מכבי נתניה: סגנית האלופה מתחילה לבצע רכש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏10/7/06.

1. dsvetoy Member

מה וסיהון?!?!?!?!?!?הוא לא שווה כלום הוא סתם גרוע וליגה לאומית זה הליגה שמתאימה לו....

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

משום מה, נדמה לי שיש לי דה ז'ה וו. כולכם (פורום הקופסא) אמרתם בדיוק או אותם הדברים על אמיר טגה בעונה שעברה ואני היחידי שהתעקש שיש לבחור הזה הרבה כדורגל ושהוא עוד יגיע רחוק. אסי וסיהון, על אף ששיחק עונה שלמה בעמדה שהוא לא מכיר, עמדת המגן השמאלי, תפקד בצורה מצויינת. אין לי בכלל ספק שהוא יכול להיות מגן ימיני הרבה יותר טוב מאורי אוזן.

3. מור!!! Member

יש לי שאלה למי שלא כיבד את הקשר הצעיר אלמוג כהן
    מה אתם חושבים עליו לאחר המשחק נגד מכבי פ"ת?

4. dsvetoy Member

אלמוג היה מצויין חילץ כדורים מסר הכל!!!!!!!!!!

****הוא לומד בביצפר שלי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מכבי נתניה תשחרר את שי בירוק :
    בוועדה נידונו הפרות המשמעת של השחקן בהן האיחורים הרבים שלו לאימונים והיעדרות של יומיים מאימונים מבלי לקבל את אישורו של המאמן, ראובן עטר. נראה שהגעתו של חדד לוועדת המשמעת קשורה ליחסים העכורים בין מכבי נתניה לבית"ר נס טוברוק ולסכסוך החריף שקיים בין הבעלים של טוברוק למכבי נתניה.
    למאמן ולראשי הקבוצה הגיעו שמועות על כך שבירוק מרבה לבלות בלילות ואף שותה אלכוהול

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

שהוא כשרוני מאוד, אבל שהוא לא יספיק לנו בעונה הבאה כדי להיות בהרכב הראשון.

ההחלטה לשחרר את שי בירוק היא מצויינת. ככה הוא יוכל לעבור לקבוצה אחרת ואולי להתקדם בה, מה שלא כל כך הלך לו במכבי נתניה. גם לקבוצה זה טוב, כיוון שעכשיו אנחנו נהיה פחות בכותרות בהקשרים שליליים.

7. Gustavo Boccoli Member

ההחלטה לשחרר את שי בירוק היא מצויינת בגלל שהוא מפגר. לפני ששלוש עונות הוא היה טוב מאוד במכבי חיפה, בין המחליפים הראשונים, כבש גם 7 שערים בליגה. אחרי זה הוא התחיל לעשות שטויות ולהתעסק בכל דבר שלא קשור לכדורגל, והינה הלך לו עוד כישרון שהיה יכול לעשות קריירה מוצלחת.

נערך לאחרונה ב: ‏17/4/07
  8. Don Joan Roman Member

שי בירוק, כישרון ענק שהצבא, הטיפשות ומכבי חיפה הרסו.

9. ReL Member

אלמוג כהן שיחק די טוב , אבל שוב פעם כמו שאמרת הוא לא היה נחוץ , במקום שימפולסקי יפתח ותהיה לנו תוספת של קישור התקפי במשחק עטר הכניס עוד קשר אחרי שזה היה מיותר . או שישחק במקום תמיר כהן או שלא ישחק , תמיר כהן במילא משחק כל כך חלש , אני לא זוכר שהוא הצליח להרוס התקפה אחת של מכבי פ"ת.

10. אורדון במכתש Member

באמת מה עם ימפולסקי?!?!
    ומה יהיה איתו שנה הבאה?

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו הרסנו?
    עם כל הכבוד גם קאפלו ומוריניו לא יכולים לעשות גולם לא משנה כמה מוכשר הוא לשחקן כדורגל.
    שחקן שיוצא עד מאוחר לילה לפני משחק,שחקן שכל שני וחמישי [וגם שלישי ורביעי] בכלא הצבאי
    ובכלל שחקן שעושה בלי סוף בעיות,זאת כבר לא אשמת הקבוצהץ
    עובדה שגם בנתניה הוא לא הסתדר לא עם עטר ולא עם גוטמן.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע, הוא אמור להמשיך במכבי נתניה. אני מאוד מקווה שבעונה הבאה הוא יתחיל לראות דקות משחק בצורה קצת יותר קפדנית. אני לא מצפה ממנו לשחק בכל משחק, אבל או מתוך 33 מחזורי ליגה הוא ישותף בלפחות 15, שב-5 מהם הוא יפתח, אז לדעתי זה יהיה מצוין.

זו אחת הסיבות שאני לא בטוח ביכולת של ראובן עטר להצעיד אותנו למקומות שאליהם אנחנו, האוהדים, רוצים להגיע. במקום לפתוח עם דלה ימפולסקי ואיתי שכטר בעמדות שהם מאחורי החלוץ, וככה לנסות ולהסוות את העובדה שאין לנו קישור התקפי, הוא מעדיף להמשיך בשבלוניות שלו ולפתוח עם תיר כהן בקישור האחורי, כשאוקוצ'ה ומוסא סאנוגו בחוד.

13. אורדון במכתש Member

אולי תשאילו לנו את ימפולסקי?
    סתם..אבל הייתי מת לראות אותו אצלנו, אבל אין מצב כזה...

14. Don Joan Roman Member

אתם הסרתם ואני אסביר לך למה.
    הבחור בעונה הראשונה שלו במכבי חיפה עלה כל משחק כמחליף וגם כבש שערים, שבעה או שמונה שערים, עם הזמן למרות שהציג יכולת טובה במעט שהוא שיחק, המאמן שלכם ייבש אותו על הספסל ואת מעט הביטחון שהיה לו הוא גמר וכשבן אדם כמו בירוק מאבד את הביטחון שלו הוא מבאד גם את הדרך ואת הסמגרת וקורים כל הדברים הללו ועוד ילד מוכשר מאוד מתפספס בגלל שטויות.

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מירו תכף תגיד שגם בגלל שאנחנו ייבשנו אותו על הספסל הוא הלך לשתות לפני כל משחק, מתפס על מהירות, נכנס לכלא הצבאי ומאחר לאימונים. אם כל השחקנים הצעירים היו מגיבים כמו שהוא מגיב כאשר הוא לא משחק, לפחות על פי מה שאתה טוען, אז בבית"ר בן שושן ובכרוכיאן היו ממורמרים, ורמוט בהפועל תל אביב, ועוד דוגמאות שלא עולות לי כרגע בראש.