כשראובן עטר סיים את תפקידו, אמרתי שאם יבוא מאמן זר, אז מילא. אבל מרקו בלבול זה ללכת אחורה בהשוואה לראובן עטר. חוץ מזה שכל הקטע הזה סביב החברים של אייל ברקוביץ' ממש מתחיל להטריד אותי, ואני עוד הייתי מאלה שבהתחלה תמכו בו ללא עוררין.
בתור מה אתה קובע שעטר יותר טוב מבלבול? אני לא יודע מה עטר שווה כי לא ראיתי אותו מאמן, הוא אמנם הצליח בשנתיים בנתניה. אבל גם מרקו יכול לסמן במידה מסוימת וי על העונה הזאת. הוא בנה את הסגל שהעלה את הרצליה לליגת העל, הפיטורים שלו, לא היו שיקולים מקצועיים ולכן אין לכם מה לדאוג מהבחינה הזאת. את באר שבע המפורקת הוא לקח מהמקום השמיני אם אני זוכר נכון למרחק נגיעה מליגת העל, הכל נעצר שהשחקנים בעצם כבר לא האמינו שהם יעלו.
אבל מרקו בלבול אין לו ניסיון בליגת העל , זו העונה הראשונה בעצם שהוא מאמן וההישגיים נחמדים לא יותר מזה . אם משקיעים כל כך הרבה כסף למה להביא מאמן חסר ניסיון כמוהו? מאמן בלי שם? בגלל שהוא חבר של ברקוביץ?
מצב השוק מבחינת מאמנים על הפנים. אם אתה לא מביא מאמן זר אתה בבעיה. מי יש? לופא,קלינגר,איווניר וניר לוין. מרקו יביא יותר תועלת מארבעתם. בכל מקרה רק מאמן זר יהיה עדיף לנתניה על מרקו בלבול.
ע"פ מה קבעת נדב? ראית את בלבול מעביר אימון בחייך? שוב, אני לא רומז ולא מנסה לרמוז שאני חושב שבלבול טוב יותר מעטר. ואני גם לא יודע אם זה הפוך. אבל... אני מאוד מעריך את מרקו ויותר מדי מזללזים בו כאן. הוא יעשה רק טוב בנתניה.
מי יש במרקו בלבול שאין לראובן עטר?למה הוא מגיע למכבי נתניה בגלל ההישגים המרשימים שלו?הוא היה מגיע אם ברקו-ביץ' לא היה מנג'ר?תעשה לי טובה הרצליה. זה שקוף.
אל תכניס לי מילים לפה נדב, יש פה אינטרס של ברקוביץ' בחיים לא טענתי אחרת. כל מה שאני מנסה להסביר פה כבר 5 תגובות זה שבלבול הוא לא נוראי כמו שאתם חושבים. נדב לא ראית את מרקו מעביר אימון ואני גם יכול לבקש ממך להגדיר מה יש בעטר שאין בו? תן לבלבול את נתניה ותאכל את הכובע כמו גדול. גיא לוי ישאר בנבחרת הצעירה,שפיגל ושרף הצהירו כבר שהם לא יאמנו יותר קבוצות. *שפיגל אמר שרק נבחרת הוא מוכן לאמן. ומהשמות שרשמתי, גם קלינגר הלך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx.
בלבול יגיע לנתניה (אם יגיע) לא בגלל הישגיו כמאמן אלא רק בגלל שהוא חבר של ברקו-ביץ'. אם הוא יותר טוב מעטר -הזמן יגיד . אבל ברור שהוא לא מגיע משיקולים מקצועיים כי הצלחות והישגים אין לו.
אולי לא רואים את זה, אבל שמסתכלים לעומק, יחסית לעונה ראשונה מרקו הראה שיש לו מה למכור. וכמו שהזכרתי מקודם, בנה קבוצה לעלייה והפריח חיים בקבוצה מפורקת. מבחינה אישית הוא הצליח העונה לדעתי.
ואתה בטוח שהוא יעמוד בציפיות שיהיו בנתניה (הציפיות הם לא אליפות אבל להציג כדורגל אטרקטיבי ולהשיג כרטיס לגביע אופ"א אני מניח) ? נתניה זה לא הרצליה או ב"ש (ויסלחו לי אוהדי הרצליה וב"ש). נכון הוא בנה קבוצה בהרצליה שעלתה בסופו של דבר -אבל הוא פוטר ולא העלה אותם ליגה בב"ש הוא אומנם הפריח חיים בקבוצה משמימה ,אבל היה לו כבר פור של 7 נק' על מקום 3 והוא איבד את זה. לדעתי אם הוא בא לנתניה הוא לא ישרוד יותר מסיבוב אחד.
ואלוביץ' יהיה המאמן של מכבי נתניה בעונה הבאה , מרקו בלבול יהיה העוזר , ברקוביץ' המנג'ר מעליהם . ואלוביץ' הוא מאמן צ'כי , מאמן כיום את סנץ בהצלחה והעלה אותם בדיוק העונה ליגה , הוא היה עוזר מאמן נבחרת סלובקיה וחבר טוב של יאמר , יאמר יטוס מחר להחתימו . זאת ההחלטה שיאמר לוקח , ימים יגידו אם היה הייתה נכונה , בכל מקרה בשוק המאמנים הישראלים לא היו יותר מדי אופציות מרגע המינוי של ברקוביץ' למנג'ר