מכבי נתניה- יאמר וברקו מתכוננים לשנה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏30/5/05.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

תראו, למרות שאבי פרץ היה מצוין, הוא כבר ממש מבוגר. אני גם מאוד אוהב את אבי פרץ, אבל אם רוצים להגיע גבוה צריך לבחור שחקנים טובים יותר ממה שיש ולהניח את הרגש בצד.
    לירן שטראובר שיחק מספר פעמים בנבחרת ישראל, אמנם ממש מעט ואולי אפילו לא במשחקים רשמיים, אבל שיחק. מה גם שהוא היה בהמון מעמדים גדולים וחשובים במהלך הקריירה שלו.

2. מכבי הרצליה ! Member

מכבי כ"כ טיפשים.. השחקן שהשאיר אותם בליגה מוותרים עליו בכזאת קלות? (אלא אם כן יאמר הציע לו סכום שאי אפשר לסרב לו).
    בכל מיקרה לאוהדי נתניה- מזל טוב הרווחתם שוער ענק.

3. reda Member

נו ב'מת :\

הייתי מציע שלא ייקנה את שטראובר בכלל...

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי מה שכתוב באתרים, דניאל יאמר הציע לו 40% יותר ממה שהציעו לו במכבי תל אביב.

5. נדב מיכאלי Member

מכבי תל אביב בדיחה.
    שיחררו את השחקן שהשאיר אותם בליגה השנה ,רק חסר שהם משחררים גם את נימני ובכלל הם מועמדים חזק לירידה.
    שטראובר יכול לשדרג את נתניה . מאחל לנתניה בהצלחה .

6. reda Member

נו טוב..שטראובר כבר לא ילד ובטח שהוא יילך להצעה היותר מפתה..בכל מקרה עכשיו נתניה צריכה להביא עוד כישרון כמו אלן מסודי שיישחק עם עבדול ראזאק..
    ובכלל בלי קשר לשחקנים כדאי מאוד להשקיע בתשתיות [מגרש אימונים, אקדמיית נוער ועוד דברים להשקעות בדור העתיד..] במאמנים שונים [הכוונה היא לא מאמן יעני שיחליף את עטר אלא כמו בבית"ר שרואים שעובדים איתם מלא מאמנים..ורואים איך בזכותם השחקנים משתפרים] ובסקאוטים שיביאו זרים באיכות טובה...

7. Raulito Madridista

נתניה של העונה הבאה תהיה קבוצה יותר טובה ויותר יציבה, עטר יהיה המאמן לדעתי, ורואים שהגרמני יאמר כבר מתחיל לפעול, סוף סוף זה נסגר מבחינת מכבי נתניה. שטראובר נתן עונה גדולה, היה השחקן הכי טוב במכבי ת"א ואולי שוער העונה אפילו, לא ברור לי למה על רוסו הם כן נלחמים, ועליו לא. שטראובר עשה טוב שעזב, יהיה פחות לחץ, האוהדים יאהבו אותו, לנתניה יש קהל מעולה, למכבי ייקח מלא זמן לחזור לצמרת, נתניה קבוצה טובה שבשקט יכולה לתת עונה גדולה, גם להיבט הכלכלי יש משמעות.

מצד שני, לא מובן לי למה מכבי נתניה מביאה את שטראובר, בוודאי אם היא מביאה אותו אז זה להיות שוער ראשון, אבי פרץ גם שוער טוב מאוד, העונה הוא היה בסדר גמור למעט 2-3 טעויות אולי, לא מובן לי מה הצורך בשוער אחר.

מכבי נתניה חייבת להשאיר בנוסף לראזאק וקימוטו(מסודי עזב כבר וחבל), את טל בנין שייארגן לה את המשחק בקישור האחורי, ואת דקל קינן הנפלא שחיפה מעוניינת בו.

8. נדב מיכאלי Member

מסכים איתך.
    קינן שייך לחיפה וחוזר אליהם בקיץ,הוא בא בהשאלה לנתניה.
    מאחל לכל אוהדי נתניה שתגיעו למוקדמות גביע אופ"א (אבל לא על חשבון בית"ר הא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx )
    את שטראובר הקהל בנתניה יאהב ולא ילחיץ ויקלל כמו הקהל של מכבי תל אביב.
    מכבי תל אביב בצרות !

9. לא מצאתי כינוי Member

נתניה ביצעו אחלה החתמה,לדעתי שוער העונה. למרות שאבי פרץ בחלק לא קטן מהעונה(בעיקר בסיבוב השני-תחילת שלישי) היה דיי טוב הם החתימו שוער יותר טוב כיום ומנוסה יותר. מעניין לראות איזה קבוצה תבנה בנתניה.

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי את נתניה , מה טוב כל כך בשטראובר . עדיף היה להשאר אם אבי פרץ שהוא לא פחות טוב משטראובר

11. הרצליה Member

12. burning soil Member

במקביל פורסם בוואן שיאמר נפגש עם ראובן עטר והודיע לו על סיום עבודתו בקבוצה.
    ממש מהפיכה בנתניה..

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת היא שאני ממש מאוכזב, קיוויתי שראובן עטר ימשיך במכבי נתניה. אני מאחל לו בהצלחה מכל הלב, הוא קוסם שכל דבר שהוא נוגע בו יוצא ממנו משהו טוב.

14. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

חבל. נתניה שיחקה טוב תחת עטר, אני לא מבין למה להעיף אותו מהקבוצה.
    יאמר לא אמר אתמול שהוא רוצה לראות את עטר ממשיך לאמן את הקבוצה?

15. לא מצאתי כינוי Member

מעניין אם לותר מתיאוס יגיע לנתניה,מה שבטוח לפי איך שזה נראה יאמר מתכנן מהפכה גדולה בנתניה ומעניין לראות אם בשנה הבאה היא תצליח להגיע למקומות 3-4. ד"א יש לנתניה על הכוונות כבר זרים? כי גם מסודי,וכנראה גם אוקוצ'ה יעזבו ונשארתם רק עם שתי זרים (קימוטו שאני אישית הייתי מעיף לכל הרוחות,ועבדול ראזאק)
    לגבי הישראלים המועמדים : אופיר חיים לא שחקן מספיק טוב,יצחקי לדעתי יישאר בבית"ר ומליקסון בקבוצה התקפית ושמחה כמו נתניה במידה ויהיה מאמן כזה יוכל סוף סוף לממש את הפוטנציאל שבו אולי.
    ד"א אני חושב שעטר היה חייב להשאר,חבל שככה הוא מסיים את העונה המוצלחת והיפה במכבי נתניה. מעניין איפה הוא יאמן שנה הבאה

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/06