הקבוצה צפויה לעמוד לדין על פי טענתו של משה בוחבוט, שקהל הקבוצה נהם לעבר שחקניה שחומי העור של מכבי הרצליה. בקבוצה לא מתכוונים לקבל את העונש ומתכוונים להילחם על חפותם. גורמים בקבוצה ערכו בדיקה וגילו כי אותם קולות לא הגיעו מיציעי מכבי נתניה. גם הקרן החדשה לישראל, שמפרסמת מדי שבוע את מדד הגזענות, לא ציינה שום קריאה גזענית במהלך המשחק. האצטדיון בו הקבוצה תארח את המשחקים באירופה הוא המגרש ברמת גן. בעקבות הרעיון של אבי לוזון, לפיו האצטדיון יהרס ויבנה משהו חלופי, תחפש הקבוצה מגרש חלופי. במהלך השבוע תהיה פגישה בין ראשי מכבי נתניה, השחקן, סוכניו ובעלי הכרטיס שלו וזאת על מנת לבדוק את מצבו ביחס לקבוצה. בעלי הכרטיס שלו רוצים למכור את כרטיס השחקן שלו, בעוד מכבי נתניה רוצה רק להשאילו. על פי סוכניו של השחקן, ישנן עוד 4 קבוצות שמעוניינות בשירותיו. אורי אוזן יפגש בשבוע הקרוב עם הנהלת הקבוצה והצוות המקצועי, על מנת לחדש את החוזה שלו. כידוע, אורי אוזן מסיים את החוזה שלו בעוד כשבועיים. שי בירוק יסיים את דרכו בקבוצה בסיום העונה והוא מתכוון לצאת ולשחק באירופה. סוכנו, דדה חדד, ינסה לחפש עבורו קבוצה. לירון וילנר, חלוצה של בני סכנין, יחזור למכבי נתניה בתם העונה. עתידו של החלוץ עוד לא ברור ואין לו שום העדפה כרגע.
אבירם, אתה היית ביציע, היו או לא היה קולות? אני ממקום מושבי ביציע שלנו לא שמעתי נהמות מהצד שלכם. רק משלנו.
ממה שהבנתי היו נהמות לקראת הדקה ה60 של קומץ קטן. זה לא משהו שאפשר להגיד על הקהל שלנו שהוא גזעני , אני לא מסכים עם הנהמות כמובן אבל לא חושב שאנחנו צריכים לקבל על זה עונש. משחק כדורגל הוא משחק מאוד אמציונלי וקורה לפעמים שקומץ קטן משמיע נהמות. אתה לא יכול להשוות את זה לקהל של מכבי ת"א שנהם לכל אורך המשחק ובוא נגיד שזה לא היה קומץ קטן.
באייזיק אבודו אוקוצ'ה. אחלה חלוץ לפי דעתי היתה לו קצת בצורת העונה שהסתיימה לפני מספר מחזורים, בסופו של דבר הוא עמד במטרה שהציב לעצמו בתחילת העונה כשכבש 10 שערים ו2 מחזורים עוד לפניו. חלוץ מצוין, חזק ופיזי מאד, פטריק סופו המשופר(והסקורר בהרבה)
קודם כל מדובר באנסומבו. אוקוצ'ה חתום ל5 שנים ומן הסתם הכרטיס שלו שייך לדניאל יאמר. אוקוצ'ה הוא פטריק סופו המשופר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
לאוקוצ'ה יש עוד הרבה לעשות עד שהוא יגיע להיות סופו,בשביל להיות סופו המשופר הוא צריך להיות בפריימר ליג ולהוכיח את עצמו[משהו כמו יעקובו] מה שסופו שכח אוקוצ'ה עדיין לא למד ואני דווקא אחד מהאנשים שכן מפרגן לאוקוצ'ה.
מה כ"כ טוב בפטריק סופו של היום? שער אדח בעונה שלמה מה אני אגיד לכם חלוץ ברמה אחרת, אפילו ליוליץ' יש יותר.
אופס. איך יכולתי שלא לציין שמדובר במזואה אנסומבו. אני מאוד מקווה שבקבוצה לא יעשו את הטעות הגורלית וישאילו אותו לעוד עונה. לא יצא מזה לקבוצה כלום. אוקוצ'ה חלוץ לא רע בכלל, אבל רחוק מלהיות פטריק סופו (Boateng, העונה שעברה הוא היה החלוץ הטוב ביותר בכדורגל הישראלי). יש לו המון פוטנציאל ואני דואג להבהיר את זה בכל פעם שמדברים עליו, אבל זה לא מה שמכבי נתניה צריכה לעונה הבאה, אלא מישהו עם קבלות ונסיון.
אולי לפי דעתך, לדעתי היו לפחות ארבעה חלוצים טובים ממנו בליגה של שנה שעברה (הולצמן, קולאוטי, אגאנסו, טוטו תמוז).
אגאנזו? ממש אובייקטיביות לשמה. זה לא שסופו היה החלוץ עם הקבלות הכי מרשימות או החלוץ שבא מהפריימר ליג(או במקרה של אגאנזו,מהלה ליגה), הוא פשוט היה החלוץ הכי טוב בליגה יחד עם קולאוטי. לא סתם השם שלו קושר כמעט לכל קבוצות הצמרת בסוף העונה. טוטו היה ללא ספק תגלית העונה שעברה, אבל היחיד שלא התעלה עליו בעונה שעברה בתרומה הכללית היה כמובן, מר דוד(אם אני זוכר נכון) "סופרסטאר" אגאנזו. ונחזור לנושא נתניה, אני חושב שדווקא חלוץ כמו יבוריאן יכול לעשות לכם רק טוב. זה אמנם לא שם גדול או הבטחה גדולה מאירופה כמו מרין של השנה(שהיום הבלם הטוב בליגה אגב), אבל בכל זאת לדעתי זו אופציה לא רעה עבורכם. שחקן שמכיר את הארץ ולא תהיה לו בעיית הסתגלות.
לואיס מארין המליץ לקבוצה על פאולו וונצ'ופה והם כל הזמן נמצאים בקשר, ככה שיש סיכויים שנראה אותו כאן. אני דווקא חושב שהקבוצה כן צריכה ללכת על מישהו עם שם ונסיון, כי העונה היו לנו יותר מדי ירידות מתח - אחרי הנצחון מול מכבי חיפה, אחרי הנצחון מול בית"ר ירושלים, אחרי התקופה הטובה עם ראובן עטר. אסור שזה יקרה לנו בעונה הבאה בצורה כל כך משמעותית ולכן חשוב שיובאו לכאן שחקנים עם נסיון, שידעו לשמור על מתח גבוה לאורך כל העונה. ככל הנראה, בנוסף ללואיס מארין, 2 מתוך 4 הזרים שיהיו בקבוצה בעונה הבאה, כנראה יהיו בעקבות המלצה של לואיס מארין. האיש הזה הוא פשוט נכס.
נכון מאוד.. ללא ספק בין שלושת הבלמים הטובים בארץ.. ואם כמו שאתה אומר באמת יבואו שחקנים עם שם זה רק יעלה את הרמה של הליגה שלנו וזה מצויןן..