מכבי חיפה 2018/19 - ממשיכים להתרסק. מרקו בלבול הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י EsheD, ‏16/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו אוטוטו מאיימים על המקום השני...עם שון וייסמן בשפיץ ורז מאיר כמגן אנחנו נצמצם פערים ונאיים עוד העונה על מכבי ת"א */aaa021
    שחר כמו שחר, לא מסתכל על מחר אלא רק על היום הנוכחי. שניים, שלוש ניצחונות עם הרבה מזל וחיזוק לא צריך. אני כבר מחכה לידיעה שהוא מהלל את "שחקני הבית".

2. G.B7 ירוק עולה

בעונה החלשה הזאת כל קבוצה יכולה לסיים בכל מקום בין שני לקו האדום, גם אנחנו.
    לפי כל הדיווחים האחרונים שחר אפילו לא מסתכל על היום הנוכחי, לפעמים אני מרגיש שהבאת שחקן אלינו כרוכה בסחבת, בירוקרטיה וזמן כל כך ארוך כאילו מדובר על הכנות לטיסה לחלל או הרכבת ממשלה.

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון שזה היה צפוי,ועדיין מרתיח כל פעם מחדש.
    ראבאק כל הקהל נגדך בוא תראה שהפנמת ואתה באמת רוצה לשנות. בוא תראה שאיכפת
    לך ואתה רוצה לחזק!!

אבל מצד שני שאני שומע בתוכנית רדיו של קטן,שאוהד שעלה לשידור מספר על שיחה שלו עם שחר,בין הדברים מספר שהזקן לא מוכן ויודע לקבל ביקורת מבחוץ וחושב שרק התקשורת (כן אתם קוראים נכון התקשורת!! זאתי שכל היום מלקקת לו בכול חור אפשרי) אשמה ומסיטה את הקהל.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@EsheD
    שחר גמר את הקריירה שלו כבעלים רק שהוא מנסה כמו דיקטטור להחזיק בקרנות המזבח. לעשות דאווינים שכאילו בלעדיו אין מכבי חיפה. לצערי אני רואה עדיין המון אנשים שחושבים שזאת המציאות. לפחות פה בדיון האוהדים מבינים מה השעה.

@G.B7
    זו בדיוק הבעיה. ברור לי ששחר עכשיו בטוח בעצמו שאין צורך בחיזוק אמיתי. אני אפילו לא אופתע אם שום שחקן יגיע. אם כבר נראה מישהו חדש אז הוא יהיה שחקן חופשי או מאד זול. בלבול היה מאד נחרץ שצריך שחקנים חדשים. חיזוק שכבר היה צריך להגיע בקיץ. ואני לא מדבר על ליצנים כמו קראמר וסומא אלא חיזוק אמיתי.

אנחנו נראה מה יהיה בתקופה הקרובה, אבל פלומיין וטאפוקו ישחקו בבית"ר. לטוב או לרע.

EsheD אוהב/ת את זה.
  5. alexshw Member

גם אם היא תשתחל לאירופה, מה זה יתן? רק עוד ביזיון.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. G.B7 ירוק עולה

"מכבי חיפה זכתה לשבחים וקנס מופחת על האבוקות באשדוד " יאללה עכשיו השאלה אם איסקו או הזאר:sm_eusa_dance:.

ואם נגיע לאירופה מקווה שלפחות נעבור את הסיבוב הראשון ולא נתבזה (שוב). ואז כנראה שנפגוש קבוצת כדורגל לא נעבור אותה.

7. קשר שמאלי Member

איזה אירופה. תגיד תודה אם נישאר בליגה

8. gilbsh27 Member

על מה שבחים, דיינים מנותקים או שגם הם שתולים של שחר.

