כמה שטלקר לא תרם כלום לבית"ר הוא יכול לתרום המון לנתניה. כנ"ל בנין ו/או זיתוני . מאחל לנתניה בהצלחה שנה הבאה. הלוואי ותישארו בליגה עוד שנים רבות. נ.ב. אמיר שלח יהיה העוזר של ראובן עטר -בחירה מצויינת של עטר.
טלקר, בנין, זיתוני, יש עוד יותר מחודש להעברות ובנתניה מתחילה להיבנות קבוצה, אני מאוד מקווה לראות את נתניה תוקעת אחת ולתמיד יתד חזק בליגה הראשונה, כך מגיע לאימפריה הצהובה.
ראזאק נחת התאמן וימשיך סופית בנתניה לעונה נוספת ( טוב מאוד !) אין כל חדש במו"מ עם טל בנין וזיתוני פרנסיס דו , החלוץ הליברי, לא יגיע בסוף
ההנהלה נתנה מספר הודעות ובהם ביטול האימון מול ביתר, אבל בכל מה שקשור לאימון מחר מול הפועל חיפה לא מסרה הודעה , הוא אמור להתקיים מחר ב6 כרגיל
הרכש שנתניה עשתה לא מרשים במיוחד עד עתה. טל "תשלחו לי sms" בנין ועופר טלקר לא השחקנים שישאירו אותה בליגה. אלן מסודי ייתן משחק טוב אחד מתוך 5 במקרה הטוב, עטר הוא לא המאמן שיחנך אותו. והמועמד הישראלי הבכיר לחזק אותה הוא אורן זיתוני. שחקן שהמומחיות שלו זה להעביר כדורי רוחב במרכז המגרש. איך שנתניה נראית כרגע, נראה שהיא תזדקק לנס כדי להשאר בליגה.
ומנם החיזוק הוא לא מספיק אבל החיזוק הוא נכון...טלקר ומסודי הם שחקנים שמתאימים לנתניה. אני מאמין בתוספת ראזאק המצויין של השנה שעברה, אם נתניה תביא גם זרים טובים כמוהו השנה, ובנוסף אליהם תצרף את זיתוני ומנור חסן תהיה לה קבוצה לא רעה בכלל...
המזל של נתניה הוא שעושה רושם שהיא לא הגרועה בליגה ובעונה של יורדת אחת גם זה משהו.. עדיין יש את סכנין והפועל פ"ת שנראות יותר רע מהן.. לטעמי עטר עושה נכון, הוא לוקח שחקנים שאומנם הם מעבר לשיאם אבל הניסיון שלהם יעשה את ההבדל עבור הקבוצה שלו.. טלקר, מסודי, בנין וזיתוני אם יבואו ביחד עם ראזאק ועוד כמה זרים טובים יוכלו להשאיר את הקבוצה בליגה.. יהיה קשה אבל לא בלתי אפשרי..
מאיפה לך שתהיה רק יורדת אחת ? החליטו בסוף שזה יקרה רק עוד שנתיים לא? מנור חסן שוחרר מהפועל פתח תקוה , והוא בדרך לנתניה . אולי במקום מסודי? הבורר יחליט בעניינו של מסודי ביום חמישי , ורוב הסיכויים שהוא יחליט לטובת סכנין
חח גל מווינרפלייס? וואלה יש בפורום הזה כנופייה של אוהדי כפר סבא ואוהדי רעננה נראה לי לא התחילו לייצר את המנויים , בגלל כל הבלאגן עם האירוח בקופסא
אריאל, תן לי פרטים לעומק על אבי אלפסי השמועות מדברות על מו"מ עם הרצליה. עד שלא תגיד לי משהו אחר אני לא רוצה לראות אותו אצלנו.