זה ממש לא כמו מכבי ת"א ואשדוד. איתי שכטר רחוק מלהיות שם מפוצץ ובטח שרחוק מלהיות בן 30.. וככה גם אנסומבו נתניה מחזקת את עצמה בחוכמה
זה שמלקטים כל מיני שחקנים זה לא מעיד על שום כישלון. בסיבוב הראשון אני חושב שנתניה תאכזב, אבל בהמשך הליגה, בעיקר אם הבסיס של הסגל ישמר למספר עונות, אחרי שהסגל הזה יתגבש אתם תראו שזו תהיה קבוצה חזקה מאוד. בניגוד למכבי ת"א ולאשדוד מהשנים הקודמות בנתניה בנו קבוצה מאוזנת עם חיזוקים בכל עמדה. הכל שאלה של מה תהיה הכימיה בין השחקנים, כמה זמן יקח לסגל להתגבש ולהתחבר וכמה הלחץ מבחוץ ישפיע.
כל ההתנהלות סביב נתניה בנוסף לברקו-ביץ' וחוסר הניסיון של יאמר לא יוביל את נתניה השנה לגדולות. בעתיד אולי כן בעונה הנוכחית אני צופה לנתניה עונה בינונית מאד.
---------------------------שטראובר-------------------------------- קייסי/מגן אחר--------סטרול--------------חרמון/דומב-------------------אוזן ------------------------אנסומבו------------------------------------------- בירוק/קשר זר---------------------------------------------------------פיטו/בירוק ------------------------קשר זר כנראה--------------------------------------- ------------חיים/חלוץ זר----------------שכטר-----------------------------------
אופיר , קשר אחורי אחד ?!? עם עטר היו 2 אז עם גוטמן אחד? לפחות שניים אחוריים , זביטי או בנין לצד אנסומבו
לדעתי ההגנה שלכם היא העקב אכילס של הקבוצה. קייסי ישאר בחיפה (אם יבוא זה חיזוק ענק, אבל הוא לא יבוא) גולן חרמון בלם טוב אולי לליגה הלאומית (אתם כמובן תתקפו אותי עכשיו ותגידו שהוא נתן עונה גדולה, אבל הוא לא השחקן שיוביל אותכם לאירופה ולדעתי הוא אפס), סטרול שחקן טוב אבל בנאדם לא משהו בכלל, אוזן לא יודע לא יודע להגביה כדור אחד מדויק, ולא בטוח שהוא יסתדר עם הקהל. בקיצור קישור והתקפה יוצאים מהכלל, אבל הגנה חלשה מאוד, אני הייתי מחזק רק את ההגנה.
אפשר אבל איזה מאמן ירכיב רק קשר אחורי אחד בהרכב . חסר באופן דחוף מגן שמאלי , ועוד 2 קשרים , יאללה גוטמן להתחיל לראות זרים
נתניה קבוצה עם אופי התקפי בדיוק כמו בית"ר. מאמנים אפורים והגנתיים כמו גוטמן לא יכולים להצליח במועדונים כאלה. אבל יש כמה זרים טובים שגוטמן חתום על הבאתם.