דאראו עשוי לעבור לנתניה: דאראו מרבה להיפגש עם מוטל'ה שפיגלר, מה שעשוי אולי לסלול את דרכו לקבוצה של ראובן עטר.
זה נראה לי תלוש מהמציאות, אבל הלוואי. אחד כמו טיבריוס דראו יכול לעשות מאמיר טגה מפלצת הגנתית ולעזור ללואיס מארין לשרוד עוד שתי עונות באותה הרמה. יש שמועות חזקות מאוד על כך שראובן עובד רוצה לשחק בעונה הבאה רק במכבי נתניה. אבל שוב, רק שמועות, בדיוק כמו העניין עם המומחה לכושר הצרפתי.
מישהו יכול לתת לינק לכתבה עם דראו??? ובקשר לעובד במחצית המשחק יום שבת ראיתי הוא הלך דיבר עם קובי בלדב המנכ"ל אז אולי יש משהו! ומאיפה השמועות??
כמה אוהדים של הקבוצה סיפרו שהוא דיבר איתם ואמר להם שהוא נורא רוצה לשתף פעולה עם איתי שכטר בעונה הבאה. אני לא יודע אם זה נכון או לא, אבל ממילא הוא היה מועמד לפני כן, עוד מהעונה שעברה. בקשר לטיבריוס דראו, בבקשה.
עם עובד ועוד חלוץ זר ברמה ודראו שיכניס לשחקנים כושר ברמה גבוהה אנחנו יכולים לקחת אליפות בלי הרבה מאמץ בעונה הבאה
אל תגזים. עם חיזוק נכון, ואולי גם עם דראו הקבוצה תעבור שידרוג רציני אך אין זה אומר שתזכו באליפות, וגם אם אכן כך יהיה קל זה בטוח שלא יהיה. לדעתי אתם צריכים לרכוש עוד הרבה יותר מזר אחד בלבד, בשל העובדה שרוב הזרים אצלכם ישוחררו בסיום העונה, וגם יאמר יודע זאת. על כן התקציב שלכם לשחקני רכש צפוי להיות גדול הרבה יותר ביחס לעונה הנוכחית.
למה לא? לדעתי יש לנו הגנה מצויינת שלא צריכה שום חיזוק,עם חיזוק ברמה להתקפה יש לנו אחלה קבוצה שתילחם חזק מאוד על האליפות
ההגנה בהחלט הטובות בליגה, אך הקישור אפור, אפור מאוד. מלבד טגה שיישאר בקבוצה, אנסומבו כלל לא בטוח שיהיה שם, וכך גם יתר הזרים של הקבוצה. ראזק אנחנו יודעים כי יחזור, גם מסודי צפוי לשוב לקופסא, אך מלבד זאת אתם צריכים עוד חיזוקים נוספים בדמותם של שלושה-ארבעה ישראלים טובים, וכמו שציינת עוד זר אחד בעמדת החלוץ, ועוד שחקן ישראלי באותה העמדה. חוץ מזה, בוא לא נשכח את בית"ר שצפויה להיות חזקה הרבה יותר בעונה הזאת, את מכבי חיפה שסביר להניח ששוב תלחם בליגה על האליפות, התחרות תהיה קשה הרבה יותר.
צודק אבל אני חושב שלא כמו העונה שנתניה מסתפקת במקום 3 ואולי עם הרבה מזל תצליח להגיע למקום 2,בעונה הבאה נתניה תרצה להגיע לאליפות ומבחינתה מקום 4 יהיה סוג של אכזבה...
תן לי קודם להיאבק בכלל על האליפות לפני שאתה אומר לקחת אותה בלי מאמץ. גם אם נבנה את הסגל הטוב ביותר בליגה , אל תשכח שיש לנו מאמן טירון שעוד לא לקח תארים (אולי גביע הטוטו בלאומית) , גם הסגל וגם המאמן יצטרכו להתעלות על עצמם כדי להיאבק על האליפות. ובוא לא נשכח גם שאולי בעונה הבאה נשחק בלי בית.
