איליה יבוריאן הוצע למכבי נתניה. השחקן שיחק לפני שתי עונות בהפועל פתח תקווה במדיה 11 שערים ב-33 משחקים. בעונה שעברה הבקיע השחקן 10 שערים ב-17 משחקים. איציק גניש, דובר המועדון, אמר על הידיעה: "איליה יבוריאן הוא חלק מהרבה שחקנים שמוצעים בימים אלה למכבי נתניה, אולם המועדון עדיין לא החל בהכנותיו לעונה הבאה ולכן לא התקבלה החלטה לגבי שום שחקן וביניהם איליה יבוריאן". אני לא חושב שזה החלוץ שמכבי נתניה צריכה. כמו שאני מכיר את הקבוצה, הם בסוף כן ילכו עליו.
למה?לדעתי הוא בוווול למכבי נתניה,שחקן שיודע לשחק עם הגב לשער,שחקן פיזי יחסית ואחד שיודע לשים גולים,הבנאדם כבש בהפועל פתח תקווה 11 גולים ובהפועל של קשטן 10,לפי זה בקבוצה של עטר רזאק מאחור אולי גם מסודי,השמיים הם הגבול.
לא יודע אני לא מתלהב ממנו , כדי להוביל בצמרת נתניה צריכה חלוץ שיהיה הכי טוב בליגה ולא חלוץ טוב עד בינוני כמו יברויאן , אני לא מזלזל בו הוא חלוץ לא רע אבל לסחוב אותנו גבוה בעונה הבאה הוא לא יסחוב.
הסיכוי שתקבלו חלוץ הכי טוב בליגה בעונה הבאה הוא שואף ל-0.. תראה את בית"ר עם כל הכסף שלהם לא מצליחים למצוא חלוץ נורמאלי,עדיף ללכת על משהו בטוח כמו יבוראין שהוא חלוץ ליגה טוב מאוד.
rainman, אני מודע לזה שהוא חלוץ טוב, אבל אני לא חושב שזה מה שמכבי נתניה צריכה. אני חושב שכדאי ללכת על חלוץ שהוא כוכב, כזה שההגעה שלו לקבוצה תהיה הצהרת כוונות. אחת הבעיות במכבי נתניה העונה, זה שאין לנו שחקנים עם מספיק נסיון. כל פעם שהיינו קרובים למקום הראשון, החלה הנפילה. אני לא חושב שאיליה יבוריאן זה השחקן שיקח אותנו עוד צעד קדימה.
מכבי נתניה סגרה עקרונית על אירוח משחקיה הבייתים בהרצליה אם היא לא תוכל לשחק בקופסא. יחד עם זאת, בקבוצה מאוכזבים מכך שעיריית נתניה טרם מסרה את החלטתה בעניין עתידה של הקופסא לאחר העונה הנוכחית, מה שמקשה על ההכנות לעונה הבאה.
קשה יהיה להשיג את החלוץ הכי טוב בליגה אבל אפשרי , בטח שלא שווה לאפס. אם יש לנו את הבלם הכי טוב בליגה (מארין) למה שלא נצליח להשיג את החלוץ הכי טוב בליגה? פאולו וואנצ'ופה בהחלט יכול להיות החלוץ הכי טוב בליגה , כמובן שהרבה חלוצים זרים שתביא יכולים להתגלות כבלוף כמו סאנוגו ואוקוצ'ה אבל אין מה לעשות צריך לקחת את ההימור. והכי חשוב , להביא הפעם חלוץ מבוגר ולא צעיר כמו אוקוצ'ה וסאנוגו , אנחנו צריכים חלוץ עם ניסיון וקבלות.
גם אם זה לא יהיה פאולו וונצו'פה שיגיע לכאן, אין לי ספק שנראה כאן חלוץ טוב מדרום אמריקה. אני לגמרי סומך על לואיס מארין הקטע הזה. הוא פותח לנו המון דלתות. ראובן עטר יצא בקרוב לסלובקיה. הקבוצה מתכננת להתאמן שם בפגרה ולכן המאמן המתולתל רוצה לבחון את המתקנים שם. על הדרך, הוא יצפה בכמה משחקים בליגה הסלובקית ויכול מאוד להיות שמישהו מסוים יצוד את עיניו.
לדעתי נתניה תעשה עסקה פנטסטית אם תנחית כאן את כריסטיאן פביאני שאני מבחינתי הייתי מצרף אותו לבית"ר במידה והמאמן שלי הוא ישראלי. חלוץ חזק, שיודע לשחק עם הגב לשער, בעיטה טובה, משחק ראש טוב, חוכמת משחק ועוד מעלות שלא זכינו לראות אותן כאן בארץ בשל חוסר הסבלנות כלפיו.
מכבי נתניה הורשעה היום (רביעי) בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל בגין שימוש בסוכן לא מורשה. הקבוצה הועמדה לדין על כך ששילמה לו 16 אלף שקלים לדודו דאהן מבלי לדווח לבקרה התקציבית. נתניה גם נשפטה על תשלומים נוספים לשחקני הקבוצה, המחזיקים בחוזה חייל: אסף בן מוחא, ערן לוי ואמיר טגה. במסגרת עסקת טיעון עם הבקרה, הוענשה הקבוצה בהפחתת נקודה על תנאי לשנתיים על עבירות הבקרה ונקנסה בסכום של 25 אלף שקלים. השחקנים הצעירים יקבלו הרחקה משני משחקים על תנאי לשנתיים. "יש תחום אפור של שימוש בסוכנים. עכשיו הוצאו הוראות חדשות ואנחנו נפעל על פי כל התקנים. אני לא חושב שיצאנו בזול, אנחנו משלמים הרבה כסף אבל העבירות שלנו נעשו בתום לב", כך אמר מנכ"ל הקבוצה קובי בלדב.
Boateng, ודאי תופתע לשמוע שהשם שלו הוזכר כבר בפורום 'הקופסא'. כל עוד העונש הוא לא הפחתת נקודות, אז אני נשאר רגוע. חבל לי על הכיס של דניאל יאמר, אבל אני בטוח שגם הוא היה מעדיף לשלם כסף מאשר שהקבוצה תינזק בטבלה. מה שבאמת מבאס, זה שאנחנו נקנסים בעקבות שחקן שלא תורם לנו יותר מדי.
אני לא מופתע שהשם שלו עלה כי פביאני חלוץ מצויין ומי שראה אותו במשחק של בית"ר מול מכבי חיפה ב1:1 ואת המשחק של בית"ר מול מכבי ת"א ב0:0 ראה חלק מהמעלות של הבחור.
אם פביאני היה מתחיל את העונה בבית"ר הוא גם היה מסיים אותה. אם הוא יבוא לנתניה זאת החתמה מצויינת לדעתי בגלל שהוא גבוה,יודע לשחק עם הגב לשער,כבש הרבה בארגנטינה בעבר וחוץ מזה גם הבנתי שיש לו אופי נחמד ככה שזה רעיון טוב. השאלה היא אם באמת זה יכול לקרות שהוא יגיע לנתניה.
ת'אמת הסיכוי לא כ"כ גבוהה, גם בגלל שפביאני כעיקרון לא מעוניין לשחק בקבוצה ישראלית שהיא לא בית"ר וגם המחיר שלו עלה עד לסביבות המליון וחצי דולר לעונה רכישה+שכר.