מכבי נתניה: סגנית האלופה מתחילה לבצע רכש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏10/7/06.

1. Don Joan Roman Member

ראיון טיפוסי של שחקן שנזרק מקבוצה כלשהיא, כואב לו והוא מלכלך על המאמן שלה.
    בכל זאת לדעתי תמיר כהן הוא אחד מהקשרים האחוריים המוכשרים שיש לנו בארץ וחבל שבמכבי הרסו לו את ההתקדמות.

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

זה שהוא נזרק ממנה זה עוד אני מצליח להבין, אך למה לתת לו להתאמן לבד ולשבת ביציע הכבוד לראות את הקבוצה?
    החלטתם שאתם לא רוצים את השחקן בקבוצה, לגיטימי אך הדרך היא זו שפוגמת בעניין.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/4/07
  3. ReL Member

הוא לא יצליח לקנות אותי בראיון לטלויזיה , אז היום הוא מדבר ככה עוד כמה ימים הוא כבר ידבר אחרת. אני פשוט שונא את השחקן והטיפוס הזה , לדעתי הוא גם שחקן די גרוע ומיותר אבל זאת ימים יגידו.

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי, אתה פשוט שונא את ריבוי השחקנים שיש לנו, שהם יוצאי מכבי תל אביב. אני בטוח שאם הוא היה מגיע בחלון ההעברות, כשאופיר חיים, לירן שטראובר ואבי סטרול לא היו בקבוצה, זה לא היה מציק לך כל כך.
    ואני לא חושב שהוא שחקן גרוע, אני דווקא חושב שיש לו פוטנציאל להיות אחד מבין שלושת הקשרים האחוריים הישראליים הטובים בארץ. בכל אופן, מבחינה מקצועית, הוא השתלב בקבוצה מהר מהצפוי ולזה אי אפשר להתכחש.

5. ReL Member

נכון , מכיוון שאופיר חיים , סטרול , ותמיר כהן הם סרטן תקשורתי לכל קבוצה , הם מדליפים החוצה את כל הזבל. תמיר כהן משחק בנתניה הוא בשבילי שיא הגועל , כי אני לא יכול לשכוח איך בעונה שעברה הוא גמר לראזאק חצי עונה כשהלך לו על הרגל בכוונה , כשראזאק עלה בעקבות זה לכל משחק עם זריקה. הוא שחקן כסחן וטיפש , ויותר מזה אם אתה שואל אותי ברגע שתצוץ הצעה מחיפה בית"ר או מכבי ת"א הוא לא יחשוב פעמיים ויילך מפה.

אני לא יודע מה אתם מתלהבים ממנו , עד היום הוא נתן משחק אחד טוב נגד אשדוד בחוץ. בשבוע שעבר הוא לא עשה כלום מבחינה הגנתית על המגרש. גול ובישול? אז הוא שם גול מ3 מטר והגביה כדור אחד אבל זה לא אומר שהוא נתן משחק טוב , להיפך הוא לא היה קיים על המגרש.

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי נתניה השנה כמעט ולא מופיעה בכותרות של התקשורת, ככה שהטיעון הזה לא מוצדק.
    אגב, תמיר כהן גמר לקוסם חצי עונה, אבל מי שכמעט גמר לו את הקריירה, היה מזואה אנסומבו, אז עכשיו גם אותו צריך להתחיל לשנוא? באותו רגע הוא חשב על הקבוצה שלו, כמו שראוי וצריך לעשות.
    ואני לא מתלהב ממנו בגלל השער ובישול, אפילו לא הזכרתי את זה, אני בעיקר מרוצה מההשתלבות המקצועית המהירה שלו בקבוצה.

7. ReL Member

לא יודע למה אתם עד היום מפילים את הפציעה של ראזאק על אנסומבו מסכן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אנסומבו חטף לו את הכדור אבל לא נגע בו ראזאק פשוט סובב את הברך , ראזאק גם אמר את זה בראיון אחרי הפציעה.

לגבי הכותרות , כנראה כבר שכחת מה היה בחצי עונה עם גוטמן שכל פעם שחקנים ליכלכו אחד על השני. היום עם עטר זה אחרת כי אנחנו מצליחים , אבל אני יכול להבטיח לך שאם היינו נמצאים בתקופה רעה היית רואה את כל הזבל יוצא החוצה.

