איתי שכטר זומן לסגל הנבחרת הצעירה של גיא לוי. איזה יופי, עכשיו יש לנו 2 נציגים (גם אמיר טגה, המלך) בנבחרות ישראל, שניהם בצעירה. את האמת? אני לא חושב שלאיתי שכטר יש מקום בסגל הנבחרת ואני בספק גדול אם יש לו מקום בהרכב של מכבי נתניה. הוא נורא כשרוני, אבל יש לו המון ליקויים בהבנת המשחק והוא צריך לעבוד על זה. הלוואי ובכל זאת הוא יצליח להשתפר דרך הנבחרת בדברים שבהם הוא צריך להשתפר. מעניין האם מכבי נתניה תצליח לשלוח נציג לנבחרת הבוגרת. אחד, דדי בן דיין שמו, מזמן היה צריך להיות בסגל, אפילו בהרכב.
אני מסכים איתך לגבי ההרכב של נתניה, אך בנבחרת הסיפור קצת שונה. אני מעריך שראית את משחקיה האחרונים של הנבחרת וראית שאין לנו למעשה התקפה. בשלושת משחקי הידידות האחרונים הנבחרת כבשה רק שער אחד, ובמשחקה האחרון היא כמעט ולא בעטה לשער. כאשר מסתכלים על הספסל רואים שמלבד בן סהר, שזומן לנבחרת הבוגרת אין כמעט התקפה לצעירה, על כן לדעתי יש מקום לשכטר בנבחרת, לא יודע אם בהרכב הפותח אך כשחקן שיעלה מהספסל, שחקן התקפה שיוכל לתרום במידה זו או אחרת, תמיד טוב שיהיה.
בטח שלשכטר יש מקום בנבחרת מאשר לעומר פרץ או רועי דיין . שחקן שכובש 6 גולים בליגה ופותח בכל משחק בגיל כזה צריך לשחק בנבחרת הצעירה. הוא עכשיו בתקופה גרועה אבל הוא ייצא ממנה.
ניצחון חשוב על אשדוד 2-1 , מסודי שוב נכח במשחק ביציע. היום ראינו מה ההגנה שווה בלי לואיס , הגנה מלאה בחורים והססנית , למעט גולן חרמון ודדי בן דיין ששיחקו מצויין. שוב פעם חזרו התקפי הלב בקרנות , אותם קרנות שלואיס מסכל בקלות.
נו טוב אתה יודע מה אומרים- בשביל להעריך משהו צריך לראות מה קורה שהוא לא נמצא אז הנה- תקווה שיאמר מעריך עכשיו את מארין ויסדר לו חוזה ל5 שנים הבאות :>
נצחון ענק על מועדון ספורט אשדוד. ניתן לאמר שמכבי נתניה חילקה את הצמרת לשניים עם הנצחון הזה. השופט היה זוועת עולם. למשחק הזה היה פוטנציאל הרבה יותר גדול והוא פשוט הרס אותו. אלן מסודי מת לחזור למכבי נתניה ואני מקווה מאוד שההנהלה והצוות המקצועי יראו את זה ויצרפו אותו. אם נשיב את שחקני ההתקפה מהשנה שעברה ונשלב אותם עם ההגנה הנוכחית, תהיה לנו קבוצה לאליפות. דדי בן דיין היה ענק אתמול. הוא לקח על עצמו למלא גם את החור של לואיס מארין וגם את של אבי סטרול. למרות זאת, זה לא גרע ממנו להבקיע שער (שנפסל בחוסר צדק) ולתרום רבות להתקפה. יש במכבי נתניה לא מעט שחקנים שיכולים להביא אליפות בעונה הבאה, אבל זה לא יספיק, הקבוצה תצטרך לעשות רכש רציני וגם ניקוי יסודי בסגל.
הוא לא היה בנבדל לא בזמן ההגבהה של מריוס בונדאה ולא בזמן הנגיחה של מוסא סאנוגו. תראה את התקציר שוב. ההילוך החוזר מוכיח זאת.
גם בטלויזיה וגם בכל אתר רשום שהשער היה חוקי , טוב שזה לא הכריע את המשחק. דדי באמת היה ענק אתמול ולדעתי נתן את המשחק הטוב ביותר שלו העונה , במיוחד מבחינה הגנתית, כמו שאמרת אבירם הוא עשה עבודה כפולה. לגבי מארין ידוע לי שהוא חתם לעונה הבאה , ושחקן ברמה שלו אני מאמין שיוכל לתת את התפוקה גם בגיל 35
מפחידה אותי המחשבה שיום אחד מכבי נתניה תצטרך להסתדר בלי לואיס מארין. זו אמנם רק העונה הראשונה שלו, אבל זה נראה כאילו הוא כאן כבר שנים, אם לשפוט לפי כמות האהבה שהספקנו לרכוש לו. אני מקווה מאוד שאת העונה הבאה הוא יוכל למשוך באותה הרמה בדיוק כמו בעונה הזאת, כי זו תהיה עונה שאנחנו נצטרך אותו יותר מכל. אגב, התקבלה החלטה בקשר לשי בירוק. הוא יסיים את העונה במכבי נתניה ואז שהוא ישוחרר. אני חושב שזה חבל, אבל זה טוב לשני הצדדים.
שי בירוק לא נתן העונה שום דבר שמצדיק לתת לו הזדמנות בהרכב. אני מעדיף שעטר ייתן לריף מסיקה , ודלה ימפולסקי דקות משחק. דרך אגב , משהו שאני לא מבין זה למה אלמוג כהן זוכה ליותר דקות משחק מאשר ריף מסיקה? מסיקה הוא שחקן יותר טוב , יותר טכני , בנוי טוב יותר , הוא הקפטן של הנוער והמצטיין בנוער , לא מבין למה הוא לא זוכה לדקות משחק.
שי בירוק לא קיבל אפילו הזדמנות אחת. הפעם היחידה שהוא פתח בהרכב, הייתה בעמדת הקשר האחורי והוא שחקן שצריך לתפקד כקיצוני או מתחת לחלוצים. תאר לך מצב שבמחזור הראשון הוא היה פותח במקום איתי שכטר והיה נהפך לאהוב הקהל, בזמן שאיתי שכטר היה דועך על הספסל. את חוסר ההצלחה שלו בקבוצה, אני אפילו לא יכול לייחס לחוסר מזל, כיוון שהוא אפילו לא קיבל הזדמנויות כדי לסבול מחוסר מזל. כי אלמוג כהן הוא שחקן יותר אחורי מריף מסיקה. בדרך כלל, מי שיוצא זה אחד מהקשרים האחוריים, זה שהתעייף יותר, ככה שאם ראובן עטר לא רוצה לשנות את השיטה, ורוב הזמן אין סיבה לשנות אותה במהלך המשחק, אז אלמוג כהן עדיף על ריף מסיקה.
מכבי נתניה היא קבוצה טובה מאוד העונה ולדעתי אודות לבניית הסגל של אלי גוטמן ואודות לראובן עטר שמשתמש בסגל בצורה מצויינת יש לנתניה סיכוי לא רע להגיע בעונה הבאה לאירופה. בקשר ללאויס מרין לדעתי יש לנתניה מזל גדול כי בלעדי לואיס מרין הם היו באזור התחתית.