אם אתה רוצה להוסיף משהו ונזכרת בזה אחרי 15 דקות וכו',אז כן,תוסיף הודעה. אבל אם בטווח של דקה שתיים אתה רוצה להוסיף אז תערוך ותוסיף. אני מבטיח לך שזה לא יעלם מעיני אף אחד. אבל הטווח שלך לפי מה שאני רואה זה כמה שעות.אז בוודאי שאתה רשאי להוסיף הודעה..
במשחק מול בית"ר ירושלים בדכה ה-22 הוא נאבק עם מזואה אנסומבו על הכדור וכנראה נפל בצורה לא טובה ופונה מהמגרש. הוא ביקש שיחבשו לו את הרגל, אבל הצוות הרפואי של מכבי נתניה לא חשב שיש צורך. אחרי כמה דקות על המגרש הגיע אליו כדור, הוא ניסה להשתלט עליו והשתתטח על הרצפה תוך כדי שהוא תופס את הרגל. מסכן, הוא יפסיד את המונדיאל שהוא כל כך רצה להשתתף בו.
*מכבי נתניה עומדת במטרה שהציבה לה מתחילת העונה ונשארת בליגה - אפשר להתחיל בהכנות לעונה הבאה , בתקווה לציפיות יותר גבוהות. עדיין אפשר להגיע לגביע אופ"א עם קצת מזל .
נתניה השנה היתה אחת הקבוצות הכי אטרקטיביות בליגה ,ידעתי שנתניה ינצחו היום כי הראש של בני יהודה כבר בגמר הגביע. מאחל לכם המון בהצלחה בעונה הבאה ושתישארו בליגת העל להמון שנים. נתניה אחת הקבוצות שאני הכי מסמפט בליגה.
האמת? נראה לי שמכבי נתניה היא הקבוצה שהכי הרבה אוהדי ספורט מסמפטים רק בגלל ראובן עטר ותלתלי הקסם שלו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx אני ממש שמח מזה שמכבי נתניה הצליחה להישאר סופית בליגת העל ואולי אפילו פתחה מחדש את המירוץ לכרטיס לגביע אופ"א. לדעתי זה יכול מאוד להתאים, כי בשנה הבאה, עם הכסף הגדול של דניאל יאמר, יהיה הרבה יותר קל לפתות שחקנים מובחרים להגיע למכבי נתניה. ממשחק למשחק אני מבין שאמיר טגה הוא שחקן מצוין שאם יטפחו אותו, הוא יגיע רחוק.
תמיד סימפטתי אתכם גם כשאורי מלמיליאן אימן אתכם ,גם כשלנדאו אימן אתכם . נתניה ,הפועל חיפה וכפ"ס 3 קבוצות שתמיד סימפטתי.
איברהים ע'בדול ראזאק ביקוש סיוע ממכשפי וודו כדי שיטפלו בפציעה שלו ומה שהרופאים לא הצליחו לעשות, עושה רושם שהמכשפים דווקא כן הצליחו. אתמול הוא כבר ערך אימון ריצה בים והוא הודיע שהוא צפוי לחזור כבר בעוד שבועיים. אין לי מושג איך זה קרה, אבל אני ממש מאושר עכשיו.
נראה לי כישפו לו את הראש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אין מצב שהוא חוזר מקרע ברצועה תוך שבועיים.הוא חי בסרט בכל אופן החלמה מהירה -שחקן נהדר
הקלק עליי! זוכרים ששלחתי את ההודעה הזאת? פשוט לא להאמין עד כמה אשר אלון בן אדם שפל. שוב התגלה חוב שאשר אלון שמר עליו בסוד ולא סיפר אותו לאף אחד. זהו, הלך החלום.
מה אשר אלון ?! מה אשר אלון ?! אחי אתה לא שם לב איזה טמע היאמר הזה??? תעשה לי טובה חצי שנה של שיחות , כל פעם הוא עושה הסכם , אחרי זה בודק עם העורכי דין שלו על כל חוב קטן שיש , אחרי שהכל נגמר הוא מבקש פתאום 15 אלף דולר על אוקוצ'ה ועוד כסף על האנטנה שאשר אלון קיבל בתחילת העונה בכלל . מה זה צריך להיות? תעשה טובה אם הוא היה רוצה לקנות אז כמו ארקדי גאידאמק הוא היה קונה ביומיים , כל החוב עומד על 200 אלף דולר , ביג דיל - נימאס מיאמר יצא מהתחת .
אתה כנראה לא מודע לעובדות, נחשפו עוד מליון שקל של חובות שדניאל יאמר, בצדק, לא רוצה לקחת עליהם אחריות. למה מה קרה? כל פעם הם יחשפו עוד חובות ויצפו מדניאל יאמר שיקבל את זה בהבנה רק בגלל החיבה שלו לקבוצה. למרות שאני רוצה את הכסף הגדול של דניאל יאמר, אני לא מסכים לניצול הזה בשום פנים ואופן. שאשר אלון יחשוף אחת ולתמיד את כל הקלפים בשולחן. איכס, אל תשווה בכלל את דניאל יאמר למאפיונר הזה, יש ביניהם שני הבדלים משמעותיים: א. הכסף של דניאל יאמר הוא חוקי, הוא לא הונה אנשים מארץ המוצא שלו כדי להגיע למה שהוא הגיע. ב. דניאל יאמר רוצה לקדם את מכבי נתניה, ארקדי גיידאמאק רוצה לקדם את השם שלו.