מתי הם הספיקו להביא את זאנו?? בכל מקרה, הרצליה, אני לא בטוח שאני מסכים איתך. נכון, הוא כבר מבוגר, אבל לפי דעתי הוא בא על תקן של שחקן ותיק שנותן מהידע שלו. קרופניק היה המגן הימני רוב העונה, אבל הוא לוקה בחסר בלשון המעטה.. אולי זאנו שיתן לו פייט על המקום יתרום ליכולת שלו? ראית מה היה עם אלון חרזי וקלמי סבן, בעזרת המלחמה על המקום בהרכב ועבודה אישית של רוני לוי עם סבן, סבן נהייה מגביה כדורים ענק.. בכל המשחקים האחרונים שחיפה כבשה, לפחות גול אחד בא מהגבהה של סבן.. תחשוב שכל הסיבוב הראשון, אם הוא שיחק וניסה להגביה, 10 ס"מ מעל הדשא היית אומר תודה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
אני דווקא לא חושב שזאת טעות. נכון, הוא לא ממש בשיאו, אבל אם תסתכל על המגנים שיש במכבי נתניה, אז זה נחשב לשדרוג. מגן שיודע להגביה כדורים לרחבה זה נחשב לשדרוג נדיר במכבי נתניה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
רק חבל שברקוביץ' דואג לחברים שלו (טלקר) ומעיף את האויבים שלו (בנין,עטר) . *ברקוביץ' ייפגש עם פיטו ואופיר חיים
ההחתמות של שטראובר וז'אנו מצויינת לנתניה, וכבר רואים שיאמר בא לעשות סדר בניהול ולהחתים שחקנים כבר מעכשיו. אני מקווה שיחזירו את חלק מהנתנייתים של טוברוק, שלומי ארבייטמן ואלירן דנין. במידה ולא נצליח להשאיר את דקל קינן אז צריך להביא את בנאדו שיכול לתת עוד כמה עונות טובות בנתניה (בדיוק כמו אמיר שלח). לגבי טלקר, זה טעות להשאיר אותו כי הוא נתן עונה די גרועה. פיטו? שחקן נהדר, לא הייתי מתנגד לראות אותו בנתניה. אפשר קצת להיות אופטימיים סוף סוף.
פיטו שחקן נפלא שיכול לתרום לנתניה המון,יש לו בעיטות נהדרות ומסירות נפלאות. אגב אני די בטוח שארבייטמן ודנין יהיו בעונה הבאה בבית"ר. ושוב אני חושב שיאמר עשה הכל נכון חוץ מהפיטורים של עטר.
גם אני חושב ככה. ואני לא חושב שמגיע יחס כזה מצד ראובן עובד כלפי ניצן שירזי. בלי ניצן שירזי ראובן עובד היה היום בליגה השניה. נתניה כרגע מתחזקת אבל זה עדיין לא אומר כלום לגבי העונה הבאה.
אולי היא נראית טוב אבל לדעתי בפנים משהו שם רקוב. יאמר ממש לא משתמש נכון בכסף, או שאולי ברקוביץ' הוא זה שמשתמש. קודם כל הבאת שטראובר, מהלך טיפשי. יש לך שוער כל כך טוב כמו אבי פרץ שנתן עונה מצוינת, אז אתה הולך ומביא שם כמו לירן שטראובר, סתם. העפת ראובן עטר, ואל תגידו לי שיאמר לא זרק אותו כי זה אותו סיפור כמו בבית"ר, יאמר הראה לו את הדרך החוצה בנימוס אופייני. ראובן עובד? זה לא טוב לשני הצדדים. כמו שכתבתי עובד חייב להישאר אצל שירזי ובנתניה אני לא חושב שמאמן חדש יצליח עם הקשר הבעייתי משהו.
לגבי שטראובר אני לא מסכים איתך,מדובר בשוער הישראלי הכי יציב בליגה נכון לעונת 05-06 ,הוא יבוא לנתניה וישדרג גם את עצמו וגם את נתניה. אחרי 7 שנים איומות שהוא עבר במכבי תל אביב למרות זכיות בתארים,הקהל עשה לו את המוות.בנתניה הוא יכול לפרוח. לגבי עובד כבר אמרתי שאני מסכים איתך,ראובן עובד יעשה משהו ממש לא יפה אם הוא יעזוב את ניצן שירזי שטיפח אותו ושיקם אותו. לגבי עטר -גועל נפש. למה מגיע לו לעוף ככה? בכלל גם ברקו-ביץ' בנתניה לא ניראה טוב .
ראובן עובד זה החלום הרטוב שלי, הלוואי והוא יגיע למכבי נתניה. אופיר חיים עתם ל-3 שנים במכבי נתניה. בקטע הזה אני ממש חלוק, מצד אחד במכבי תל אביב הוא לא הפגין כשרון. מצד שני אף אחד לא ממש הצליח בשנה הזו להפגין שם כשרון. נחכה ונראה.
אני חושב שנתניה קצת הגזימו כי כבר קרה ככה עם אשדוד שהביאו את רביבו אבוקסיס ודומב וכלום לא קרה וזה קרה השנה למכבי שהביאו שמות כמו ברקוביץ רוסו נמני דוארטה אז אני חושב שנתניה מגזימים