מכבי נתניה- יאמר וברקו מתכוננים לשנה הבאה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by עומר, May 30, 2005.

1. TariboWest Member

ההחמצות שלו נבעו מבעיה בראש, לא בעיה ברגליים.
    זה לא מבטל את הרזומה שלו.

2. ReL Member

*אייל ברקוביץ' לנתניה? יאמר הציע לו להגיע לנתניה בעונה הבאה בתור שחקן פעיל/עוזר מאמן/מנכ"ל/צוות מקצועי , אני חושב שזה יהיה גדול כי בכל מקרה ברקוביץ ימשוך הרבה קהל ויעשה לנו שם , שאנחנו עם התחתית גמרנו .

*מסודי יעבור לחיפה תמורת 300 אלף דולר? דניאל יאמר מוכן להשוות את הסכום ולשלם לו כל משכורת שירצה , אבל רק אם ירצה להישאר .
    לי ראה שמסודי יעבור לחיפה , הוא לא רוצה להישאר פה .

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי מה שראיתי באחד על אחד מסודי רוצה לעבור אלינו,אז סביר להניח שאלא אם יאמר יניח לו הצעה
    ממש מפתה אז הוא יעבור אלינו.

בקשר לברקו-ביץ',נראה לי שזה חבל אם הוא יגיע לנתניה...הוא כבר לא עושה כל כך הרבה רעש[חיובי]
    כמו שהוא עשה כשהוא חזר לארץ,גם הוא די פלופ מבחינת הכדורגל ושנה הבאה הוא עוד יהיה יותר זקן
    ופחות טוב.
    ובצד המקצועי..אני ממש לא רואה איזה תפקיד שהוא עם הפה הגדול שלו מתאים לשם..

4. ReL Member

תסכים איתי שהיום כשאתה שומע את מכבי נתניה אתה אומר לעצמך קבוצת אמצע טבלה שיורדת ליגות בכל כמה שנים , עכשיו כשדניאל יאמר קנה אותנו אנחנו חייבים שידרוג שיבינו שאנחנו הולכים להיות קבוצת צמרת ולא הנתניה של השנים האחרונות , אני מבין את הראש של יאמר.

בקשר למסודי , אין ספק שהוא רוצה לשחק בחיפה, אבל דניאל יאמר יעשה צרות למכבי חיפה , וכבר עכשיו המחיר קפץ ל450 אלף דולר , אני מאמין שלבסוף מכבי חיפה תבוא לנו פיצוי כספי + כמה שחקנים , סבן+מגרשווילי+קינן בהשאלה יספק אותי בהחלט

Last edited by a moderator: Jan 23, 2006
  5. M{15}M Member

יפה מאוד שנתניה רוצה להיות בצמרת, אבל יש את חיפה, הבועל, בית"ר, וגם מכבי ת"א שאפילו שהמצב קקה עדיין מכבי זה שם והם לא יירדו מהמקום ה5. איפה נתניה נכנסת פה אני לא יודע.

6. הרצליה Member

ראינו את השם שלהם בעונה שעברה.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים איתך שיאמר באמת ישפר אותכם ובשביל זה הוא צריך שחקנים טובים,ההודעה הקודמת שלי
    לא סתרה את זה,הקטע הוא שאני לא חושב שדווקא ברקו-ביץ' ייתן לכם שידרוג טוב..
    אם אתם רוצים שידרוג אז תקנו את דומב מהפועל,תשאילו את ה-3 שאמרת[מגרשוילי,קינן,סבן] תביאו
    את אוחיון ואת עזרן מאשדוד..כוכב זקן שרק עושה בעיות זה לא מה שירים אתכם ואתה יכול לשאול את אוהדי
    מכבי..

8. נדב מיכאלי Member

ברקו-ביץ' יגיע לנתניה כעוזר של עטר .זה יכול לעבוד טוב וגם עם בנין (במידה וישאר) .
    בנין-ברקוביץ'-עטר יכולים לחזור שוב לפעולה.
    פעם אחרונה שהם שיתפו ביניהם פעולה הם זכו בדאבל במכבי חיפה בשנת 90-91 .
    כל עוד ברקו-ביץ' לא משחק הוא יכול לעזור.

9. TariboWest Member

שלומי אדרי שם 2 היום בטוטו, האם הקללה של קימוטו הוסרה? החומר מצפון אפריקה באמת חזק...

10. sagiv Member

מעניין שאף אחד לא הזכיר את טיב יחסיהם של ברקוביץ עם עטר ובנין. מערכת יחסים מזופתת שכללה גם יריקות ועלבונות.

