מכבי נתניה: סגנית האלופה מתחילה לבצע רכש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏10/7/06.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זהו זה, המלאכה הסתיימה. שלום לכל הספקות. מכבי נתניה נשארת לשחק בקופסא גם בעונה הבאה. ככה יהיה לנו מגרש ביתי עד שיבנה האצטדיון החדש.

2. מור!!! Member

איזה חדשות נעימות!!!!
    איזה כיףףף

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי נתניה מנצחת את מכבי הרצליה 3:2 ומבטיחה לעצמה עוד שבוע במקום השלישי, שמוביל לגביע אופ"א. אמנם ספגנו שני שערים, מה שלא אופייני להגנה שלנו, אבל ההתקפה כבשה 3 שערים בפעם השנייה ברציפות. כולי תקווה שעד סוף העונה נשפר את סכום שערי הזכות שלנו, כיאה לקבוצה שמאומנת על ידי מאמן כל כך התקפי.

בשבוע הבא יש לנו משחק מול הכח עמידר רמת גן, המשחק בית האחרון לעונה הנוכחית. אנחנו חייבים לנצח אותו. אם נסיים את העונה במקום השלישי, יהיה אפשר להגיד באופן מלא כי מכבי נתניה קבעה סדר חדש בליגת העל.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ממש לא אבירם... ממש לא....

תגיד את זה באופן מלא מתי שנתניה תשמור על יציבות לאורך שנים בצמרת ליגת העל, רק אז נוכל לחשוב על זה בכלל. גם באר שבע סיימה עונה במקום השלישי והרביעי מעל קבוצות גדולות ואחרי עונה ירדה ללאומית... זה לא כזה ביג דיל לסיים עונה מוצלחת במקום השלישי, במיוחד שהליגה כל כך חלשה. אני לא מתכוון להוריד מהערך כי ראובן עטר בא ועשה עבודה גדולה ולהיפך, אני מרגיש טעם של החמצה עבור נתניה כי לדעתי בעונה כזאת חלשה נתניה הייתה יכולה להשיג יותר.

אבל המרחק מכאן ועד ללהגיד שנתניה קבעה סדר חדש בליגת העל הוא רחוק, רחוק מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/07
  5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

להשיג יותר? אליפות לא היינו לוקחים והמקום השני עוד בהישג יד.
    ואני לא רק חושב שמכבי נתניה קבועת סדר חדש בליגת העל, אני בטוח בזה. אם בעונה שבה הגענו בעמדת נחיתות בסגל השחקנים מול כל 4 הגדולות והצלחנו להזדחל בין שתיים מהן, אז סימן שמשהו טוב מאוד קורה לקבוצה. הדבר שהכי גורם לי לדבוק באמרתי, היא שיש לנו את דניאל יאמר. גם אם בעונה הבאה לא נעשה שום התקדמות, דניאל יאמר ישמור אותנו תמיד בצמרת ליגת העל. זה אולי יקח לחובבי הכדורגל קצת זמן לעכל את העניין, אני בהחלט מבין את זה, אבל מכבי נתניה חזרה ובגדול. הענק הרדום התעורר.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שוב, אתה לא יכול להגיד את זה אחרי עונה אחת. סיסמאות כאלה בונים עם השנים ולא אחרי עונה אחת. הפועל ת"א עדיין קבוצה גדולה יותר מנתניה כנ"ל מכבי חיפה וכנ"ל מכבי ת"א גם אם נתניה תסיים במקום השני.

במידה ונתניה תסיים בצמרת הגבוהה גם בשנים הקרובות בהחלט אני יהיה הראשון שיגיד את זה, הכדורגל הישראלי צריך ריענון ונתניה היא בול מתאימה לתפקיד.

אבל עדיין, נתניה באה אחרי ארבעת הגדולות.

7. מכבי או מוות!!! Member

מישהו כאן קולט מה הולך פה!?!?!
    מכבי נתניה? מאיפה מי מה מו ? 51 נק' 3 פחות ממכבי ת"א יכול ליהות ששנה הבאה הקבוצה הזאת תשחק בליגת האלופות?
    סחתיקה נתניה.

8. Don Joan Roman Member

הקבוצה היחידה שתשחק במוקמדות ליגת האלופות היא בית"ר ירושלים
    האחרות יסתפקו בגביע אופ"א.