לעניין הרכש - כל חלון העברות מתחיל עם ציפיות מוגזמות ובסוף מסתיים עם איתן טיבי כזה. משום מה אני הפעם מאמין לגונבי הדעת שאומרים שהם "עובדים" בשקט. כמובן זה לא אומר שיגיע משהו מפוצץ, כנראה בסוף יביאו משהו רק כדי למלא חלק מהקרחות באיצטדיון במשחקים שנותרו.

EsheD, de Middenweg ו-G.B7 אוהבים את זה.
  9. G.B7 ירוק עולה

אני משער שהשבחים כנראה זה על הצעדים שנקט המועדון נגד אלה שזרקו את האבוקות הרצון לתביעות אזרחיות וכל זה.
    פלוס העובדה המרכזית ששחר הוא הבעלים.

אני רק חושב שהסיכויי שלנו לסיים בכל מקום מהשני ועד הקו האדום הוא שווה.
    נטו כי כל הליגה פלוס מינוס אותו חרא.

oranfu אוהב/ת את זה.
  10. קשר שמאלי Member

מול בני יהודה היה לנו הרבה מזל, לבני יהודה הגיע לנצח. איך שניראנו מול בני יהודה ככה אנחנו ניראה בכל משחק תחת בלבול
    קבוצה אפורה שמגיעה למצב אחד-שניים במשחק. במקרה הטוב נסיים במקום השישי. לדעתי אנחנו נהיה בפלייאוף התחתון.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  11. gilbsh27 Member

ואז תשמעו את המנטרה הקבועה - "לפחות לא נצטרך לפגוש עוד פעמיים את הצהבת" ולקבל בראש. מצד שני, לפי איך שזה מתנהל בזמן האחרון, שחר יתבאס יותר מאובדן ההכנסות אם לא יארח אותם (וייתן להם חצי איצטדיון).

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@קשר שמאלי
    יותר מזה, גם מול אשדוד לא היה חסר לנו מזל. אל תשכח שהם החמיצו פנדל. בחצי הראשון חיימוב גם עצר 2-3 כדורים מאד מסוכנים. בתסריט אחר שני המשחקים היו נגמרים ללא נקודות...

אין לי מושג מה יהיה, אבל כולי תקווה שבשביל שחר זה יהיה פלייאוף תחתון. יותר מזה, אני מאחל לו ירידת ליגה.

13. קשר שמאלי Member

כן אבל מול אשדוד הגענו להרבה מצבים כי השחקנים לא היו מתורגלים לשיטה של בלבול
    עכשיו הם כבר מבינים מה בלבול דורש מהם - הגנה הגנה ורק הגנה

בלבול יכול לגרום למסי להיראות שחקן אפור

נערך לאחרונה ב: ‏2/1/19
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@קשר שמאלי
    שמע, אני נולדתי וחי שוב בהולנד. אם יש משהו בכדורגל פה שלא אוהבים זה הגנה...הקטע הוא שבמכבי חיפה של השנים האחרונות לא הייתה לא הגנה ולא התקפה. במצב שנוצר, עם סגל כל כך בינוני, זה הישג שכבר שמרנו שלוש משחקים ברצף על שער נקי. נכון, היה לנו גם מזל, אבל בוא נתחיל מאיפשהו. זה בפרוש לא אומר שאני חושב שפתאום שחקני החלק האחורי שחקנים יותר טובים, אבל בוא נראה מה יקרה במחזורים הבאים.

התקפית היינו ונשארנו קבוצה חלשה להחריד ושם נצטרך כבר בינואר חיזוק רציני. שנינו יודעים שזה לא יקרה...

15. קשר ימני Member

גם נגד אשדוד וגם נגד בני יהודה הגיע לנו לספוג וזה עוד אחרי ששיחקנו בשלושה בלמים כל המשחק ולקראת הסוף מרקו זרק למגרש עוד שניים.
    בשביל שנהיה רלוונטיים צריך שיבואו חמישה שחקנים טובים לכל חלקי המגרש.

מצב נושא:
הנושא נעול.