אבירם לא צריך את ראזאק בכל מחיר. הבן אדם חוזר אחרי פציעה קשה , הוא גם נוטה להיפצע לעיתים קרובות , אחד שלא ממש איכפת לו מהקבוצה והמטרה בשבילו היא להגיע לקבוצה גדולה או בישראל או באירופה והוא כבר אמר זה הרבה פעמים. אני לרגע לא מזלזל ביכולת שלו , ואני גם אוהב אותו , אבל אתה עושה ממנו אלוהים - אפשר למצוא קשר יותר טוב ממנו ומבונדאה , לא חסר כשרונות.
בעונה הבאה אנחנו נהיה קבוצת צמרת, בדיוק כמו השנה. אני לא רואה בעיה בגישה שלו לקבוצה. אם היו אומרים שמוותרים על איברהים ראזאק, אבל גם על מריוס בונדאה, אז לא הייתי מתנגד כל כך. הייתי אומר לעצמי "רוצים להתחזק, אבל לא כמו שאני חושב. מובן ומקובל". אבל כשלא רוצים להחזיר את איברהים ראזאק ויוצאים הצהרות לתקשורת שרוצים את מריוס בונדאה לעוד עונה, זה מראה שאין שום מחשבה להתקדם ושרוצים להישאר בינוניים.
זה נכון , גם אני מתעצבן על זה שמשאירים את בונדאה. זה פשוט לא מובן לי. אם אנחנו רוצים להתקדם זה פשוט לא בא בחשבון , כמו שאמרת זה פשוט להישאר בינוניים.
לא מבין מה יש לכם מבונדאה הוא שחקן מצויין אפילו אתה אומר את זה אריאל במשחקים חחח.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
מה אתה מזיין אופיר , אני אומר שהוא שחקן מצויין? הוא טוב במצבים נייחים יש לו יכולת הרמה בין הטובות בליגה , אבל בתכלס הוא קשר אפור מאוד ובינוני. וואלה על זה , אני לא מסיע אותך למשחק מול בית"ר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
רדיוססססס :aaagath: בונדאה השחקן הכי לא אפור שיש שחקן מצויין שליטה מצויינת ובעיטה טובה מאוד אם יהיה איתו עוד קשר תוקף ברמה גבוהה הוא יהיה יותר טוב אפילו..
גם אם יביאו את רונאלדיניו למכבי נתניה, אני בעצמי אוכל לשחק במדי הקבוצה ולהפגין יכולת טובה. לא צריך להביא שום שחקן יצירתי ליד מריוס בונדאה, כי הרומני בעצמו צריך לספק את היצירתיות בהתקפה של הקבוצה. הוא פשוט לא מספיק טוב וכאן העניין מסתכם. בשביל המצבים הנייחים, אפשר להחזיר את קובי חסן ואני ממש לא אומר את זה בציניות. מריוס בונדאה הוא האחראי העיקרי לכל הכדורים הארוכים שאנחנו רואים במשחקים. ראוין עם דדי בן דיין. ראיון עם לואיס מארין.
יש מחיר לכרטיסו של מזואה אנסומבו והוא 800,000$. לפי המחיר, אתם בטח מבינים לבד שאפשר להתחיל להיפרד מהקשר האחורי הקונגולזי. עכשיו מעניין יהיה לראות את השמות שיעלו כל יום.
1. ק"ש רוצים להשאיל אותו. 2. זה לא קשור לאם יש לך כסף או אין לך כסף זה קשור לכדאיות של ההשקעה ולנכונות להוציא כסף, גם לבית"ר לא היה חסר כסף והיא הייתה יכולה להשאיר את אנסומבו אבל היא בחרה לשחרר אותו והביאה את בואטנג.
Boateng צודק לגמרי. זה שיש כסף, לא אומר שצריך להתפרע איתו כמו שאייל ברקוביץ' עשה ולשרוף כסף על מה שלא צריך. מכבי נתניה, ככל הנראה, תתלונן בפני אופ"א על כך שהמשחק בינה לבין בית"ר ירושלים והדרבי התל אביבי לא ישוחק בשעה אחידה. כמה חבל שגם אם אופ"א תתייחס לפנייה, זה לא ישנה שום דבר.
לדעתי להשאיר מישהו מהזרים פרט ללואיס מרין יהיה טעות. אולי אוקוצ'ה אולי. אבל בונדאה, אנסומבו וסאנוגו הייתי משחרר. הם לא שחקנים שיכולים לשדרג את מכבי נתניה לשנה הבאה וכרגע זה מה שמכבי נתניה צריכה. שחקנים שישדרגו אותה גם בליגה וגם באירופה.
כמה חבל שאי אפשר להתלונן לאופ"א על כך שבית"ר ירושלים תחסר יותר מחצי הרכב נגד נתניה. בכל מקרה, עכשיו אנחנו פיטים.