ומכבי נתניה או מפציצה או עקרה וזה מאוד חבל כי זה מראה המון על חוסר יציבות, גם אני כמו לירן חושב שאם מכבי נתניה תמשיך להיות חלק מרכזי מהצמרת בשנתיים-שלוש הבאות מבלד העונה הזאת אולי רק אז יהיה אפשר לומר שהיא חזרה ושהיא קבעה סדר חדש, לכל קבוצה יש הבלחות כאלו ואחרות למקומות כאלו ואחרים, נתניה צריכה לעבוד קשה מאוד כדי לחזור להיות פאקטור משמעותי בצמרת.

9. מור!!! Member

יש לנו בעיית חלוצים,תמיד אמרתי ואני ימשיך להגיד,אם עטר ימשיך לשחק עם אוקוצ'ה בשיטה של קח ותעיף לא ייצא ממנו כלום כי אוקוצ'ה נמוך ומול בלמים שהם מטר יותר גבוהיים ממנו אין לו מה לחפש,אם יישחקו איתו על הארץ הוא יודע לכבוש והוא הראה את זה בשני המשחקים האחרונים שלנו

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגמזתם...שמכבי פתח תקווה ואשדוד סיימו עונות במקום השני והשלישי נקבע סדר חדש?כשסכנן
    שיחקה מול ניוקאסל נקבע סדר חדש?נכון,נתניה יכולה לקבוע סדר חדש כי יש לה את הגב הכלכלי לעשות
    את זה בזכות יאמר אבל עדיין,כמו שלירן אמר סיסמאות כאלה נבנות רק לאחר כמה שנים ולא לאחר עונה..

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

במהלך המשחק מול מכבי הרצליה, נכח סקאוט של מאיורקה וצפה בשחקן. הוא התרשם ממנו מאוד ובימים הקרובים צפוי להתחיל משא ומתן בין הקבוצות.
    כולנו חושבים שהוא חלוץ רע, אבל הבן אדם הזה צוחק לכולנו בעיניים וכנראה שהוא ישחק בליגה הספרדית.

הקבוצה גילתה שהיא יכולה להיכנס למשא ומתן עם אליניב ברדה החל מהיום הראשון בו מסתיימת הליגה ובכוונתה לעשות כך. ככל הנראה, אליניב ברדה נמצא בראש רשימת הרכש.

12. מור!!! Member

הלוואי שברדה יגיע לנתניה,הוא חלוץ מצויין

עריכה:
    במכבי נתניה בדקו ומצאו, שהם יכולים להיכנס בעוד שבועיים למו"מ לרכישתו של חלוץ הפועל ת"א, אליניב ברדה. בנתניה הציבו את ברדה בראש רשימת הרכש הישראלי שלה לעונה הבאה.

נתניה עדיין לא הבטיחה סופית את השתתפותה בעונה הבאה בגביע אופ"א, אבל בהנהלת הקבוצה כבר מכינים את הקרקע. בקבוצה יבדקו אם קיימת אפשרות לקיים את משחקי הבית ב"קופסא", או שיהיה צורך להעתיק את הביתיות לאצטדיון ר"ג או בלומפילד.

סוכנו של בלם הקבוצה, לואיס מרין, ששהה בישראל, סיכם עם ראשי הקבוצה באופן רשמי על המשך הופעתו של השחקן במדי נתניה בשנתיים הבאות.

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/07
  13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבחור מוכשר,עם זה אי אפשר להתווכח ואני לא אתפלא אם הוא יצליח באירופה,עוד פעם כמו כל תקציר
    של נתניה אני רואה לפחות 2-3 פעולות חיוביות שלו,הפעם זה שני גולים.

14. ReL Member

נתניה עשתה את שלה ועטר סוף סוף הצליח לקחת את 3 הנקודות במשחק כל כך חשוב. עכשיו נשאר רק לעשות את העבודה מול הכח. אני נורא שמח שההתקפה יצאה מהתקופה הגרועה שנכנסה אליה , שכטר הוכיח לי שוב שהוא הצליח לצבור ניסיון וחכמת משחק, בעונה הבאה הוא עוד ישתפר.

אני כל כך מבואס לחשוב שאולי נתניה תשחק בקיץ באירופה ואני לא יוכל לצאת למשחק בחו"ל , אלא אם כן נעלה לשלב הבתים ונשחק עד דצמבר 2008 באירופה , ואז כבר תעבור לי השנה הראשונה בצבא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx.

15. dsvetoy Member

איך היה יום שבת בצבא בזמן שנהנו במשחק?!?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx