מכבי נתניה מבקשת: משחקים בשעה אחידה: מכבי נתניה פנתה היום (שלישי) להתאחדות לכדורגל, וביקשה כי כל המשחקים עד לתום העונה ייערכו באותה שעה. במכתב ששלחה הקבוצה נכתב: "סיום העונה בפתח ועל אף שהאליפות כבר הוכרעה, שני המחזורים הקרובים עתידים להכריע נושאים כבדי משקל כדוגמת זהות הקבוצות שישתתפו בשנה הבאה במפעלים אירופיים וזהות הקבוצה הנוספת שתנשור לליגה הלאומית". "בנסיבות אלה, אנו מבקשים כי תעשו שימוש בסמכויות המוקנות לכם על פי תקנוני ההתאחדות לכדורגל על מנת לדאוג לכך כי המשחקים בהם תשתתפנה הקבוצות המתמודדות על הזכות ליטול חלק במפעלים אירופאים, כמו גם הקבוצות שנאבקות על הישארותן בליגת העל, ישוחקו במקביל - דהיינו באותו יום ובאותה שעה".
חכה שהם יקבלו את המכתב מחראלטון ומערוץ 10 שרושם,אותנו זה לא מעניין ומעניין אותנו רק כסף http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
מגיע לה הרבה יותר מאשר להפועל תל אביב.. הטעות הגדולה ביותר של הפועל העונה זה שיחרור שום..והריב עם שביט אלימלך שסיכם תנאים בעל פה בקריית שמונה.. ההנהלה של הפועל הם אנשים חסרי לב שלא מבינים בכדורגל.. לשחרר את מאמן בסדר גודל של יצחק שום ולהביא מאמן כמו ניר לוין להפועל זו טעות חמורה מאוד.. ועוד הכל בגלל מה?בגלל ריב מטופש עם ההנהלה..אם שום היה נשאר הפועל היו לוקחים למכבי את המקום השני לדעתי..ומי יודע אולי היו עוברים את ריינג'רס בגביע אופ"א.
ויזימר. אני אישית מחזיר את ההרשאות שלי לישראלי ומוחק לכם את הדיון אם אתם מפסידים בשבת. אני מזהיר אתכם. תיקו גם הולך רק שלא תפסידו לי.
תאמין לי, הקבוצה נמצאת במתח ממש גבוה. השחקנים יודעים טוב מאוד שכדי להישאר במקום השלישי, צריך לעבוד קשה. המחשבה שלמכבי תל אביב מחכה בית"ר ירושלים והפועל תל אביב, עושה לא מעט חשק לנסות ולתפוס את המקום השני. אני לא אומר שננצח בוודאות, משום שזה כדורגל והכל יכול לקרות, אבל לדבר אחד אני יכול להתחייב - השחקנים יודעים טוב מאוד למה מצפים מהם במשחק האחרון העונה בקופסא והם שומרים על מתח גבוה לקראת המשחק.
:aa1: במכבי נתניה הגיעו למסקנה שעלותו של אנסומבו עשויה להגיע לשני מיליון שקלים, ולכן ההחלטה היא לוותר על השחקן, שיעבור כאמור צפונה לקריית שמונה.
שחקן טוב, שנתן לנו המון בעונה האחרונה, אבל אני חושב שזה הדבר הכי טוב שיכל לקרות למכבי נתניה בעניין הזה. רק בכדורגל הישראלי אני יכול להצביע על 3-4 קשרים אחוריים טובים ממנו ואין שום סיבה שמכבי נתניה לא תשדרג את עצמה בעמדה הזאת לקראת העונה הבאה. אני מקווה שבימים הקרובים נשמע שגם מריוס בונדאה, מוסא סאנוגו ואוקוצ'ה לא ממשיכים בעונה הבאה.
שום דבר לא רשמי. מעכשיו, הכל רק השערות, אלא אם כן יצוין שזה רשמי. אבל על ההשערות האלה אפשר לפתח דיונים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx