מכבי נתניה: סגנית האלופה מתחילה לבצע רכש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏10/7/06.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ReL17 אתה לא יכול להגיד אבל שגוטמן אשם שהוא לא השאיר את חסן בנתניה,הרי כל עונה יש
    בתחילת העונה דיבורים על זה שהוא יישאר בקבוצה או לא ואז אנחנו רואים אותו בסוף משחק בעכו,רמת גן
    וכו..
    מה שכן,הוא שחקן מאוד מוכשר שעד היום היה מהשחקנים שיותר אהבתי בליגות הנמוכות.

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אם הוא יחזור בעונה הבאה, הוא לא יהיה שחקן הרכב, בטח לא בעונה הראשונה שלו בקבוצה. לכן, במחשבה שנייה, אני לא יודע עד כמה זה חיוני לשני הצדדים שהוא יחזור.

על פי פרסומים, אוקוצ'ה נמצא על הכוונת של מאיורקה הספרדית וסנט אטיין הצרפתית, כאשר האפשרות שהוא ישחק בעונה הבאה אצל האחרונה, היא המציאותית מבין השתיים. יתכן מאוד שכבר בשבוע הבא יושג סיכום בין המועדונים על העברתו.
    קשה לדעת עד כמה כל זה אמין, אך כל ידיעה שמפרסמת שאוקוצ'ה לא ימשיך בעונה הבאה, גורמת לי לשמחה (מלווה בהמון עצב).

3. Don Joan Roman Member

נראה לי כמו ספין של דניאל יאמר וחבריו מהתקשורת הנתנייתית בכדי שקבוצות מליגת העל יבקשו להשאיל אותו לעונה-שתיים.
    הוא לא מתאים למכבי נתניה אז למיורקה וסנט אטיין כן?

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדרך כלל, כשאני רואה שחקן מסוים, אני לא צריך יותר מדי זמן כדי להחליט כמה רחוק הוא מסוגל להגיע. לגבי אוקוצ'ה, הוא כבר שנה וחצי כאן ואני עדיין מחוסר כל קצה חוט לגביו. לצד מהלכים אדירים, יש לו פעולות מרגיזות וחסרות טעם.
    יכול להיות שאותם נציגים ראו משהו שאף אחד מאיתנו עוד לא הצליח לראות.
    אוקוצ'ה הוא שחקן עם פוטנציאל והוא נורא צעיר, ככה שהשחקן שאנחנו רואים עכשיו, זה לא המוצר המוגמר שנראה בעוד 3-4 שנים. הוא בתחילת הקריירה שלו ויש לו לאן להתפתח.

5. Don Joan Roman Member

יש לו לאן להתפתח, אבל ביכולת שלו עכשיו הוא לא מתאים אפילו לליגה הספרדית השנייה.

6. ENGLAND Member

זה נכון שכרטיסו של קובי חסן שייך לנתניה?

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כן.
    הוא בשנתיים האחרונות הושאל לקבוצות שונות.

8. אורדון במכתש Member

אני חושב שאתם טועים....

9. ReL Member

בדיוק כמו שאמרת זה בסך הכל ספין כדי לגרום להתעניינות של הקבוצות בארץ

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

והלוואי וזה באמת בשביל זה. מבחינתי, זה גם טוב. העיקר שהוא לא יהיה בקבוצה בשנה הבאה ושנוכל להתחזק בהתקפה.

אורדון במכתש - קובי חסן חוזר לקבוצה בסיומה של העונה. משם, הכל עניין של מזל ואגו.

11. ReL Member

לאוהדי ר"ג אתם יכולים להיות פחות לחוצים , מכיוון שקובי חסן לא מעוניין לחזור לנתניה , עטר יצטרך לפתוח במסע של שכנועים בשביל להחתים אותו. הוא כל עונה מתפתה לחתום בקבוצה ובסוף לא הולך לו והוא מוצא את עצמו בליגות הנמוכות. יכול להיות מאוד שהוא יעדיף פשוט לשחק בר"ג.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד עונה בקופסא?

מתוך "הקופסא - הדור הבא":

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אוזן ימשיכו בקבוצה עוד עונה אחת לפחות:
    במכבי נתניה מרוצים מהמגן, ששיפר את מעמדו גם בקרב האוהדים. הצדדים נפגשו הבוקר לשיחות ראשוניות על הארכת החוזה.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההגנה שלנו היא הטובה בליגת העל. ולמרות זאת, אם יש חולשה שאני יכול להציע עליה, היא אורי אוזן. אני לא מדבר על זה שהוא בקושי עושה הצטרפות להתקפה, אלא גם בהגנה יש לו המון טעויות ולמזלו אבי סטרול מחפה עליו כל פעם. אני אשמח לראות בעונה את הבאה את עומרי קנדה או קלימי סבן משחקים בקבוצה.

דניאל יאמר לקח מקובי בלדב את הזכות לחתום על המחאות על חשבון הקבוצה. אני מקווה מאוד שזה יסלול את היציאה של קובי בלדב מהקבוצה.

מכבי נתניה תנסה להשאיל את מזואה אנסומבו לעונה הבאה ואני לא מבין בשביל מה. גם אם אני עוזב לרגע את העובדה שאני לא מרוצה ממנו מבחינה מקצועית, מה עם החשיבה לטווח הארוך?

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/07
  15. ReL Member

אבל מה לעשות שלא שווה לקנות את אנסומבו כלכלית והרבה יותר שווה להשאיל אותו? זה או להשאיל אותו או להביא שחקן אחר , אפשר להיכנס להרפתקאה ולהביא שחקן אחר אבל אם הוא ייכשל , בלי גרזן אמיתי נתניה לא תרוץ בצמרת. ופה נשאלת השאלה למה לא עושים סקאוטינג? למה לא מפעילים סקאוטר כבר מלפני חודש חודשיים כדי למצוא קשר אחורי מספיק טוב?