אין מה לעשות , מסודי הוא שחקן בעייתי , אנחנו במכבי נתניה מוכנים לקחת את הסיכון כי אין לנו ברירה. אבל הקטע שאם הוא יעשה דברים כאלו בחיפה , מספיק יכולת חלשה בכמה משחקים , והקהל כבר יתחיל לקלל אותו . אתם בכלל יודעים כמה דריבלים הוא עושה במשחק והורס התקפות? בחיפה זה לא יעבוד. אצלנו בקהל לא תשמעו מילה רעה על מסודי , העיקר שנותן את התפוקה שלו .
ההנהלה בעצה עם עטר צריכה לקנוס אותו ולא לחשוב מה תהיה התגובה שלו. לא יכול להיות שהיא תהיה בת-ערובה שלו
זה קל להגיד...יש מצב שאם הם יעשו את זה הוא יבקש לעזוב[במילא הוא רוצה לעבור אלינו -לחיפה] הוא שחקן מאוד בעייתי אבל בלעדיו מכבי נתניה הייתה מועמדת רצינית לירידה...
לא אין לו הופעה ביפן , אבל הוא שיחק בברשיה האיטלקית , ואשתקד באלופת קמרון , האסייתי הראשון באפריקה , בבגלל זה הוא התפרסם גם . הוא גם האסייתי הראשון שבא לנתניה, נראה איך יהיה ביום רביעי מול סכנין
הוא שיחק בקמרון? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx ואני חשבתי שמשחקים שמה רק שחקנים מקומיים (בעיות כסף,מלא עוזבים את המדינה שמה לשחק בליגות יותר טובות,וגם בליגות נמוכות באירופה בעד כסף טוב) לפי מה שקראתי יש לו פוטנציאל לא קטן שיהיה בהצלחה
*מסודי נופה מהסגל של קונגו לאליפות אפריקה ולא ייצא למצרים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx *היפאני קימי נגוואה שוחרר אחרי שלא הרשים בגביע הטוטו , הוא עבר לראשון לציון . *מחר משחקים מול אשדוד, מסודי מורחק . *ככל הנראה השבוע אוקוצ'ה החלוץ הגנאי בן ה21 יוחתם *דניאל יאמר יעביר 9 אלף יורו לקרייזי דיימונדס (ארגון האוהדים) כדי לרכוש מוצרי עידוד (תותחי קונפטי, דגלים , ועוד )
מכל השורות האחרונות שכתבת שני הדברים היחידים שמשמחים אותי הם אי יציאתו של אלן לאליפות אפריקה (למרות שאני לא בטוח שהוא כל כך שמח מזה), ותרומתו של דניאל יאמר לארגון הקרייזי. ארגון הקרייזי עושה בשנים האחרונות עבודה מבורכת כשהפך את שער לביא (שער 1) למקור העידוד החזק ביותר בקופסא; לדוגמא משחק הבית מול בית"ר ירושלים (3-2 לבית"ר) או ההפסד למכבי חיפה ולבני יהודה, הארגון חילק דגלים והיו כמויות ענקיות של קונפטי, שלטים מספר דגלי ענק הפרוסים לאורך שני השערים ותופים. אני יושב (קופץ, שר) כבר שנתיים בשער 1 וכל פעם יותר כיף לבוא ולעודד את הקבוצה. יאללה נתניה ובהצלחה היום מול אשדוד!!! :aaa021: :aaarse: [ דרך אגב התמונה בחתימה של הכותב בתגובה מעליי, זה מהמשחק הראשון מוטל בית"ר העונה, אם אינני טועה. תראו את שלטי הענק ואת האבוקה הבוערת ביניהםם!!] [ מישהו נוסע היום?]
עדכון חם: 1. אורי אוזן לשעבר קפטן מכבי נתניה חתם סופית בהפועל פתח תקווה עד סיום העונה, וישתף פעולה עם חברו לקבוצות מכבי נתניה ומכבי חיפה, רביד גזל. 2. מלבד עונש ההרחקה של אלן מסודי ל-2 המשחקים הקרובים, הקבוצה תקנס בקנס על סך עשרות אלפי שקלים. * המשחק בין מכבי נתניה למ.ס אשדוד אינו יועבר בשידור ישיר בסופו של דבר.
משמח אותי מאוד שנתניה מתרחקת מהתחתית. הלוואי שבעונה הבאה נתניה תהווה גורם בצמרת יחד עם בית"ר, חיפה, ומכבי פ"ת.
מכבי פ"ת? לא התכוונת לאמר הפועל ת"א? פ"ת יש לי הרגשה שהיא תינצל איכשהו אבל אני לא בטוח שהיא תרוץ שנה הבאה בצמרת..
מסודי אין ספק שהוא אחד השחקנים היותר טובים של מכבי נתניה... הוא מחזיק לבדו את מכבי נתניה בהתקפה אומנם הוא הורס לפעמים התקפות אבל רוב הפעמים הוא בונה התקפות באופן יוצא מן הכלל... אני לא אומר שהוא יותר טוב מלרואה אבל הוא בהחלט אחד הזרים היותר טובים בליגה בעמדה שלו והוא נותן תפוקה עצומה למכבי נתניה
מכבי נתניה ניצלת מהפסד ומסיימת ב2-2 מול אשדוד, קימוטו עם ה7 שלו העונה (גדול!) , עבדול ראזאק עם בישול חמישי .
אהה נכון זה היה נגד בני יהודה.. הייתי במשחק אבל אם אני לא טועה היו כאלה גם מול בית"ר לא? דרך אגב קימוטו כבש את ה-7 שלו העונה במזל-טוב, אבל עדיין הוא צריך לנצל יותר הזדמנויות. יאללה נתניה! :aaa025: