אני אוהב את עטר (חולם עליו בלילות?יש לי דברים אחרים לחלום עליהם) ואני לא אוהב את מה שעשו לו בנתניה. עטר מאמן לא פחות טוב מניר לוין,שלום תקווה ומרקו בלבול.
ברקוביץ חושב שהוא משחק במנג'ר...שמעתי אותו אצל דני עינבר מדבר כאילו זה משחק "מאוד כיף לבנות קבוצה משלך בלה בלה" לפי דעתי אולי יהיו לנתניה שחקנים טובים אבל אחרי עזיבה של מסודי ובנין אני לא יודע אם הם יהיו קבוצה חזקה...
טוב טעות ראשונה והכי גדולה. החתמת טון קאנן במכבי נתניה. מאמן גרוע ביותר. שהצליח חצי עונה בביתר במזל.. שיהיה בהצלחה.
תבינו, סוחר המכוניות היה הבוס של ברקוביץ' בעונה שעברה (נו טוב, בערך, ברקוביץ' הרי עשה מה שבא לו). עכשיו הוא רשמית עובד אצלו.
החתימו גם את מרקו בלבול. מעניין איך הם יסתדרו ביחד.לא נראה לי שטון קאנן ישרוד הרבה זמן.אם הוא יעשה לברקוביץ' מה שהוא עשה לפרננדס ימיו ספורים.
כל הזבל של מכבי ת"א הגיע לנתניה, מבחינתי אייל ברקוביץ עבר את הגבול - אבל עדיין אני מאחורי יאמר במאה אחוז , ניתן לו עונה של שקט ולא נתערב בהחלטות שמקבלים ההנהלה , אנחנו לא מכבי ת"א , הם מינו אותו שהם יישאו בתוצאות. אי אפשר לדעת , בביתר הוא הצליח כמו גדול , במכבי ביזיון אחד גדול , ממש ליצן .
עד כמה שאני מסמפט את נתניה אני לא יכול לפרגן על החתמת קאנן. גוש של אפסים בנתניה ,העיפו את עטר שעשה שם עבודה נהדרת כדי להחתים את קאנן שלא שווה כלום ואת מרקו בלבול. נו באמת תיהיו רציניים זה השינוי הגדול? ברקו-ביץ' מביא לנתניה את כל הזבל שהיה במכבי תל אביב. אתם עוד תקללו את הרגע שברקו-ביץ' נכנס לנתניה.
החלטה מצויינת. מרקו וקאנן יוכיחו לכולם שהם שווים הרבה יותר ממה שנראה לכם. אולי עם אוסף שחקנים יותר נורמלי קאנן יצליח יותר.
מדהים איך קלעת בול. לדעתי ברקו-ביץ' יורד לספסל במחזור 8. כל הקיץ הזה היה מוזר עבור נתניה,זה לא מתאים להם והם הורסים את כל התשתית שלהם,הם הורסים את הכל וזה בכלל לא יפתיע אותי אם נתניה תיהיה בחלק התחתון של הטבלה .
כרגיל ברקו מביא את החברים שלו. הוא החליט שבנוסף לבלבול חייבים לסדר גם ג'וב לקאנן. פשוט ביזיון אך שנתניה מתנהלת,איך יאמר נתן לו לנהל את הקבוצה?