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאמין שבנין עונה הבאה יהיה בבית"ר אם פרננדז ירצה..אז פחות בעיה לברקו-ביץ',בנוגע
    לעטר והכלבה...אני מאמין שכבר יהיה איזה סיכסוך..בעצם רק אם שרף יאמן שם אז אולי יהיה שם 5 דקות
    של שקט.

12. ReL Member

אני לא מאמין שאייל יהיה מנג'ר על , אין מצב שישר אחרי שהוא יסיים את הקריירה שלו ככדורגלן הוא יהיה הסמכות מעל עטר, אין מצב.

אוקוצ'ה היום שם את הגול השלישי שלו ב3 משחקים בגביע הטוטו , אבל מה עם הליגה?

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בליגה הוא שיחק חצי משחק,תן לו עוד כמה משחקי חסד..

14. ReL Member

אחרי למעלה מ40 שנה של הבטחות

http://wmh.walla.co.il/archive/148053-4.Xxx

בשעה טובה: החלה בניית האצטדיון בנתניה

http://www.one.co.il/cat/articles/article....?id=72270&bz=14

עיריית נתניה, באמצעות החברה לפיתוח נתניה, החלה בביצוע העבודות להקמת האיצטדיון העירוני החדש של נתניה, שיחליף את איצטדיון הקופסא ההיסטורי. בכך תצטרף נתניה למועדון יוקרתי של ערים שמשקיעות כסף במתקני ספורט יקרים.

עלות הקמת האיצטדיון למעלה מ-135 מיליון שקל. איצטדיון הכדורגל של העיר ייבנה במתחם בן 163 דונמים והוא יכלול גם שטחים לתעסוקה וכן שטח מיוחד בן 9 דונמים המיועד לשימור באתר ברכת חנון.

שטח האצטדיון עצמו כ-66 דונמים והוא יכיל בשלב הראשון 12 אלף מקומות ובשלב השני מגרש אימונים ושמונת אלפים מקומות ישיבה נוספים ובסך הכל 20 אלף מקומות ישיבה.

"אין ספק" אומרת השבוע ראש עיריית נתניה, מרים פייירברג-איכר "שאיצטדיון זה יביא לקידום רציני של רמת הכדורגל ויהיה מנוף לפיתוח ענפי ספורט נוספים בנתניה".

החברה שנבחרה לביצוע הפרוייקט היא חברת רמט, שהחלה כבר בביצוע עבודות העפר ואשר הקימה גם את איצטדיון טדי בירושלים.

העבודות ימשכו כשנתיים וחצי ויסתיימו על פי הצפי ביוני 2008 כך שאת עונת 2008/2009 מכבי נתניה תוכל כבר לארח בו.

בצד השמחה הגדולה סביב תחילת הבניה של האצטדיון, קיימת דאגה גדולה על כך שכבר בתחילת יוני, בסוף העונה הקרובה, תאלץ הקבוצה לעזוב את הקופסא ולחפש אצטדיון חלופי.

המגרשים החלופיים שבאים בחשבון כרגע הם ברעננה, כפ"ס והרצליה, וזאת במטרה להקטין עד כמה שניתן את ניידות האוהדים.

דב לנד, מבעלי הקבוצה, אמר היום ל-ONE: "במסגרת המו"מ, עיריית נתניה וראש העיר הבטיחו לקחת לתשומת ליבם את הנזקים שייגרמו לקבוצה. העירייה בתמיכה שהיא מעניקה לקבוצה, תישא בעלויות. ברמת העיקרון עלינו לרדת מהאצטדיון ולשחק שנתיים ואולי אפילו 3 שנים מחוץ לנתניה".
    איברהים עבדול ראזאק צפוי להיות מוזמן היום לפגישה עם ראובן עטר, בה ישמע מהמאמן את דעתו על התנהגותו במשחק ההפסד בשבת מול בני-יהודה. נראה כי העונש שיוטל על ראזאק יהיה להזמין את הקבוצה לארוחה על חשבון.

בשעה טובה קיבל לידיו קרופניק אזרחות ישראלית ותעודת זהות. הניירת הופקדה היום בהתאחדות לכדורגל כך שהשחקן מפנה מקום לזר נוסף. כרגע בא בחשבון המגן השמאלי, חביב מוחמד, שיגיע ביום רביעי לארץ ויוחתם על חוזה זמני.

Last edited by a moderator: Jan 30, 2006
  15. reda Member

2 דברים:

מזלטוב לנתניה! אגב שימו לב גם מתקן אימונים ראוי משקיעים פה...השקעה מעולה לעתיד :]

דבר שני: מיזה לעזאזל קרופניק?!