זה קורה כמעט לכל שחקן צעיר שמצליח, טבעי שהוא לא יקבל כ''כ הרבה דקות כבר בגיל צעיר. הבעיה אצלו היא בראש.
מי שלא טוב, זה לגיטימי שלא יקבל יותר מדיי צ'אנסים אבל כשאתה כובש 8 שערים והממועצ שלך הוא בערך שער ל20 דקות של משחק ואתה מתייבש פעם אחר פעם זה שובר אותך מנטלית. בן שושן וברוכיאן זה בכלל לא אותו הדבר, הם שחקני בית, הם שרופים על המועדון וגם כשביקשו מהם להתאוור הם הטילו וטו. וורמוט דרך אגב מאוד לא מרוצה מהמעמד שלו בהפועל ת"א ובצדק לדעתי.
אני לא יודע מה הוא עבר בחיים ואני בטח לא אזלזל במצב שלו, אבל אם הוא לא מתנהג כמו מקצוען, הוא לא יכול להצליח בכדורגל. במכבי נתניה בעונה הבאה כבר יהיה שחקן אחד שהוא לא הכי מקצוען, איברהים עבדול ראזאק ויכול מאוד להיות שגם אלן מסודי יחזור וגם הוא לא מי יודע מה מקצוען. לכן, גם אם שי בירוק יגלה פתאום יכולת מצויינת במשחקים הבאים (מה שלא יקרה, כי אני בספק אם הוא יראה דקת מגרש נוספת), אני לא חושב שזה יהיה נכון להשאיר אותו, רק כי משום שיותר מדי בליינים בקבוצה, זה אף פעם לא טוב. בזמן האחרון אני שומע שוב דיבורים של ההנהלה על כך שככל הנראה, נשחק בשנה הבאה באצטדיון הביתי של הרצליה. אני מסיק, לפי הדיבורים האלה, שנעזוב את הקופסא בסיום העונה הנוכחית ולא הבאה.
לי דווקא אמר הנהג של הקבוצה שהוא קרוב מאוד למועדון שממשיכים בקופסא עונה הבאה ואני מאמין שזה מה שיקרה...
בירוק לא שיחק הרבה בגלל שכל הזמן הוא היה בכלא בריתוקים ובעוד דברים כאלה והוא פיספס אימונים. באותה עונה שהוא כבש כל משחק הוא היה מבלה לפני המשחקים,איך אתה רוצה שמאמן רציני יעלה אותו אחר כך בהרכב?בטח שאם הוא מבלה לילה לפני משחק הוא יוכל במקרה הטוב להיכנס כמחליף. חוץ מזה בנתניה הוא יכל לפתוח דף חדש פעמיים-פעם עם אלי גוטמן ופעם עם עטר בשני הפעמים הוא איכזב בגדול.
נתניה תועמד לדין על תשלום חורג לאמיר טגה ואסי בן מוחא, וכן תשלום עליו לא הצהירו ראשי הקבוצה לבקרה בהעברת מוסא סאנוגו. דרך אגב, טגה קיבל מענק עבור הצלחת הנבחרת הצעירה ובן מוחא קיבל מענק שחרור מהצבא.
אני עד עכשיו לא מצליח להבין מה זה מפריע להתאחדות שקבוצה מסויימת משלמת לשחקן מסוים. זה כמו שהממשלה תעניש אב שנתן כסף לבן שלו. מה מונע מהקבוצה להמשיך לשחק בקופסא?
פאולו וונצו'פה מועמד להצטרף למכבי נתניה בעונה הבאה. כמו כן, גם רונאלד גומאז. מדובר שני חלוצים. כן, אני יודע מה אתם הולכים לרשום. שטויות, בדיחה, אין סיכוי. אבל אל תשכחו שמדובר בשחקנים מקוסטה ריקה ושבלם הקבוצה שלנו הוא קפטן נבחרת קוסטה ריקה ושיאן ההופעות.
השאלה היא האם הוא מעוניין לשחק במכבי נתניה? כי בפעם האחרונה ששמו הוזכר הוא הצהיר שאין לו רצון לשחק בישראל.
פעם שעברה ששמו הוזכר מארין עדיין לא היה פה.. http://insidecostarica.com/dailynews/2006/january/21/gomez.Xxx גומז http://www.jomauk.com/uploads/news/Paulo%20Wanchope2.Xxx וואנצ'ופה
את גומז אני זוכר מהמונדיאלים האחרונים אז הוא הרשים אותי בגדול,השאלה היא איך הוא וונצ'ופה משחקים היום כשהם כבר לא בדיוק צעירים.
אני לא כל כך בטוח שמכבי נתניה באמת צריכה שני חלוצים זרים. לואיס מארין בטוח ישאר לעונה הבאה. אם זה לא יהיה מזואה אנסומבו, זה יהיה קשר אחורי זר אחר שישחק בעונה הבאה. איברהים עבדול ראזאק חוזר בעונה הבאה. זה כבר אומר שיש 3 משבצות של שחקנים זרים שכבר תפוסות. עכשיו, אנחנו נצטרך עוד שחקן בקישור ההתקפי ועם הסיכום של גיז'רמו ישראלביץ' בהפועל כפר סבא והסיכום של עומר בוקסנבוים במכבי הרצליה, פחתו הסיכויים למצוא קשר התקפי ישראלי, לכן גם כאן נצטרך להביא עוד שחקן זר.