מכבי חיפה 2018/19 - ממשיכים להתרסק. מרקו בלבול הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by EsheD, Jul 16, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אל תגזים, אין גרוע מגיא לוזון.

2. קשר שמאלי Member

לוזון מורה לספורט בידיוק כמו רוטן. מצחיק שאתה חושב שהם מאמני כדורגל. בן זקן 5 רמות מעל שניהם
    בקרוב אתה תתגעגע לבן זקן

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כ

4. Civil Anti Madridista

ומי מנחה את הלוזריות הזאת כלפי מטה? פייר אני אומר, מזמן שאין לי כבר טענות לשחקנים ולאף גורם בצוות המקצועי. גם כשהישראלים "הבכירים" היו אצלנו (עטר, שכטר, עזרא, ורד) מכבי חיפה עדיין נראתה כמו אותה אסופת שחקנים. רוטן זה הבעיה? במה הוא שונה מלוזון, מולנסטיין או כל בובה אחרת שעמדה אצלנו על הקווים בעשור האחרון? צריכים להכיר במציאות שרק הקהל מסוגל להציל את המועדון.

oranfu likes this.
  5. Drama2 הסמל מעל הכל

@EO11 אפשר לשמוע על 3 מאמנים חלשים מגיא לוזון ?

מבלי להחשיב את ייטב לוזון וראובן עטר.

6. Butragueño מנהלים

מעולה.
    אז אם היה קם ואומר "אני עוזב את המועדון, לא הגעתי למלוא ההסכמה עם הבעלים", הייתי אומר שהוא מאמן טוב, הרבה יותר טוב מלהישאר עם הסגל שהוא לא מאמין בו ולהוציא תוצאות ושיטות משחק ביזיוניות.

לפי ההתעניינויות שהיו עבורו, אני מאמין שימצא קבוצה, הוא לא צריך לפחד לפרנסה שלו.

הייתי מצפה מקורצקי, לוזון, נעים, דני גולן ושות' להישאר ולאמן קבוצה שהם לא מאמינים בה. ראובן עטר עשה את זה, גם בנאדו ואלישע, ומהר מאוד פוטרו.

7. קשר שמאלי Member

לא שונה, הוא מורה לספורט בידיוק כמוהם. כמובן שרוטן לא אשם, מי שמינה אותו הוא האשם העיקרי.סוכנים דוחפים לשחר את כל ההזויים האלה, כולם עושים סיבוב על שחר, האיש בדיחה

Last edited: Sep 23, 2018
  8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ממי שהיו בבית"ר? יובל נעים, אלי כהן הרמת גני ובני בן זקן.

צריך להבין ולהפנים שתודות להתאחדות לכדורגל והאטימות הכללית בכדורגל הישראלי, יש ירידה חדה ברמה של כל אנשי המקצוע ובראשם המאמנים. גיא לוזון מאמן גרוע, ועדיין הוא לא גרוע כמו השמות שרשמתי למעלה, והם מאמנים שמתנדנדים בין ליגת העל ללאומית, בעוד שבפועל כולם צריכים לשבת בבית ואנשי מקצוע רציניים צריכים לקבל את הצ'אנס.

9. Butragueño מנהלים

אז קחו גם את דוס סנטוס.
    אנחנו סתם מגזימים לגביו.

קשר שמאלי likes this.
  10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הבעיה פה היא מגבלת הזרים יותר מאשר היכולת של השחקן. בכללי אני חושב שכל קבוצה שהיא לא מכבי ת"א או הפועל ב"ש צריכה לחשוב על פליטי מכבי חיפה כאופציית חיזוק, גם אלו שנראים הגרועים ביותר.

11. Drama2 הסמל מעל הכל

וואי אלי כהן איך שכחתי ממנו. מסתבר שיש מישהו ברמה של גיא לוזון.

אבל בב"ז אני לא מסכים, דווקא מאמן לא רע לליגה.
    יובל נעים הוא חסר מושג בטק' כמו גיא לוזון, אבל ממנו השחקנים באמת מפחדים ובאמת מתאמצים. להשאיר חבורת שחקנים מצחיקים כמו שעשה באשקלון זה חתיכת הישג.

12. קשר שמאלי Member

יובל נעים יודע להעמיד קבוצה על המגרש בצורה נורמלית, זה מספיק בשביל להיות מאמן יותר טוב מלוזון
    לוזון לא מאמן כדורגל. אם לא המשפחה שלו היה לא היה בענף

גם את הג'וב בבית''ר הוא קיבל בזכות המשפחה שלו. טביב לא רצה אותו, אוחנה החלטוריסט הביא אותו לבית''ר, עשה ג'סטה לדודים שלו

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הוא לא השאיר את אשקלון מבחינה מקצועית. אשקלון ירדה ליגה ונהנתה מהמינוס 9 של הפועל. עונה אחריי לא היה מי שיעבור פירוק למעט עכו וזה כבר היה יותר מדי בשביל יובל.

בב"ז מאמן נוראי, לפחות ממה שראיתי בעונה שעברה בבית"ר, ותחסכו ממני את ה"אלי טביב קבע לו". נכון, אלי טביב קבע הרבה, אבל אלי טביב לא העביר אימונים, וגם לא אוחנה. בב"ז הוא זה שהעביר אימונים ולמעט משחקים מעטים שראינו כדורגל סביר, לא ראיתי שום נקודה שאוכל לזקוף לטובת המאמן בעונה שעברה בבית"ר. קבוצה עם התקפה מדהימה והגנה של יורדת ליגה, המון מזל וצירופי מקרים, ובסוף הכל התפוצץ. קבוצה חזקה לא מקבלת 11 שערים בשלושת המשחקים החשובים ביותר של העונה בשום עולם, היינו קבוצה מזליקית בלי שום דבר. אין אוהד בית"ר שיגיד לך אחרת.

@Nigel de Jong @Abu George מזמין אתכם ליהנות לקראת החג ולקרוא את הפנינים פה על בב"ז ויובל נעים. בטוח יעלה לכם חיוך על הפנים.

14. Butragueño מנהלים

אני חושב שכשאתם מדברים על מאמנים גרועים, אתה מתייחסים בעיקר לקבוצות שהם אמנו.
    אני לא מחפש מאמן מדהים, אני מחפש מאמן עם מודעות.

מרקו בלבול, שהוא מאמן בינוני מינוס, הוא המאמן הכי טוב שהיה לנו ב-7 השנים האחרונות. והוא אימן אותנו חצי עונה.
    למה? כי זה מאמן עם מודעות. הוא ידע שיש לו קבוצה של כוכבים עלק, וידע שהכל הולך שם גרוע. אז הוא הביא את השחקנים הנכונים (קמארה ופאס), ובין היתר נזרקו לעברו עטר ושכטר. הוא יודע שהרבה לא היה לו מה להוציא, אבל הוא הבין את המגבלות של הקבוצה, פעל כקבוצת תחתית והצליח לא רע.

פייר? תביאו לי איזה קורצקי שיודע להעמיד קבוצה. גם את רפואה אני לוקח בשתי ידיים.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

רפואה מאמן טוב מאוד לדעתי. יש לו סגל חלש בהפועל והם נראים קבוצת כדורגל, גם במכבי פ"ת רוב הקדנציה שלו הם שיחקו טוב.

Thread Status:
Not open for further replies.