפים על זה.
מצטער על האוף טופיק, אבל מדהים אותי כל פעם מחדש הזיזול הזה במכבי ת"א. איך אחרי עונה כזאת, אחרי שכולם חזו לנו עונה שחורה במרכז הטבלה ומטה ובניגוד לכל הציפיות אנחנו ניצבים במקום השלישי, אנשים עוד מעזים לזלזל בנו? באיזה פרמטר בדיוק נתניה יותר טובה ממכבי ת"א שנתניה תצליח להגיע לבתים ומכבי לא?
מכבי נתניה תשקיע יותר בארופה ומכבי תל אביב עם הסגל שיש להם עכשיו לא ניראה לי שהם יעשו משהו. ואני אומר את זה לא ביגלל שאני מזלזל אבל אני בטוח שזה יהיה ככה. נחכה וניראה אבל בהצלחה לכולם
קודם כל בן דיין חייב לפתוח כמגן שמאלי בנבחרת אבל אבי סטרול אפילו לא לרמה של הסגל והוא מוזמן רק בגלל החיסורים הרבים בעמדות ההגנה וזה שתומר בן יוסף נמצא בספק גדול למשחק, אחרת הוא היה נשאר ובצדק בבית. גרשון, בנאדו, בן יוסף, טל בן חיים, קינן הם בלמים טובים יותר מאבי סטרול ואבי יחיאל לא נופל ממנו.
אבי סטרול לא נופל משום בלם ישראלי שמשחק בליגת העל. אנשים לא שמו לב לזה רק כי הוא עושה את העבודה שלו בשקט ובצניעות. לא הייתי מחליף אותו בעד שום בלם ישראלי אחר. LiRaN - זה שמכבי נתניה הולכת להשקיע מעט יותר ממכבי תל אביב, לא אומר שהיא תצליח יותר. המטרה היא לא להתקדם בגביע אופ"א, אלא להמשיך ולהיות בורג משמעותי בצמרת הליגה.
ובסופו של דבר, מכבי נתניה אולי אפילו תקדים אתכם בטבלה.. כך שבכל זאת יש בסיס כלשהו לדברים שלו. בכל מקרה, הויכוח הזה מיותר.. אל תשוו בכלל את היכולת "המדהימה" שהקבוצות הציגו העונה בליגה על מנת להשיג את המקום שלהן באירופה, לעומת היכולת שהן יצטרכו להציג כשבאמת ישחקו שם.