מכבי נתניה מציעה לקדוסי 70 אלף דולר לעונה: מכבי נתניה פנתה בימים האחרונים לאוהד קדוסי, מלך השערים בליגה הלאומית, וקיימה איתו מספר פגישות לגבי העונה הבאה. נציגים של הקבוצה נפגשו עם השחקן, אביו, ועורך דינו, יוסי גאייר, לפי בקשתו של המאמן ראובן עטר. עטר רצה את החלוץ כבר אחרי שבני סכנין הדיחה את מכבי נתניה מהגביע, בסיבוב ט' כשקדוסי כבש צמד במשחק בו ניצחה קבוצתו 1:2.
אני מאוד פוחד מהאפשרות לקנות את קדוסי , זה יהיה סיכון גדול. אני לא מאמין שיאמר הולך לרכוש 2 חלוצים ישראליים ועוד זר , מה שאומר שזה או קדוסי או אסולין. קדוסי מהמשחקים נגדנו בגביע ובלאומית ממה שראיתי הוא חלוץ טוב ואפילו טוב מאוד , אבל הוא עוד לא ניפק קבלות בליגת העל ובגלל זה אנחנו לוקחים סיכון גדול. כשיש את אסולין בתור אפשרות שנייה הייתי הולך על אסולין.
אם ראובן עובד ואיברהים ראזאק יהיו כאן בעונה הבאה, אז או שניקח אליפות במחזור העשירי, או שהכל יתפוצץ לכולם בפנים וזה יגמר רע מאוד. יחד עם איתי שכטר, מדובר בשלושה שחקנים שנורא אוהבים את הכדור וראינו כבר בנבחרת ברזיל מה קורה כשיש יותר מדי בעלי בית על אותו מגרש. אם ראובן עובד יגיע למכבי נתניה בעונה הבאה, יהיה מאוד קשה לעצור אותנו. איתי שכטר יחרוש את קו ימין וראובן עובד יחרוש את קו שמאל. אבל שוב, קודם כל שראובן עובד יגיע למכבי נתניה, עם כל הרצון שלו לשחק בקבוצה ועם כל הרצון של הקבוצה לראות אותו לובש את המדים הצהובים, זה עדיין לא מובטח. מור!!!, אנחנו יכולים לקחת אליפות בעונה הבאה, אבל בשביל זה אנחנו צריכים שחקנים עם נסיון. בית"ר ירושלים השנה לקחה אליפות לא כי היא שיחקה את הכדורגל הטוב ביותר, אלא כי היו לה שחקנים כמו מיכאל זנדברג, שמעון גרשון, אריק בנאדו, דוד אמסלם ואיציק קורנפיין. במילים אחרות, שחקנים מנוסים, שכאשר לכל שאר הליגה נגמר המתח, הצליחו לשמור על מתח גבוה. אם באמת יש מחשבות על התמודדות על אליפות, אנחנו צריכים שכל הזרים שלנו יגלו עליונות על הליגה שלנו. בדיוק כמו לואיס מארין. הסגל שלנו גם יצטרך להיות הרבה יותר רחב, עם המון שחקנים משלימים. קשה לי לראות אותנו נאבקים בעונה הבאה על האליפות, אבל אם יהיה סגל שחקנים מספיק טוב, אז למה לא? בכיף. לא בטוח שנזכה, אבל לפחות נוכל להצהיר שאנחנו מתמודדים ויהיה מתח גבוה לאורך כל העונה. אם יש לי מטרה אמיתית לעונה הבאה, היא עוד פעם להגיע לאירופה ולהעפיל לשלב הבתים של גביע אופ"א.
קודם שנתניה יגיעו לאירופה, אח"כ תחלמו על אליפות. לא שאני חושב שיש לכם סיכוי, נתניה צריכה כמה שנים רצופות בצמרת. או שייקנה אותה ביליונר.