אגב לגבי קשר אחורי במקום אנסומבו , הייתי חושב על להביא את משה אוחיון שהוא קשר אחורי מעולה השאלה אם הקבוצה השוייצרית שלו תשחרר אותו ובכמה כסף , שווה התעניינות.

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה היא כמה הוא חזק. אמיר טגה מוסיף לנו בקישור האחורי המון מהירות ולכן הקשר האחורי השני צריך להוסיף לנו המון כח.

אני לא חושב שיותר מבדרך כלל, כאשר קבוצה נמצאת בתקופה רעה.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

קשה לי מאוד להאמין שהוא יעזוב את הקבוצה השוייצרית ויחזור לשחק בארץ. לפני מעברו לאירופה הוא ידע שהוא חזק מאוד בתוכנית של חיפה והיא מתכננת להחתימו, אך בכל זאת הוא העדיף לעבור לשחק בחו"ל. כרגע הוא נהנה שם מכל רגע, ואם אני לא טועה הוא כבר התבטא מספר פעמים על כך שבמידה והוא יחזור לשחק בארץ זאת תהיה רק מ.ס אשדוד שתזכה בשורותיו.

10. גוסטבו בוקולי Member

שי, אתה באמת חושב שאם מכבי חיפה תציע לו הצעה רשמית, הוא יעדיף את מ.ס. אשדוד?
    אבל עזוב, לא נתדיין על זה כאן, בדיון של מכבי נתניה.

11. Don Joan Roman Member

אוחיון וטגה הם אותו סוג של שחקנים, קשרי 50/50 רק שאוחיון מסוגל לשחק כפליימיקר, עם אוחיון וטגה לא יהיה לכם גרזן באמצע המגרש.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיקרון, אמרת כאן את הכל. 'גרזן', זו המילה שחיפשתי כדי לתאר שחקנים מהסוג של מזואה אנסומבו. היום הוא הוכיח שוב שהוא לא מתאים לרמות הגבוהות של הכדורגל הישראלי. אבל, זה גם מה שחשבתי על גולן חרמון לפני העונה הנוכחית. אני מקווה שעד לסוף העונה הוא יראה התקדמות, כיוון שאם לא, אני לא חושב שהקבוצה צריכה לקחת סיכונים בעמדה כל כך משמעותית ויהיה כדי למצוא לו תחליף.

13. ReL Member

זאת כבר השאלה מה אנחנו מחפשים? גרזן? נו אז יש את אנסומבו , בסך הכל מבחינה הגנתית הוא עושה עבודה טובה מאוד. מבחינה התקפית נאדה. בגלל שאנחנו משחקים כיום עם קשר התקפי אחד אנחנו דורשים מאנסומבו לתרום יותר מבחינה התקפית , אבל ברגע שבעונה הבאה יהיו 2-3 קשרים תוקפים לא צריך שגם אנסומבו יתמוך בהתקפה זה יהיה מספיק.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אם אלן מסודי ואיברהים עבדול ראזאק יחזרו בעונה הבאה, אני אדרוש ממנו תרומה התקפית, שתהיה זהה לפחות למה שעשה כאן טל בנין בעונה שעברה. אני עדיין חושב שצריך להביא מישהו אחר במקומו ומבחינתי, מצאתי את התחליף הטוב ביותר, במחיר ממש זעום. אני רק מקווה שראובן עטר חושב כמוני. בינתיים, 400 אלף דולר זה סכום דמיוני עבור שחקן כל כך מוגבל התקפית כמו מזואה אנסומבו ובקצב הזה ובדרישות שלו, הוא כנראה לא ישאר בקבוצה בעונה הבאה.

15. Don Joan Roman Member

מזואה לא דורש כלום, הווא מבחינתו מעוניין להמשיך עם אותו חוזה כמו שהוא מקבל כיום, משמע 150 אלף דולר, זה שבעלי הכרטיס שלו רוצים 400 זו לא אשמתו.

כן יש את אנסומבו אבל אם המהלך שרצית יתבצע אז אנסומבו לא יהיה במכבי נתניה ויהיה לכם קישור אחורי דיי רך, בליגה שיש בה שחקנים כמו בואטנג, דירסאו, אלברמן, אנסומבו, אבובקרי ובלסינג קאקו שכל אחד מהם חזק מאוד פיזית זה יכול להיות חיסרון משמעותי בעיקר במאבקי הצמרת.